24rodopi.com/Политика

Идва информация до нас за това, за което говори г-н Станислав Анастасов (бел. ред. че голям енергиен и застрахователен бос стои зад скандала в ДПС). Това каза пред радио "Фокус" Байрам Байрам - зам.-председател на ПГ на ДПС, съобщава едноименната информационна агенция.

"Аз гледах разговора с г-н Станислав Анастасов. Идва информация до нас за това, за което говори той. В най-скоро време всичко ще бъде на достояние на българските избиратели, на всички български граждани. Това е най-нормалното в една демократична страна – хора, които имат някакви сигнали, естествено и доказателства за дадени направени инвестиции на гърба на политическата партия, на Движението за права и свободи, да бъдат оповестени в публичното пространство", обясни кърджалийският народен представител.

Българите най-вероятно ще бъдат изненадани от името на този човек. "И мащабите на средствата, които ще бъдат упоменати, са много очевадни. Ще бъде бомба в медийното пространство", каза още по темата Байрам Байрам.

През уикенда Станислав Анастасов първи намекна, че "голям енергиен и застрахователен бос стои зад скандала в ДПС". Той не пожела да коментира обширно темата, но заяви, че много скоро ще изнесат данни за случващото се.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/7/24 13:38

    помияри

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/7/24 13:50

    КОЙ КОЙ КОЙ е този плъх мутант...ВЪН ВЪН ВЪН Всички крадливи и корумпирани дерибеиии и дерибейчета...да живееее Бат Пеевскиииии

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/7/24 13:58

    Чакаме!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/7/24 14:01

    nqma nikav bos stiga ste ni zamaiavali ednite iskat da kradat pove4e ot drugite i tva e celiat problem aide stiga s tez sapuneni seriali naroda e glupav da zeme po edna sopa i dps i gerb i bsp i vsi4ki dr partiiki da ve o4uka edno hubavo da vi zemat vsi4ko vav polza na darjavata i bg narod i vsi4ko si doide na mqstoto tva e cqlata istina

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/7/24 14:06

    Г-н Байрям,поздравяваме ви за позицията която взехте кърджалийските депутати,продължавайте да се борите

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен17/7/24 15:08

    Дано да издържат на смазващия етнически натиск в района, защото това е в същността на тази партия. Там няма демокрация и свобода, това са само лозунги. Гледах Кючукчето в едно интервю преди няколко дни в една телевизия, където във всяко изречение имаше по една лъжа, но думичките като "демократичност и свобода" за дпс бяха в изобилие. В тази "партия" на дъното лежи само етническия фактор, той е единствено определящ, и той излиза на повърхността, винаги когато се размъти водата. Сарайския лешояд винаги е искал да я освободи от етническия и ореол, но това е невъзможно-тя просто си е етническа партия, която се сплотява около тартора си, особено когато по една или друга причина настъпят накякви сътресения в нея. И така "автентичния" избирател си иска още от старото - ще си го получи и ще си остане там където се намира.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен17/7/24 15:41

      това е тъжно в кой век живеем а виж ги

      Изтриване
  7. Анонимен17/7/24 15:09

    На Чакъра 1 приятел е, всички го знаем 🏊

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен17/7/24 17:45

    Знаете ама друг път.....

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен18/7/24 15:15

    Искаме Исмет Саралийски или Расим

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.