24rodopi.com/Общество

Те гледат на кафе, дрехи, снимки, боб, други варива, гледат и онлайн, понеже са в час с технологиите.

И за всичко това „печатат“ пари. В хиляди. За будалите остават празните джобове и надеждата.

Те са врачки, гледачки, магьосници, дърти и млади „ходжи“. Играчите в игрите на болките на хората…

 

***

 

„Най-често се правят магии за любов и смърт, съответно и за това се развалят“, споделят запознати. 

Също така за плодовидост. Режат се глави на агнета и се заравят в дворовете.

Сякаш не живеем в Европа, а в някоя колония през 19-и век.

„Имах една позната дето се самообучаваше от Фейсбук и ми разправяше, че правила ритуали да й умрели душманите като лови и гори буболечки. Ходеше да разпечатва снимки на хора, дето мрази от Фейсбук профилите им, и в тоалетната се изхождала върху тях. Това било, за да „ядяли лошото“, разказва запознат с ритуалите.

 

До 5000 лева може да извади от клиент гледачка в региона.

 

Стига да започне процедура по „разваляне на магии или родово проклятие“.  Около 30 „феномена“ работят на терен в Родопите. Баячки, гледачки, ходжи, магове – целият спектър от свръхестествени сили. Но и в час вече с технологиите…

Не е нужно закъсал „откъм карма“ клиент да ходи на място. Тези услуги се извършват и по телефона - чрез видеовръзка през най – различни платформи, поддържащи видеоразговори.

За да осъществите контакт с гледач или гледачка, е желателно да бъдете препоръчани от техен познат или клиент, разкриват запознати. Уговаряте си среща и споделяте каква услуга от предлаганите точно желаете да използвате.

 

При първоначалната си среща с „пациента“сумите варират от 30 до 50 лева, но при „откриване“ на магии, родови проклятия и уроки, сумата драстично се увеличава и може дори да достигне размери до 5000 лева.

 

Лековерието на хората засилва страха и те започват чинно да плащат на гледачките. Само в Кърджали те са около 10. Из Родопите броят им е поне два пъти повече.

„В такова забързано ежедневие е съвсем нормално да изпитваме чувства на тревожност, паника и стрес. Именно от тези наши чувства и емоции група от хора се възползват, за да печелят бързи пари и да сеят допълнително паника в нашият живот, като тровят мозъците на хората, че имат направени черни магии, родови проклятия и някакви тъмни сили са взели превес над живота им“, коментират психолози.

Хората в планината пък са идеалните клиенти. Част от абсурдните случаи са именно от региона. Преди време мъж от Смолянско бе дал хиляди левове, втълпил си, че е преследван от лош късмет заради магия. Попада на врачка по обява и започва разкешването. Периодично превежда пари, а тя го съветва да „заколи черна кокошка в полунощ на пресен гроб“. Както и други безумия. В крайна сметка последва дело срещу измамницата.

 

Още по-гнусно

 

„Гледачка ми препоръча да ръся пръст от гроба на мъртвец на вратата на противника си, за да го пречупя. Аз, разбира се, не го направих“, казва „жертва“ на окултните измамници. Способът бил дори за смърт на врага.

Други пък заравяли в гробище снимка на противниците си, за да ги постигне…

Става от гнусно по-гнусно, но е факт. В планината на митичния Орфей живеят всякакви будали. Които са  готови да дадат последните си пари, за да „отмъстят“ на някого.

Последен пример. Още по-гаден. Жени изчеждат съдържанието на дамските си превръзки в кафетата на мъжете си, за да не им… изневеряват.

И всичко това по препоръки на… гледачки, врачки, магьосници и други измамници.

И пада пара. В хиляди левове. Заради подобни простотии.


 

 

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/7/24 08:26

    Освен Господ никой не знае какво ще стане в бъдеще. Да правиш магии, да ходиш по някои медиуми, да вярваш във фалове и т.н. е грях в Исляма. Не напразно е грях.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.