24rodopi.com/Регион

Занимания по безопасно колоездене за деца организират и тази година община Момчилград, Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните (МКБППМН) и Центърът за обществена подкрепа (ЦОП).

Инициативата е безплатна и се провежда всяко лято, а целта й е младите колоездачи да усвоят основните правила за движение.

"Безопасно колоездене - 2024" ще стартира на 16 юли в 8,30 ч. от градския парк "Нури Адалъ". Младите колоездачи ще бъдат обучавани на безопасно движение от инструкторът Жельо Митков, а организаторите са осигурили и медицинско лице.

Желаещите да се включат в "Безопасно колоездене - 2024" могат да подадат заявление от 4-ти до 10 юли вкл. в сградата на общинска администрация, ет. 2, ст.5. Телефонът за справки е 08858942257.

При записване е  задължително подаване на декларация по образец и представянето на медицински документ от личния лекар за актуалното здравословно състояние на детето.

Жельо Митков – Удо, е един от най-добрите колоездачи в региона. Любовта му към този спорт е буквално пословична.


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/7/24 18:52

    Да учи първо родителите после децата, че на пешеходна пътека не се пресича карайки велосипеда. Слиза се бута се, после пак се кара.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/7/24 22:27

    dai video bakam da vidim kade po koi ulici i mahli kara koleleta milleta canim, obstinata e mnogo goliam, cok sela!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.