24rodopi.com/Регион

Празникът „Среща на крумовградчани от близо и далеч“ ще се проведе на 18, 19 и 20 юли, съобщиха от Общинската администрация.

Наред с културната програма, Общината организира и изложба - базар под надслов „Произведено в Крумовград“. Основните цели са обогатяване на културния живот в община Крумовград; издирване, изучаване, опазване и популяризиране на фолклорното наследство и предоставяне на възможност на участниците и гостите на град Крумовград да се запознаят с бита и традициите на местното население;  предоставяне на възможност за изява на хората на изкуството и занаятите да участват със своите произведения; насърчаване на екологично чистото производство на храни, плодове и зеленчуци в Родопите и създаване на условия за тяхната реализация, обмен на добри практики в производството на екологично чисти храни.

„Каним местните производители и хората на изкуството и занаятите за участие в базара, където да изложат, рекламират и продават продукцията и творбите си.

Базарът ще бъде разположен на площада в Крумовград на 19 юли година от 9 часа.

Крайният срок за заявяване за участие в изложението „Произведено в Крумовград“  е до 10 юли на e_mail: minkrum@abv.bg или на телефони: 0885638306 /К. Тюрдиева - директор на дирекция „Образование и социални дейности“/ или 0882259992 /К. Гинева - ст. специалист „Култура и обредни дейности“/“, посочиха от Общината.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/7/24 22:29

    fake news. kade sa chantite, obuvkite, kolanite, shapkite, rakavicite, kostumite, rizite...za hora, jivotni?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.