24rodopi.com/Политика

Един от учредителите на ДПС и първи главен координатор на Движението за Турция – Мюмюн Йълмаз, предупредил още на 17 май Джевдет Чакъров, че партията ще се провали на парламентарните избори на 9 юни в изселническите квартали. Съпредседателят, който отговаряше за изселническото гласуване, обаче го отрязал за среща с категоричното: Не знаеш много неща, много сме добре! В истанбулския квартал „Картал“ съм и всичко е повече от добре“.

Това разкри пред 24rodopi.com самият Мюмюн Йълмаз, който още пази първото пълномощно на Ахмед Доган на координатор за Турция. Йълмаз и екипът му са организирали изборите в периода от 1994-та до 2005 година.

Адвокат Мюмюн Йълмаз успял да каже на Чакъров само, че при толкова много секции ще има катастрофален резултат, защото не се работи на терен.

„Когато ние организирахме кампанията, в изборния ден се стигаше до 2 000 гласа от една секция. Урните бяха крайно недостатъчен брой, но работехме с ентусиазъм, имаше мерак. Стигнахме до 110 хиляди гласа на президентските избори, които бяха спечелени от Георги Първанов. Сега има 166 секции, много пари и катастрофа в изборния резултат“, отбелязва Мюмюн Йълмаз.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен10/7/24 19:41

    Какво се оплаквате над 20хиляди дойдоха в Бг

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен10/7/24 19:47

    И от радост, че има проблем още от м. май, реши да го споделиш пред камера. Не знаете как боли, когато изнасяте кирливите си ризи на показ, ужасно боли, идея си нямате! Смятах ,че доктора /ДЧ/може да лекува или че може да изреже задатъка, той само усложнява нещата

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен10/7/24 19:49

    Да беше го казал където трябва през м. май, защо сега когато нещата са усложнени

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен10/7/24 19:49

    Мюмюн Йълмаз е един от фактическите учредители на ДПС.Човек реалист, на земята, толерантен, миролюбив, верен на каузата ДПС.ОБИЧА РОДНИЯ СИ КРАЙ, РОДИНАТА СИ БЪЛГАРИЯ! Естествен, човечен, има много приятели от другите партии и братята етнически българи.Човек надраснал предубеждения, предразсъдъци. Здраве и успех! /Горно прахово/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен10/7/24 22:50

      Има ли данни за него в досиетата? Да публикува декларация, издадена с печат и подпис от Комисията. Пълна лустрация на всички турски (уж) дейци!

      Изтриване
  5. Анонимен10/7/24 19:51

    Куцо и сакато се упражнява, а нас ни боли

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен10/7/24 20:05

    Жалко че лустрацията не бе проведена в България. Жалко и че не може в Комисията по досиетата не може да се провери за всеки, дали той е бил на заплата при ДС. Жалко.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен10/7/24 20:15

    Както винаги най точен...Браво.....

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен10/7/24 22:48

    Да де, то така се става адвокат през Комунизма...зя някои турци забранено бе да напускат през Кобиляне без контрол, а тоя турчин наш ще става адвокат...да да така става.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен10/7/24 23:37

    Всички кметове от твоя край не знаят, къде са и с кого. Те гонят само собствен интерес. Примерно след смъртта на Ахмед какво правим. Дпс ще се раздели по региони. Това е края повече от 15-20 депутати няма да има.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен11/7/24 01:01

    да, учредител и заминал, т.е. оставил ние да отгледаме учреденото 30 и кусур години, как намери камери и микрофон, но не намери един телефон да им кажеш, че посоката не е вярна днес го може всеки

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен11/7/24 08:49

    01.01,22.48.. Знаете да се заяждате и оценки да давате за човек, който заслужава уважение, читав, интелигентен умен, изравнен с хората, не дели хората. Знае що е то идея, мисия, кауза ДПС. Има култирно-интелектуално ниво. Стига с вашата завист, ЕГОИЗЪМ. Той знае да служи на хората, държавата и неговата партия!Човека е чел книги, учебници много! Да сте живи и здрави всички!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен11/7/24 11:09

      Той че е чел, чел е. Но какво правише 30 години при агент Сава? И да каже, дали и той е съдействал на ДС, бившата Милиция или там други комунистически репресивни сили. Искаме пълна ЛУСТРАЦИЯ. Писна ни от това, някои бивши агенти или слуги на ДС да ни дават акъли. Не искаме акъл от хора, които са родени преди 1977 година.

      Изтриване
  12. Анонимен11/7/24 12:41

    Имаш пристрастено отношение. Иди на ЛЕКАР!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен11/7/24 14:14

      Адвокатът е прав със становището си тука, но това не означава, че неговото минало не трябва да се освети. На това дередже сме именно, защото не се извърши пълна лустрация след 1989 година. Да вземе да кандидатства като депутат или общ. съветник, да видим дали има информация за него в досиетата на ДС. От страни акъли лесно се дават.

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.