24rodopi.com/Политика

Шефа и Слави могат да организират необходимата подкрепа за правителство с третия мандат. Шансът е 50 процента. Ако не успеем с кабинета, спешно свикваме заседание на Централния съвет.

Това обяснява на софра снощи в Бурса съпредседателят на ДПС Джевдет Чакъров. Като Шефа той визира Ахмед Доган, а Слави е лидерът на партия „Има такъв народ“ Слави Трифонов.

В ресторант в „столицата на изселниците“ Чакъров е с председателя на бурсенската организация „Бальоч“ Емин Балкан, хората от екипа на домакина – Айхан Ъшък и Садък Йълмаз, бившия депутат от опозицията в Меджлиса Юксел Юзкан. Шестият човек на масата е шофьорът на Чакъров.

Съпредседателят на ДПС е от 3 дни в Бурса, за да търси подкрепа. Той не е бил за толкова дълъг период в турски град дори по време на предизборната кампания, за която той персонално отговаряше в южната съседка.

За мен е много важно почетният председател Ахмед Доган да получи послание за подкрепа от Турция, за да започне промени в ръководните органи на ДПС, отбелязва още на софрата Чакъров.

Завчера той и евродепутатът Илхан Кючюк участваха в конгреса на Конфедерацията на румелийските балкански турци, но сред гостите и седящи на първия ред бяха и зам.-председателят на ДПС Хамид Хамид и зам.-председателят на ПГ на ДПС Байрам Байрам. Вчера пък Емин Балкан организира среща на Чакъров с изселнически организации, но от поканените 8 землячески структури, на поканата се отзова само една.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

26 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/7/24 07:32

    Аахааа сега искате правителство за да упражнявате натиск върху НАП. Тая нема да стане Чакърчо....ние Кърджалийци ще те пратим на кучетата...барабар с Асан.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен29/7/24 22:06

      КОГАТО СИ НЕКАДЪРНИК И НА 50 СОФРИ С 500 ЧОВЕКА ДА СИ, НИЩО ПОЛЕЗНО НЯМА ДА СЪТВОРИШ. ДОКТОРЕ СКРИЙ СЕ И СИ ЗАПУШИ УСТАТА ,ЧЕ САМО ГЛУПОСТИ ТВОРИШ. ТИ ВЕРНО СИ БИЛ БАЯ ТОКСИЧЕН ЧОВЕК.

      Изтриване
  2. Анонимен29/7/24 07:55

    Мошеници и крадци народа се събуди подкрепа само за Пеевски марш към бай Ставри

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/7/24 07:55

    КАКЪВ НОН СЕНС ТОВА ООД- ДПС ДА ХОДЯП ПОСТОЯННО В ТУРЦИЯ И ДА ТЪРСЯТ УКАЗАНИЯ И ПОМОЩИ.ЗАЩОТО ОСТАНАЛИТЕ ПАРТИИ ГИ ТЪРПЯТ А НЕ ГИ ИЗОЛИРАТ ТОТАЛНО ОТ ВСЯКАКВА ХРАНИЛКА.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/7/24 07:56

    Крадливите дерибеиииии ВЪН ВЪН ВЪН от ДПС...да живеер Новото начало с Пеевскииии

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/7/24 07:58

    Следващите депутати от ДПС ще са младежи

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/7/24 07:59

    В целия свят партиите ще бъдет заменени от нов модел на управление - в момента консорциумите стоят нелегално зад партиите тогава ще излезнат легално и хората ще спечелят от това Ако гласуваш за фирмата х или у и заложиш в техните акции и ако спечелят изборите ти ще спечелиш с твоя глас с по високата цена на акциите им ако загубят ще загубиш ,че си гласувал за тях с цената на акциите им

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/7/24 08:02

    Някой ще може ли да ми обясни ако се отива на едни избори, кой ще ги избере Пеевски или Доган?Ако ще ги избира Доган той затова не бърза без туй са останали няколко дни И ЩЕ КАЖЕ ТОЗИ СТАВА ТОЗИ НЕ И ЧАО

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен29/7/24 08:18

    Ръката ти няма да стига
    да върне обратно вълните на времето, които ще плиснат в очите ни.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен29/7/24 10:15

      Имиджът прави опашката, а опашката поддържа имиджът. Стратегии маркетинг и продажби.

      Изтриване
  9. Анонимен29/7/24 08:20

    Ново начало или старото и каква е файдата за нормалния гражданин той е стегнал багажа за Терминал 2 или е на нивите Ще идва ли ден в който да видим тези ДЕПУТАТИ да идат да помагат на нивите или те не са родени за нивите те са родени да са Депутати и не е редно депутат да отива на нивата поне при нас

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен29/7/24 08:24

    На 28 юли Ердоган предупреди, че Турция може да изпрати войски в Израел заради политиката на Тел Авив към Палестина. „Точно както влязохме в Карабах и Либия, ще направим същото и с тях“, каза Ердоган.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен29/7/24 08:34

    Преди изборите толкова много не беше работил и обикалял в Турция, ако беше изразходвал такъв ефор преди изборите най - малко 70 80 хиляди гласа можеше да има от Турция. Eй това е голямо нещо да опиташ да спасиш собствения си гъз...

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен29/7/24 08:49

    Предлагам да организираме състезание между депутатите на ДПС в село Мост кой или коя ще може да бере най-много килограми ТЮТЮН или Пипер

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен29/7/24 10:09

      Ама къде ще намерите тютюн и пипер за състезанието

      Изтриване
    2. Анонимен29/7/24 10:15

      Които спечелят те да са Депутати

      Изтриване
  13. Анонимен29/7/24 09:28

    Çakır şiktir ol git be partinin senin gibilerine ihtiyacı yok

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен29/7/24 09:35

    Правителство няма да има, математиката е проста. ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ, Възраждане , няма да гласуват за. Остават гласовете на групата на Чакъров, БСП и ИТН. Величие и те не знаят на кой свят са.
    Господа от ДПС, станахте за резил след като бяхте втора сила. И това не е за да опазите партията или Доган от някого, в случая от Пеевски, а за да запазите собственото си положение, богатство и власт. Разделихте хората, брат с брата не си говори, близки приятели се изпокараха. Това не се прощава, освен, ако не се съберете всички от върха на партията и не си стиснете ръцете. Иначе отивате горе-долу на предпоследно място на следващите избори. Но най-потърпевши от това пак ще са хората, от които искате да гласуват. Съвземете се!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен29/7/24 09:56

    А кой плати сметката.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен29/7/24 10:28

    Ново пет. Ако се впрегнат турските гласове на турбо макс, ще си спасят властта и
    кирливите милиони и ще печелят отгоре още повече и още.
    Юруш и заедно под строй за опазване на правата, властта и богатството на дерибеите!
    Изтормозения от недоимъци и безправие народ кучета го яли!

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен29/7/24 10:48

    Да следващшя парламент задьлжително трябва да има младежи но из средите на хоратаПо селата има много добре обучени младежи с вишше образование.Трябва да има задьлжително приемственност..Не искаме организирани нехранимайковци които очакват келепира,Разберете че няма да става това което се мисли.Има ново начало ,надежда най вече за Кьрджалиски район. Стига вече!Диктуват ни от София какво да правим.Ние имаме депутати които засега много добре стоят на местата си.Новото начало е факт и този проект е нашето надежда..Почти всичко е емигрирало и за сега никой не прави нищо за врьщането и..Ако не се вземат мерки скоропостижни ,очаквайте близките години тука да се получи тотален крах на дьржавноста. Реално и сега го няма,Така печално завьрши великолепният век. Време е да работим и да сьздаваме.Защото негласна истина е че хората на политически позиции само имитират дейност. Отдавно е забравено обешанието и изпьлнението на порьчения, преди изборите.И следва логическия вьпрос защо се плаща заплата и осигуровки на тези хора.Всички тези средства са от даникоплаците. До кога....................?

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен29/7/24 13:03

    КАКТО ГЛЕДАМ СОФРАТА ОТ БУРСА, ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ ПРОТИВНИЦИ НА ДПС И КОИТО РАБОТИХА СРЕЩУ ДПС СА НА СОФРАТА. КАК МОЖЕ ДА НЯМА НИТО ЕДИН СЪВЕСТЕН ДПС@АР В БУРСА

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен29/7/24 13:21

    Yüksel e bratofcet na Çakır'a masada olan diğer kişiler onlar da bir baltaya sap olamamış kişiler bu müzakereden sonuç çıkmaz.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен29/7/24 13:42

    Do 10,48,Kato te gledam visseto obrazovanie samo si za deputat otDPS,tipsin

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен29/7/24 16:10

    само Пеевски...

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен29/7/24 18:40

    Джевджедът възхитено и горда разправя за резултата от решението на КС за това че министри и депутати от турция са законни зауправлението на България .Този неграмотен фалшив доктор ги подканва да помогнат и много от тях ще бъдат министри и депутати от Турция в българския парламент и правителство .За това еничарското говедо се хвали и мъдри турски министри и депутати от турция .Това е задачата на тези дезертьори от българската държава .КС сътвори най -голямата глупост в историята на българската държавма и съд .Заради това решение народа трябва да измете тези конституционалисти които подкрепиха и чужди престъпници да управляват българската държава

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.