24rodopi.com/Политика

„Скандал! Заради мъжката любов на Илхан Кючук с Валентин Тончев, трима депесари гледат парламента през крив макарон“, гласи прочитът на случващото се в ДПС на медии, които „нюхат“ за пикантерии около авторитетни люде – от чалгата до политиката и обратно.

Публикуваният в много медии материал е за Валентин Тончев, един от 17-те депутати, които провалиха избора на редовно правителство и отидоха да пият чай в летния „Сарай“ на Ахмед Доган.

Тончев бил “фаворит на евродепутата Илхан Кючюк. От години двамата са в изключително близки отношения, казват от ДПС”.

„Съпартийците на Валентин Тончев отиват още по-далеч, казвайки, че “дружбата” между двамата далеч не е на идеологическа основа, а има доста телесен характер и е била активно консумирана както у нас, така и в Брюксел, където роденият в Димитровград анонимник дълги години е бил дясна ръка на Кючук“, пишат медиите.

 

Хасан Адемов от ДПС разкри, че преди един ден е разговарял с почетния председател на партията. Ахмед Доган е в добро настроение и в добро здраве, информира бившият социален министър.

 

В деня, в който Адемов е разговарял с Доган, 17-те депутати (плюс двама младежи), които провалиха опита за редовно правителство и после заминаха в летния сарай на Почетния, и в който ден беше важното заседание на ПГ на ДПС относно втория мандат, били в „Харем“. В случая харем не е затворено пространство за жените на султана или друго мюсюлманско величие, а заведение в столичен мол. В харема, вместо в парламента в посочения час!?

Информацията поднесе колегата Илхан Андай в предаването на Крум Савов по телевизията на Слави Трифонов „7/8“. Звучи като виц, ама не е, отбеляза журналистът, който също се опитва да улови по-бодряшките тоново в скандала "ДПС".

 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен10/7/24 14:46

    Проблема е много дълбок, трябва овладяване с чисти ръце

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен10/7/24 15:22

    Всички са с мръсни ръце...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.