24rodopi.com/Темата+

Млада жена на 26 години и 49-годишен мъж, които са пострадали в пътно-транспортно произшествие на пътя за ГКПП „Маказа“ в района на село Загорско на 15 юли, са настанени в хирургично отделение на  МБАЛ “Д-р Атанас Дафовски“, съобщават от болничния пресцентър.

„Общото състояние на пострадалите към момента е задоволително. Продължават диагностично-лечебните дейности. Лекарите се грижат за стабилизиране  на състоянието им“, пише още в съобщението.

Както вече писа, 45-годишна жена загина при пътнотранспортно произшествие в понеделник около 7,30 часа на главния за ГКПП „Маказа“ в района на село Загорско.

По първоначални данни 27-годишна водачка на „Фиат“, гръцка гражданка, загубила контрол над управлението, колата се блъснала в мантинела, преобърнала  се и била ударена странично от движещ се отзад лек автомобил „БМВ“.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/7/24 20:34

    Аз съм пътувал много в българските пътища.90% не спазват законите. На стоп никой не спира,няма знаци по пътищата, изпреварва се навсякъде. Висока скорост навсякъде .Народа гледа какво прави правителство, от там се учат на незаконедателсво.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен15/7/24 21:24

    Масово колите, движещи се отзад не спазват дистанция- качват ти се на врата. Особено Румънските коли се движат с бясна скорост като минат границата в наша територия

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен15/7/24 21:32

    КОРУПЦИЯТА РАЖДА СМЪРТ ПО ПЪТИЩАТА!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен15/7/24 21:34

    ТОЗИ ПЪТ Е МНОГО ОПАСЕН. ОЩЕ МНОГО ТЕЖКИ ПЪТНИ ИНЦИДЕНТИ ЩЕ СЕ СЛУЧВАТ. МНОГО ПАРИ СА ОТКРАДНАТИ ОТ ИЗГРАЖДАНЕТО МУ.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен15/7/24 23:27

    Задължително полицията трябва да наказва румънските водачи по най жестокия начин ! Всяка катастрофа на маказа през лятото става с участие на румънска кола !

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен16/7/24 06:17

    Не виждам какво му е опасното на пътя,Джигитите го правят такъв,

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен16/7/24 10:24

    ОПАСНОТО Е, ЧЕ Е ПЪРВОКЛАСЕН ПЪТ С ДВЕ ЛЕНТИ.НЯМА МЕСТА ЗА ИЗПРЕВАРВАНЕ.ИМА САМО ДВЕ ОТСЕЧКИ ДО ГКПП МАКАЗА, КЪДЕТО ГОРЕ ДОЛУ МОЖЕ ДА СЕ ИЗПРЕВАРВА АКО НЯМА НАТРУПАНИ КОЛОНИ.ИМА НА МЕСТА С ОГРАНИЧЕНА ВИДИМОСТ И ЗАВОИ ПРЕКЪСНАТА ПЪТНА МАРКИРОВКА, КОЯТО ПОЗВОЛЯВА ДА СЕ ИЗПРЕВАРВА И КОЙТО ПЪТУВА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПО ТОЗИ ПЪТ РЕАЛНО МОЖЕ ДА ДОПУСНЕ ПТП. НО САМО ЩЕ ПРАВИМ КОМЕНТАРИ СЛЕД ВСЕКИ ТЕЖЪК ИНЦИДЕНТ. ВИНАГИ ПОТЪРПЕВШИ ЩЕ БЪДЕМ НИЕ.БИЛО ТО ВИНОВНИ ИЛИ БЕЗ ДА ИМАМЕ ВИНА...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен16/7/24 10:58

      Абсолютно точен и ясен коментар.

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.