24rodopi.com/Общество

Тестът за наркотици дава положителен резултат. Водачът остава без шофьорска книжка месеци наред. Превозното средство е с прекратена регистрация.

Мъжът е активен шофьор. Ежедневно вози децата си на градина. С колата зарежда търговския обект за бързо хранене, който притежава. Начинът му на живот обаче се променя. Моли роднини да му помагат при зареждането. Изпитва неудобство да им посочи каква е причината за отнемане на книжката. Токсикохимичната експертиза в лаборатория се бави повече от година. Когато резултатите излизат – се оказва, че водачът не е употребявал забранени субстанции. Производството срещу него е прекратено от прокуратурата…

Заради претърпените несгоди през това време обаче потърпевшият поиска обезщетение в размер на 14 000 лева. За целта той заведе дело в Административния съд в Кърджали. След като бе разгледано, исковата молба бе отхвърлена.

Според магистратите, не са налице незаконосъобразен акт, действие или бездействие на орган или длъжностно лице на държавата, при или по повод изпълнение на административна дейност, отменени по съответния ред. Неимуществените вреди не произтичат от действията или актове на длъжностни лица.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/7/24 14:01

    Да бяха отстранили и бургаските полицаи които също бяха уличени , че са исползвали наркотици и то със същите тестове бяха проверени ! Да ги бяха отстранили от работа докато се докаже истината след 8 месеца чакане !!!!!! Жалкисме !!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/7/24 14:05

    Кой му е бил адвокат

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/7/24 14:55

    Осрана отвсякъде българска съдебна система.
    Един адвокат

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/7/24 17:45

    Колко хора изгориха с тези неверни тестове за дрога АБСУРДИСТАН

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/7/24 17:47

    Защо исковата молба е отхвърлена. Човека каква вина има?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен23/7/24 18:21

    Кой е бил съдията?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен23/7/24 21:37

    Ще плащате, нагоре, нагоре и така.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.