24rodopi.com/Темата+

Клошари ли са причинили пожара, унищожил сградата на бившето училище по селско стопанство, или огненият ад е бил предизвикан от небрежно боравене с огън от случайно преминаващо през терена лице? Не се изключва вероятността и за умишлен палеж, научи 24rodopi.com.

Както 24rodopi.com първи писа и показа, няколко екипа на „Пожарна безопасност и защита на населението“ от Кърджали и Момчилград се изправиха срещу огнената стихия. На място беше и кметът на града Ерол Мюмюн.

Експерти ще влязат вътре и ще търсят доказателствен материал сред руините едва след два-три дни, когато няма да съществува риск за тяхното здраве и живот. В момента огънят тлее, температурата между стените е висока, още има риск от падане на стари греди.

Очаквайте подробности

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/7/24 08:57

    За какво им е огън на клошарите в тази жега?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/7/24 09:11

    Клошари подпалили сградата - да бе да …

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/7/24 09:50

    Продава се на висока цена и умишлен пален палеж на половина цена Български игрален филм.Очаквайте нова фирма на мястото на училището

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен9/7/24 15:52

    Да бе, те клошарите и в Пловдив унищожиха няколко стари сгради. Много са удобни клошарите

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен9/7/24 16:55

    Преди години беше запалена старата сграда на училище "От. Паисий", след това горя "Младежкият дом" , сега бившото училище по "Селско стопанство" . Да не забравяме също бившият партиен дом в гр.София където сега се подвизават депутатите . Някои много обичат палежите на сгради .

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен9/7/24 17:24

    УЧИЛИЩЕТО НЕ Е ЛИ КЪМ МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО.
    В МИНАЛОТО НЕ СЕ ЛИ НАЛИВАХА ОТ ТАМ ПО 100 ХИЛЯДИ ЛЕВА ВСЕКИ МЕСЕЦ.КОЙ ЛИ СЕ ОБЛАЖИ ОТ ТЯХ !
    А ПОЗНАЙТЕ КОЙ СЕ ОБЛАЖИ ОТ ТЯХ.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен10/7/24 01:37

    Системата работи 6.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.