24rodopi.com/Общество

Парк, алеи, беседки, фонтани – зоната за отдих, с която ще разполага най-модерният жилищен комплекс в Кърджали. 200 апартамента вече са продадени в бъдещия „Ariete Gallery“, а интересът от страна на хора от целия регион не секва.

30 000 квадрата лукс ще предложи „Галерията“, която се изгражда срещу Регионалния исторически музей в Кърджали. Тя се издига на мястото на „призрачните“ сгради на бившата Тютюнева промишленост, които бяха съборени, а строителството на най-модерния жилищен комплекс в региона напредва по график.


Секция 1 е вече на ниво етаж 6. Няколко ще бъдат те в 9-етажната сграда, която ще разполага с две нива на подземен паркинг с обща площ от 11 декара. За всеки апартамент е предвидено по едно паркомясто, а за търговските площи по две.

Всички жилища на първи етап, секции 1,2,3, вече са със собственици. Общо около 400 ще бъдат жилищата в мащабния проект, който се очаква да бъде завършен през 2026 година.

„Галерията“ ще се превърне в перлата във визитката на инвеститорите Пламен Пеев и Костадин Костов. Техният проект „Ариете Сити Център“ вече е в експлоатация. В търговските помещение на луксозната сграда в началото на Новия мост съвсем скоро ще отвори врати банков клон, както и хранителен магазин от голяма верига, пращайки комплекса в категория „Имам всичко на ръка разстояние“.

„В „Ariete Gallery“ ние заложихме на архитектурна визия от друг тип. Модерният дизайн ще успее да се съчетае и с духа на Стария Кърджали, като визираме намиращата се на броени метри сграда на музея. Доверяваме се на най-високия клас строителни материали и дизайнерско изпълнение, с които да направим един плавен преход през епохите, но едновременно с това, запазвайки естетиката на времето“, споделят предприемачите.


„Сърцето“ на „Галерията“ пък ще бъде зеленото пространство на парка, който е предвиден в проекта. В центъра на града, но далеч от целия шум на пулсиращия Кърджали. Двата подземни етажа за гаражи ще решат изцяло и проблема с паркирането в тази част на областния град.

Цените на квадратния метър? Могат да се определят като… спазване изцяло на благоприличието в този клас строителство.

 

 

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/6/24 14:04

    Пулсиращият Кърджали....ехе браво на пиарките.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/7/24 11:00

    Каква е цената на кв.м?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.