Уважаеми жители на община Момчилград!

Благодарим за подкрепата, която получиха листите на Движението за права и свободи за народни представители и за членове на Европейския парламент. Гласуваното ни доверие показва силната връзка между нас.

ДПС е единствената партия, за която хората са важни не само по време на избори. Ние сме сред Вас всеки ден - и в радостни, и в трудни моменти. Заедно търсим най-успешното решение дори на най-малкия проблем, независимо дали той е възникнал в града или в най-малкото и отдалечено населено място. За нас това е работещ модел за правене на успешна политика, от която полза имат хората.

На 9 юни своя вот за ДПС са упражнили 7 179 избиратели от гласувалите общо 8 293 души в Община Момчилград.

Това показва, че ДПС бележи ръст от 18,25 на сто в сравнение с парламентарните избори през април 2023 г.

Изборните резултати от 9 юни ни задължават да продължим да работим още по-усърдно за Вас и за развитието на Община Момчилград!

Благодарим от сърце!

Илкнур Кязим, кмет на община Момчилград

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.