24rodopi.com/Политика

Съпредседателят на ДПС Джевдет Чакъров има многомилионен бизнес с един енергиен олигарх. Това сензационно разкритие направи в предаването „Още от деня” по БНТ зам.-председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид.

Един от най-опитните юристи в българския парламент коментира предложението на „Продължаваме промяната – Демократична България“ президентът да забави с три месеца връчването на втория мандат. Припомняме, че първият – за кабинет на ГЕРБ, бе провален от 17 депутати на ДПС.

„Странно предложение от ПП-ДБ. Процедурата по Чл. 99 от Конституцията говори за мандат за сформиране на правителство и не предвижда разглеждане на законодателна промяна. В този смисъл ми се вижда малко странно да се иска отсрочка, за да се обсъжда законодателна промяна. Това е нонсенс. Ситуацията е следната – ние сме 39, не можем да направим 120, но ще се опитаме да съберем 160, но ни дайте няколко месеца – това е несериозно“, каза Хамид Хамид.

И още: „С интерес очаквам декларацията на Продължаваме промяната-Демократична България (ПП-ДБ), за да я прочета. Те заявяват, че не търсят подкрепа от ГЕРБ и ДПС, но очакват да съберат 160 народни представители. На тези момчета много сериозно им куца математиката. Нека кажат кои са корумпираните политици в НС. Ние започнахме да си ги гоним от нашата група. Правим това, което поискаха структурите. Хора, които с години ги търпят, поискаха от нас да ги свалим и изключим.

Тези дни ще имате възможност да се запознаете в публичното пространство с конкретна информация, която ще докаже, че тези хора имат многомилионен скрит бизнес с олигарси през синове, дъщери и приятели. Днес се учудвам на един от тях, който се прави на хуманист, на лекар, толкова хрисим, а притиска хората и ги заплашва. Същият има многомилионен бизнес с един енергиен олигарх. За Джевдет Чакъров говоря. Има още няколко такива, които имат огромен скрит бизнес на гърба на тези хора. Хората по места ще имат възможност да научат какво са правили през тези години техните избраници".

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

22 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/7/24 23:02

    Браво за смелостта на Хамид Хамид!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен15/7/24 23:15

    Браво. Купих си пуканки, кола и.н. чакамеее да видем кво са натрупали дерибеите през годините...ВСИЧКО ДА СЕ ЗАПОРИРА В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА, ПРЕДИ ДА ИЗБЯГАТ ЗАЙЦИТЕ. БЪЛГАРСКАТА ПРОКУРАТУРА ДА СЕ СЪБУДИ НАЙ НАКРАЯ, ПРОТЕСТИ ПРЕД НЕЯ, НЕ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА НИ ТРЯБВАТ

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен15/7/24 23:28

    Върхушката около Доган е окупирала цялата власт, а бяха толкова бедни. Влезнаха в ДПС не по цървули, дори и цървули нямаха, а днес са приказно богати, милионери. Моделът работеше само за тях и за интересите им“

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен16/7/24 05:20

    Народеееее събудете се и нито глас за тази крадлива мафия-банда крадливи Дерибеииииии
    Народа едвам оцелява с мизерните си заплати а те кражби кражби кражби и корупция
    Пееевскииииии е номер 1

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен16/7/24 07:31

    Докторееее! Искаш ли успокоителни? В Долни Воден те чакаме. Гордеем с такъв мултимилионер. Доктори много. На нас ни трябват милионери. Ще ти станем рая. Искаш ли и друго....
    Алчността ти е пословична...Хуманист бил. Ти си срам за селото ни!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен16/7/24 07:48

    Hesburger. Vkusno. Cakirov

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен16/7/24 08:17

    само Пеевски, има народна поговорка, този който говори истини го гонят през девет села в десето село. Това момче казва истините за дерибеите, браво и на Хамид Хамид, честни достойни политици затова имат проблеми. Никой от моите познати няма да гласува повече за тези мерзавци.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен16/7/24 08:57

    Кога ще имате възможност да запознаете в публичното пространство с конкретна информация, за деребеите по общините,които натрупаха милиони ,чрез източване на общински пари и общински поръчки?
    Хората по места искат да научат какво са правили през тези години селските деребеи,които заплашваха,държавни служители,обикновени хора и сега се радват на скъпи коли,хотели ресторанти,апартаменти в София,Гърция,Турция.Искаме започнатото от Пеевски да продължи.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен16/7/24 11:07

      Държвните инстуции знаят всичко за тях но някои не им дават даги разкрият Очакваме да идва и това време

      Изтриване
    2. Анонимен16/7/24 13:53

      Знаем какво са правили дирибеите -крали са! По скоро хората искат да видят развитие на нещата, дали ще платят за действията си. Всяка община си знае местния дирибей, и какво от това!

      Изтриване
  9. Анонимен16/7/24 09:24

    Искаме информация за дерибея Хасан Азис колко е крал за 20 години управление. И кажете най после името на тоя енергиен бос дето размъти водите в Д П С. И накрая евала правя на това момче Пеевски.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен16/7/24 10:11

    ДПС работи за правата и свободите на всички етноси в БГ.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен16/7/24 10:17

    ВСИЧКИТЕ СТАНАХТЕ ДЕРИБЕИ НА ГЪРБА НА ГЛУПАВИЯ НАРОД И СЕГА СЕ ПЛЮЕТЕ.ДАЖЕ НЯМАТЕ ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен16/7/24 11:04

    Почнах да разбирам защо Доган не бърза искал да види Кирливите им ризи

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен16/7/24 12:44

    Милионерите от ДПС се сещат за избирателите си само преди избори. Имаше един кмет на Кърджали ,който с бабите от селата пържеше мекици ,нижеше тютюн и ставаше народен чиляк, до деня на изборите.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен16/7/24 13:35

    Браво на г-н Хамид и Пеевски,говорят истината без да ги страх

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен16/7/24 13:41

    Burger 🍔 kupen na magistralata do Stara Zagora i na kas.bon pisheshe MOL Cevdet Chakirov.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен17/7/24 07:40

    ТОЗИ ЧАКЪРОВ КАКВА КИФЛА Е. СЪД ЗАТВОР КОНФИСКАЦИЯ

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен18/7/24 11:58

    Какво странно има в това, политикаджия да е милионер. Нали за това се влиза в политиката, там са лесните и бързи милиони. Като няма да забогатее защо да се занимава с политика.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен6/8/24 22:10

    Nap go sarbi gaza

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.