24rodopi.com/Общество

Пенсионерка реши да развива бизнес с „кремчета“ с екстракт от канабис, собствено производство. За целта тя посяла няколко растения в дома си, а семената й ги дала жена, чиято самоличност не е установена. Възрастната дама направила всичко от любопитство и амбиция да прави болкоуспокойващо средство.

Това обяснила пред разследващите 75-годишната жена, след като бе задържана, съобщава в новия си брой печатното издание „Родопи voice“.

Припомняме, че девет растения канабис в саксии бяха открити през месец май в къща в Кърджали. Специализираната операция е била проведена от служители на Граничен полицейски участък – Момчилград.

Марихуаната била отглеждана в саксии на терасата и в дворното място на имот, стопанисван от 75-годишна жена. Растенията с общо тегло на зелената маса 175 грама са иззети. Образувано е бързо производство по описа на ГПУ – Момчилград, като действията по разследването се извършват под ръководството на Районна прокуратура – Кърджали.

След събиране на всички доказателства, относими към делото, наблюдаващият прокурор ще вземе отношения за повдигане на обвинение. В момента пък се чакат резултатите от експертизите.

Жената е пенсиониран медик.

Снимката е илюстративна

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/6/24 12:08

    За 6 броя от същите растения, един младеж от Джебел го осъдихте на 3 години затвор.
    Тази баба със сигурност има внук и растенията са негови.
    Сега въпросът е; Каква ще е присъдата на бабата и евентуалния внук и дали въобще ще има разследване и присъда??

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен15/6/24 12:44

    Защо закачате жената боклуци

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен15/6/24 14:23

    Браво Това е истински ЕВРОАТЛАНТИК не онези дето ги гледаме по Телевизията

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен15/6/24 22:38

    Da jenata näms pari i pod mosta näma da priemat zatova zaprodan gi otglejda

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен16/6/24 10:04

    В цял свят е доказано, че канабиса е най добрият натурален продукт при облекчаване и лечение на онко болните. Геноцида на фармацевтичните компании и държавата в България над болните продължава. Също и разпространението на третирани с химикали треви от дилърите за децата ви. Не се ли легализира като по белия свят медицинска трева ще има много още мъртви...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.