24rodopi.com/Общество

От няколко дни светофарите на кръстовището във „Веселчане“ не работят, алармираха читатели на 24rodopi.com.

Мнението на водачи:

„Едно от най-натоварените! Най-вероятно поддържащата фирма чака няколко румънски коли да се нанижат и тогава да ги поправят.

„Това е кръстовище без конфликтни точки. Спокойно може и без светофарна уредба. Просто трябва да се знаят елементарните правила за движение. Впрочем, откакто са в „отпускарски режим“ светофарите, няма никакви задръствания и колони чакащи“.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/7/24 11:42

    А пенсионерите с бастуни как ще минават през пешеходните пътеки като се кара.състезателно за рали време.Румънците никой не може да ги спре

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/7/24 15:35

      Хаосът в Кърджали е пълен.

      Изтриване
  2. Анонимен5/7/24 13:23

    Околовръстен

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/7/24 13:28

    Задължително светофари, там е много страшно за всички.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/7/24 13:28

    Има нужда от кръгово...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/7/24 13:30

    Днес един ми изскочи на пътя с колата си.с метър и половина спасих положението,-ако бях като софиянците.досега да съм му скъсил задницата,виж следващия път как ще се пази

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен5/7/24 15:41

    Задължително трябва да има светофар .

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен5/7/24 17:03

    И да се премахне лявата лента от веселчани към автогарата. Тя е заблуда и коварство. След 200 м трябва да чакаш някой да се смили над тебе и да те пусне в дясната. Или да се обособи средна лента както на входа на Стара Загора и да се ползва в зависимост от трафика в двете посоки със светофари. За какво са тия острови, там пешеходци нямат работа, не работят, само конфликтни ситуации и актове

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен5/7/24 23:39

    ogranichenie na 20 km za jilistna zona, detski kolichki ima li?

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен6/7/24 10:38

    Нема светофар. Нема задръстване. Ок супер удобен ден на разминаване.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен8/7/24 11:21

    Като няма светофари пешеходците как ще минават. Мислете малко в Пловдив до МОЛ Плаза има кръгово и всяка седмица има катастрофи, защото карат бързо, а пешеходците ги е страх да мина. Пред мен удариха човек с колело и изхвръкна 10 метра. Не на кръговото, ако няма надлез за пешеходци, въпреки, че пенсионерите ще са затруднени при изкачване и слизане!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.