24rodopi.com/Коментари/Политика

Що за сценарий беше едни партийни милионери, с ключове за партийната централа на ДПС, да поведат около 200 души с командата „Юруш, да си върнем крепостта!“?

Технология на манипулацията ли? Да види в летния си „сарай“ почетният председател на Движението Ахмед Доган колко са много и колко страшни могат да бъдат тези, които му „мътят“ главата в последните седмици.

Или зловещ план за потъване на партията, щом потъват партийните милионери!?

Коментарите – артък много.

Болезнено за турския етнос е зададеното от коренячка софиянка и подето от масата странични наблюдатели: „Защо нашите турци се държат като талибани в центъра на София?“.

Не сте права, госпожо, наемници бяха!

В 200-местната зала на „Шератон“ преобладаваха тези, които очакваха отговор на въпрос „Ще има ли стъпки за потушаване на напрежението и пристъпване към процес на обединяване“ и „Ще има ли Централен съвет и кога?“. Тези, с мисленето „Или да надграждаме, или да рушим, но уставно“, бяха определено изненадани от войнствения представител на пловдивския квартал „Столипиново“ (преминал през бая партии) и екзалтираните странници от Смолянско, които дадоха тон за атаката.

Пред централата - и като децибели, и като стиснати юмруци за насилие, водещи бяха наемниците, барабар с трима от партийните милионери, двама от които имаха ключове за входната врата на партийната централа.

Така че, госпожо, нашите турци не са талибани, пред централата и после нахълтали вътре, не са от етноса, те са само наемници. Те представляват само себе си. Нито етноса, нито ДПС.

Това са хората, които от малки са се зарекли да не бъдат повече бедни. И имитират действията на постигналите го. На гърба на партията. 

По темата за „махалите“ от Пловдив. Имаше навремето един тъмен субект, който се изявяваше на някакъв лидер на ДПС и отговаряше за ромските махали под тепетата. Така хубаво редеше думите, така ги омайваше, че в „Аджасана“ няма човек, който да няма да взема пари от него. Всички беше запалил. Но не смееше електоратът да гъкне, поради факта, че въпростният си бе татуирал на рамото лика на Ахмет Доган. Обичаше да виси по кръчмите, някой друг да плаща, а той вдигаше телефона и предаваше на отсрещната страна „Специални поздрави от мен и моите хора за господин Доган“. Няколко пъти мина номерът, докато изненадващо не му звънна мобилния докато говореше уж с човека на Доган.

И той не искаше да е беден. Мечтата му бе да живее в охолство. Които други осигуряват.

Не са талибани от етноса. Талибански са похватите на имитаторите.

 ***

 Ако в кабинета на Ахмед Доган в централата на ДПС, в който той не е влизал повече от 10 години, е имало търсена флашка от поне три разузнавания, или от тайник в стената е трябвало да се вземе диамант на цената поне на фотоволтациите Чакърови, тогава едно огромно „Машаллах“ заслужава петъчната акция на триото Рамадан Аталай - Джевдет Чакъров – Джейхан Ибрямов (а зад ъгъла преди сбирката надничаше Мустафа Карадайъ). Но ако не е така, това определено си беше неуспешен опит за показване на сила (от 500 поканени по списък, дойдоха едва 205). Случи се провокация.

А пиарът на горепосочените 3+1 е съизмерим със специфичния за партията еквивалент на треторазряден ибрикчия. Сори за израза, но по-точна оценка и атестация за поставяне в рамка не може да се направи.

Дата за заседание на Централен съвет очакваха да чуят поканените по списък активисти (поне тези, които са истински, а не докарани от „Столипиново“ и от Карадайъ от Родопите)? Дори курс към предсрочна Национална конференция. А вместо това им показаха как изглежда една сграда, в която отдавна тече ремонт, ама го представиха с изкривени определения.

Ремонт, бе, ремонт има! Първо Джевдет Чакъров изхвърлил от втория етаж Младежкото ДПС, за да може след изтърбушването да се получи най-луксозния кабинет на политически председател у нас. После се решило да се ремонтира и кабинетът на почетния председател, което бе обявено от същия Чакъров за тревожно изтърбушване!

Част от играта беше и живото предаване от кабинета в ремонт на Доган, от който „изчезнала историята на ДПС“, както твърдеше активистът от Младежко ДПС – Неделино (точно там пък такова животно нЕма).

Има и други детайли а ла "сами си паднаха в капана", но кахърите на ДПС трябва да си останат кахъри на ДПС, за нас е важно да отбележим, че напрежението в петък пред партийната централа не дойде нито от етноса, нито от разумните депесари. Това, което софиянци видяха и после пренесоха в социалните мрежи като „тълпа, тръгнала да вандалства“, това бяха лица, които представляваха единствено и само себе си.

Поне по една татуировка на лика на Доган да имаха. По-автентично е някак си, всява и респект. Пък и е за цял живот.

 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

21 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/7/24 16:21

    Олигофрени,нямат собствено мнение...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/7/24 17:01

    Наемник е лице което времено е наето да работи срещу определено заплащане.2.Лице което служи на чужди интереси.
    Така пише в някои речници.
    Колко са много те,наемниците.
    Демек,Интереса клати феса.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/7/24 17:08

    И не по-малко важното – винаги е удобно да имаш една частна армия, с която да държиш в шах редовната, ако в нея назрее недоволство и генералите решат да организират преврат.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/7/24 17:21

    Коя друга партия има толкова милионери?Коя друга партия има толкова беден електорат?Просто е тъжно и много жалко...!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен21/7/24 17:28

    Къзълбаши и помаци превзеха ДПС.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен21/7/24 17:31

    Дерибеите събраха башибозука и нападнаха централата на ДПС

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен21/7/24 17:45

    Ако в последните 20 години всички лидери на ДПС бяха,като Делян Пеевски държавата ни ще ше да е друга!Никога население места около Кърджали и самият град не са виждали такова безхаберие.Крайно времее прокурорите и ръководителите на РДВР да бъдат разследвани веднага,и децата знаят за имотите и колите им...?!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен21/7/24 18:44

    Това бяха платени талибани и изпълняваха заповедите на крадливите Дерибеииииии...
    За дерибеитеееее важи закона след нас потоп...новия девиз в ДПС ееееееее....ДПС без дерибеитеееее и да живеееее Новото начало...да живеееее Пеевскиииииии

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен21/7/24 18:47

    Това си беше организиран тероризъм-Майдан от крадливите и вечните депутатиииии-дерибеииии
    СРАМ и ПОЗОР за ДПС и за България

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен21/7/24 18:55

    Че повечето бяха платени эамаилки на дерибеите. Не само столипиново и от други гета.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен21/7/24 19:18

    Талибаните на дерибеитеееее и за шепа жълтъци са се продали само и само да има Шоуууууууу в обществото....има ли ПРОКУРАТУРА в България и ще се позволили на тези крадливи дерибеииии да дестабилизират отново България.....мачкай бат Пеевскиииииии тези търговци крадливите дерибеиииииииииииииии алчни

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен21/7/24 19:40

    Няма да се дадат лесно тия кожодери дерибеи!Голяма борба ни чака,много изпитания ни чакат! Единствено искам да посъветвам
    г- н Пеевски да гледа откъде духа вятъра и най - вече откъде изгрява слънцето! За геополитиката говоря! Хората са уморени от фалшиви западни ценности! България е закопана именно от тях! Както вече и цяла Европа!!!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен21/7/24 22:05

      ДАНС, ГДБОП, Военно разузнаване...са в ръцете на САЩ. Ако искаш да играеш в голямата игра или си със САЩ или си техен враг...ДАНС и сие си направиха избора. И ти си направи извода.

      Изтриване
  13. Анонимен21/7/24 19:44

    Защо мълчи Доган ефенди ...и Защо не разкарва от ДПС тези крадливи и корумпирани Дерибеииииии и търгачииииии.....народа едвам оцелява от днеска за утре тези дерибеииии използват ДПС и бедното стадо за лично облагодетелстване......всичкииииии крадливи и дерибеииии на Прокурор и доживотен затвор

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен21/7/24 20:56

      İyi Doğan sicta marka za tova milci i ostana bez komentar az sim ot novoto nacalo.

      Изтриване
  14. Анонимен21/7/24 20:28

    Е това беше автентично.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен21/7/24 21:18

    К-ли бастина е теб Пеевски :мачкай.Ново начало

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен21/7/24 22:02

    Дълбоката държава сега ще използва трика, който се използва от векове. Тя наблюдаваше в годините, как дерибеите трупаха милиони и богатства. Сега дръпнаха шалтера на Доган и ще почнат да запорират чрез П. незаконните богатства на ДПСарските дерибеи. Така работи дълбоката държава и в други страни, когато е безсилна да се справя с всички мафиотски организации на веднъж...просто на края каца на богатството, трупано в годините от мафиотските кръгове. Дано да успее в случая на ДПСарските дерибеи.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен22/7/24 02:52

    Къде видяхте турци имаше само мангали братовчеди на Сокола

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен22/7/24 08:41

    ЩО ЗА ВЪПРОС? ЗАЩО АХМЕД ДОГАН НЕ ИЗРИТА ДЕРИБЕИТЕ. МНОГО ЕЛЕМЕНТАРЕН ОТГОВОР. ЗАЩОТО ДОСЕГА ГО ФИНАСИРАХА И ЗАЕДНО ДЕЛЯХА ДАЛАВЕРИТЕ. ЗАТОВА ТОЙ ПРЕХВЪРЛИ ТАЗИ ДЕЛИКАТНА ЗЕДАЧА НА ДЕЛЯН ПЕЕФСКИ,Т.Е ДА МУ АЗЧИСТИ ТЕРЕНА И ТОЙ ДА СЕ ПРЕЧИСТИ-НИ ЧУЛ НИ ЯЛИ НИ ВИДЯЛ. ПИЛАВ ПОНТИЙСКИ

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен22/7/24 08:49

    Спокойно другари*Аз разпределям порциите". На Хасан Азис му дадох най голямата порция дадох му цели 20 години да краде и да трупа милиони.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.