24rodopi.com/Политика

 След петъчната заявка на „сценаристите“ и „изпълнителите“ на напрежението в ДПС, че през уикенда по темата не бива да се очакват новини, се оказа, че съботата наистина е скучна.

В двата лагера разказват вицове за опонентите си и се смеят:

 

17-те предпочитали „Харем“, а Кючюка и Валката – усамотението в „Хамам“!

17-те изключени от ДПС депутати се появиха в наргиле-бар „Харем“ в столичен мол в деня, в който ПГ на ДПС решаваше какво да прави с втория мандат за съставяне на правителство. Хамам е турска баня, а Кючюка и Валката са евродепутатът Илхан Кючюк и неговият приятел и настоящ депутат Валентин Тончев.

-- 

Доган заповядал:

-       Да дойдат най-мъжките ми хора?

Дотичали Рамадан Аталай и Джейхан Ибрямов.

Доган ядосан:

-       Не казах „мъжките секретарки“, а най-мъжките ми хора. Викнете Емел Етем и Филиз Хюсменова!

 --

Най-големите кавгаджии в ДПС Рамадан Аталай и Йордан Цонев в рунд пореден:

Рамадан Аталай в кулоарите на парламента:

-       Ние не сме ли евроатлантици, бе, Мента?

Цонев с усмивка:

-       Че сте в евро, сте евро. Че сте атлантици, сте и бая атлантици, ама петолъчките на челата ви артък много греят!

 --

Репортери питат Аталай:

- Не искате оставката на Йордан Цонев? Какво ще се случи с него?

- Данчо Ментата отива на кино...

 --

Друг вариант на виц за Цонев на кино:

Данчо Ментата изкупил всички билети за премиера в кино „Арена“. Щял да гледа сам в залата актуално заглавие -  „За кожата на един къзълбаш ще потопим "Титаник“.

Не се посочва кой в ДПС е автор на заядливата връзка между френския криминален трилър „За кожата на едно ченге“ с обяснението, че цялото напрежение в ДПС е предизвикано от Рамадан Аталай. Същият е алианин/къзълбаш. А за "Титаник" всеки знае...

 

Извън веселяшките съботни нюанси в ДПС, от „Продължаваме промяната“ направиха така, че да изнервят и Ахмед Доган, и Делян Пеевски. Почетният председател и председателят трябва задължително да се явят на място, което никак не е приятно за присъстващия външен човек. Не е задължително заедно да са там, но вали-гърми ще отидат – очаквайте новината само в 24rodopi.com


На снимките: Хамам и велик момент от старото турско кино - Кемал Сунал и Шенер Шен в класиката "Тосун паша"

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/7/24 20:46

    Няма такъв сценарий и играчи пич.само че не разбраха някои мишоци че това е прочистване на мръсните черва. Шиши мачкай пич

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/7/24 20:55

    Браво на автора! Поздравления! Тако се пише

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/7/24 21:41

    Мачкай Деляне. Нищо против братята алиани и техната вяра. Но на мекеретата от сорта на Рамадан Аталай , Мустафа Ахмед трябва да се провери имущественото състояние до 9то коляно. За Асан ако може до 27 коляно трябва да се обърнат всички камъни.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/7/24 22:14

    Братя Българи
    Сега разбрахте ли защо 1400 г
    Мюсюлманите от двете течения на исляма ( Сунитите и алевити са с различно мислене и мнение векове наред.
    Така че сега имаме нужда от малко търпение.
    До новите избори
    Вече в Бг ще има две партии
    Но от същия извор.
    ДПС за традиционалните депесари и райони и най вече за гласовете в Турция.
    И партия Ново начало
    Да събере не доволните гласове в Бг независимо от коя етнос са
    И общия збор в идните години може да стигне 700 х гласа.


    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен14/7/24 08:42

      Я кажи ми сега, какви са мненията на тези от такива като теб извлечени течения? Къде са различията, че делиш? Нима при алианите да дерибействаш е позволено. Ако те вярват в делата на Али (r.a.), в което нямам съмнение, то тогава при алианите да мамиш, да придобиваш незаконно нещо и т.н. е строго забранено. Да трупаш имущество също не трябва да се гледа като добро деяние. Научи първо в какво вярват истинските привърженици на Али (r.a.), който ние сунитите също го обичаме от все сърце. Недейте да делите хората по вяра, етнос и т.н. Делете ги само и само по техните деяния! Бобрата в ДПС няма нищо общо с вяра и т.н. Става въпрос за наследството на ДПС след Доганя, който е на 70 кусур години.

      Изтриване
  5. Анонимен13/7/24 22:19

    Mustafa ta e gola voda Atalay e şefat mu

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен14/7/24 08:14

    Юни2009г. с.Кочан Властта е в моите ръце-Юни2024г. Декларации за човека Фактор в тази държава.Отмъщение на изгонетите с тези декларации за имиджа на Доган не е добре.Кой бизнесмен ще тръгне зад вас много мие интересно.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен14/7/24 09:23

    Fransoa jotem. Bonjur mısu.

    ОтговорИзтриване
  8. Стоян14/7/24 14:28

    Не се ли убедихте, че на Балканите всички сме правени от един баща но раждани от една майка, алчни, крадливи, завистливи и за парички е@@@@

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.