24rodopi.com/Коментари/Политика

Знаете ли защо, когато беше създадена партия ДОСТ (с помощ откъм Босфора), партийните милионери се бяха свили като мишлета и нито ходеха в „Сарая“ в столичния квартал „Бояна“, нито излизаха пред репортери да четат с патос предварително написани слова!?

Рамадан Аталай и Джевдет Чакъров сякаш не съществуваха, Илхан Кючюк беше сложил във фризера интригите си, мъжът на секретарката на Доган Джейхан Ибрямов пак си беше само мъж на секретарката, а Хасан Азис се луташе, аджеба, „кога си повече турчин – в ДОСТ или в ДПС“  (Какви времена бяха - спящо-треперещата върхушка в ДПС научаваше от 24rodopi.com как се купуват гласове, как се опорочава предизборната кампания, как се вкарват мръсни пари за купуване на гласове и т. н.).

Имаше и по-тежък случай – бившият кмет на Ардино Ресми Мурад по нощите стигна с Бахри Юмер до резиденцията на турския посланик Сюлейман Гьокче, но два дни по-късно пак се върна при Мустафа Карадайъ, а после дълго се питаше „Аз кога бях предател – когато отидох при Гьокче или когато се върнах при Мустафата?“. Ако беше чел повече дебели книги, Ресми Мурад щеше да знае: Веднъж предател, цял живот предател!... Независимо колко имоти имаш и колко пари си скатал от комисионни!

Партийните милионери не излизаха на преден план по времето на ДОСТ, защото бяха наясно си го казваха тихо помежду си: Турция не иска Доган, но нас ще приеме! Доган е заплашен, не ние!

Неслучайно един от депутатите от квотата на къзълбашите в деня на изборите - 26 март 2017 година, тръбеше в центъра на Кърджали: Сега Турция ще разкаже играта на Доган, ще извади и кирливите ризи на Хасан Азис с хотелите и имотите в „Босфорос 2“!

ДОСТ получи подкрепата на 100 479 етнически турци у нас и малко не й достигна да влезе в Народното събрание. Ако партията на Лютви Местан беше прескочила 4-те процента, днес може би ДПС вече щеше да е само история. Такъв беше сценарият.

 

Затова партийните милионери мишкуваха и чакаха да отмине бурята "ДОСТ".

Днес манипулират почетния председател и лозунгово плашат Доган: Пеевски иска да ти вземе партията!

Днес, мишкувалите през 2016 и 2017 години, сън не ги лови и дори търсят помощ от еничари за поддържане на напрежението, защото истината за провокирането на скандалите се крие в парите и властта на партийните милионери.

ДОСТ беше заплаха за Ахмед Доган, „новото начало“ в ДПС е краят на партийните милионери! Днес заплахата е за по-богатите от Доган Чакъров, Аталай и Азис и вървящите по стъпките им Кючюк и Ибрямов.

 

ДПС вече е в големите щети. Каквото и да се случи оттук насетне, избирателите ще накажат партията. Само гласовете на тези в селата не стигат за 4-то или 5-то място на изборите и сформиране на скромна, но рекетираща с етнически привкус партия.

Когато са видели файдата от „новото начало“, не можеш да спреш тези хора да искат продължението на политиката, която вече работи за тях. Не можеш да държиш вече стотици хиляди в резерват! Избирателят повече няма да търпи затваряне в пространства под опекунството на партийни милионери.

Големият въпрос към днешна дата и кой на кого дължи извинение: Делян Пеевски на Ахмед Доган или Ахмед Доган на Делян Пеевски!?


На снимките: В края на миналата година Доган наричаше Пеевски Феномен и двамата заедно водеха заседания на Централното оперативно бюро

 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

43 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/7/24 11:47

    Честит рожден ден

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/7/24 16:04

      И честито ново начало на всички!

      С действията си дерибеите са ощетили елетората, като са забогатели от обществени финансови средства, възползвайки се от служебното си положение, т.е. извършили са наказуеми нарушения, които никой здравомислещ човек не може да оправдае.
      В проядения политизиран свят на дерибеите, тяхната идеология и религия са "личната печалба". Когато парите потекоха за общото благо на хората, те създадоха кризисна ситуация, на която хората реагираха по точно обратния начин.
      Разумните хора правят правилни заключения за вината на дерибеите, вместо да се оставят да бъдат манипулирани на основата на етническа принадлежност, религия, пропаганда и заблуди. Възможно е да се окаже, че в действителност почетният не е милеел, и не е бил изключителен обединител на етността, а реално безпардонен пъдар и уникален разпределител на порциите сред приближените си. Причината "автентичните" да са толкова прецакани е фактът, че са се проваляли във всеки един проект при изграждане на имиджа на партията. Героите от възродителния процес са изгонени от партията, за сметка на тях са поставени агентите. Липсват истински лидери, личности, фундаменти, прогресивни идеи, етапи на развитие и т.н. - така че те са в процес на измисляне на тези неща. Nihayet, seçimlerde, partinin büyük zaferi, kimine iyi, kimine kötü, kimine de şaşırtıcı ve beklenmedik sonuçlar ortaya çıkarttı. Efendim, новото начало е не само неизбежен процес, а и фатален за дерибеите. Това означава, че пациентът е повече мъртъв, отколкото жив и в зависимост от готовността за поддържането му в изкуствена кома, идва време да се подготвим за церемониалното погребение на останките. Затова и фаталният удар върху колабиращите останки (и тяхното нелегитимно ръководство) започна да идва и от съвсем други посоки.

      Изтриване
    2. ТЕЗИ МИШЛЕТА ИНТРИГАНТИ ДА ЦЕЛУВАТ РЪКАТА НА ПЕЕВСКИ И НЕ САМО, ЗАЩОТО С ПЪРВОТО СИ АКТИВНО ВКЛЮЧВАНЕ ТОЙ ИЗКАРА 5 от 5. А ДРУГИТЕ СА ОБИКНОВЕННИ ЛАЛАДЖИИ ДЕТО ВЕЧЕ ЕДИН СТАРЕЦ НА СЕЛО НЕ МОГАТ ДА КАНДАРДИСАТ.

      Изтриване
    3. Анонимен27/7/24 20:46

      Пеевски дойде на Тюркян чешма и се извини на електората. Обеща, че няма да сме 2 категория вече. Изпълни
      Този дръндарския кога се е извинявал.а само иска искя. Няма наяване и около него лизачите.
      И като видяха, че Пеевски изпълнява обещанията. Откачиха брадче. Овцете гласоподаватели за техния комфорт отвориха очи и видяха че можело
      Пеевски номер 1
      От такъв има нужда електората на ДПС

      Изтриване
    4. Анонимен27/7/24 22:36

      Бате Пеев покажи им на тия дерибеи, тия вълци в овчи кожи, тия хищни угоени хиени, които са захапали здраво стадото наше в милата ни татковина и не искат да пускат.
      В общество, където в човешкото сърце е пуснал корен закона на джунглата, енергията се материализира създавайки всякакъв вид грабливи хищници, но за всеки хищник идва времето да пожъне посятото и ще познае тогава що е болка и страх, когато на сцената непременно се праща по-голям хищник или по още по интересни начини.

      Изтриване
  2. Анонимен27/7/24 11:51

    Ех тази съдба как си играе със съдбите .През 2019г асанчо е дал парички на зюртага и той със съдействието на няколко негови близки вкараха Дост в изборите макар да знаеха ,че без парички няма да постигнат нищо но зюртагата си взе няколко десетки хиледарки и после му ги взели в казината сега и двамата са аут

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/7/24 11:57

    İ dvamata dirjat izvinenie na glasopodovatelite...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/7/24 11:59

    Значии… Хасан Азис дупката, Мустафа гащата, Молла мечката, Чакър Волта, Ресми карето, Бахри и всички останали, без Рамадан Аталай дължат извинение на Пеевски и Доган. След това масаж с щастлив край. А Аталай дължи тясна халка!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/7/24 12:02

    Как ние дето 34 години гласувахме само за дпс станахме от бедни по-бедни, а тези са станали мултимилионери на наш гръб. Сега защо плачат, че ще ги проверяват, защо се притеснявате бе чоджум нали казвате че не сте бъркали в кацата, Или вие си знаете какви ств ги вършили. Харам пара не носи щастие а проклятие в семейството. Kula bela gelmez hak yazmayinca, hak bela yazmaz kul azmayinca.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/7/24 12:05

    кметовете ги направиха на Маймуни, незнаят зад кого да седят Заваалиите, Гечмиш олсун...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/7/24 16:13

      Много е лесно, нали им имат телефоните им номера и знаят къда са.Пътуват до там, пият по едно кафе, слушат и двете страни и решават.Ако не ги отървава подават си оставките си и ще идват други

      Изтриване
  7. Анонимен27/7/24 12:07

    Байдън се отказа. Редно е и Доган да предаде щафетата вече. Да изживее старините си на спокойствие.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/7/24 16:18

      Не може да си избере свестен наследник , дъртия почетняк !!!

      Изтриване
    2. Анонимен27/7/24 21:36

      Baydın gibi olmus! Станол е като Байдън !

      Изтриване
  8. Анонимен27/7/24 12:35

    Ние сме захванали вече превода на тия две книги и скоро ще да издадеме съчинението на Осман бея и ако то се приеме от нашата читающа публика дотолкова благосклонно, щото да си посрещне барем разноските, то ще да издадем и съчинението на майка му.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен27/7/24 12:35

    Ние сме захванали вече превода на тия две книги и скоро ще да издадеме съчинението на Осман бея и ако то се приеме от нашата читающа публика дотолкова благосклонно, щото да си посрещне барем разноските, то ще да издадем и съчинението на майка му.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен27/7/24 12:37

    Доган дължи извинение на етноса за 35 годишния геноцид...

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен27/7/24 12:40

    Ахмед доган да целува ръцете на Пеевски

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен27/7/24 13:19

    Nie BG Turtsi sme s Peevski dps 30 godini plaşeha bednite hora po selata po vremeto na Ahmet Doğan i kmetovete selskite i obştinskite kmetove stiga s tezi deribeği vsiçki sa za zatvora Peevski şte predade dosietata na Dans i Prokuraturata koyto e umen da stoi daleç ot dps poçna voynata mejdu Peevski i Doğan Peevski şte gi pobedi mejdu suhoto şte gori i mokroto Ahmet Doğan şte izbyaga v Rusiya kakto na vremeto Sultan Vahdettin izbyaga v Angliya a drugite balıtsi deribeğite şte gi ostavi na Dans i Prokuraturata.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/7/24 14:37

      ne ste vsi4ki zad peevski pove4eto sa zad ahmed dogan

      Изтриване
  13. Анонимен27/7/24 14:13

    За кметовете:трима са с ДП,знаете ги

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/7/24 21:35

      Всички са с Пеевски , но са заразени с дръндарски бацил!

      Изтриване
  14. Анонимен27/7/24 14:31

    Всичко това е политическа игра между Доган и Делян.Няма кво да се заблуждаваме.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен27/7/24 14:36

    ot tqhnite filmi ni doide ve4e malko v pove4e taka 4e dps e na dogan i pak 6te bade na dogan peevski 6te e tam i 6te si prodaljat da si igraiat filma tva e cqlata istina kvvo tolkoz se palite te zemat miliardite na vas ne davat i po 20 lv daje

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен27/7/24 15:40

    Доган трябва да се извини на депесарите за третия си пореден грешен избор /назначение на Председател !!! Той е виновен за кризата, дръндарският к.зел !

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен27/7/24 15:44

    Доган дължи извинение за бедното и болното стадо и за бат Пеевскииии...Доган е създал тези крадливи и алчни дерибеиииииии които мачкаха
    Бедния народ в прехода...Доган не е слезнал при стадото в последните 20 годинии..Пеевски е пътииииии в час с положението на бедното стадо...да живееее Новото начало с Пеевскииииииии

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен27/7/24 15:49

    Да живеееер бат Пеевскиииии
    И Новото начало в ДПС...долу долу долу крадливите и алчните дерибеиииии на Доган...BASTA на Геноцида на дерибеите над бедното и болното стадо..Пеевски да влезне и в всичкиии общини на ДПС където дерибеите са пуснали пипала и те колят и те бесят..само вредят на стадото макаци

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен27/7/24 16:22

    Доган по добре да не му пречи на Пеевски да си върши работата която добре я почна

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен27/7/24 16:24

    Като го избраха за председател Пеевски каза-нашите хора не са втора категория и ще бъдат нормални както всички други

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен27/7/24 17:16

    Bu bu partiyi kim kurdu Yusuf kime itaat etti bu parti nasıl kuruldusa öyle kapatılacak dost kurulduğunda herkes Türkiye partisi diğer lanse ediliyordu gerçekten o gün dost partisine oy verenler etnik türkler'di fakat o gün bu mekereler tarafından sandık protokolünde oyları çalınmıştır Allah'ın sopası yoktur bugün de birbirine düştüler.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен27/7/24 19:10

    Доган дължи извинение най вече на гражданите на град Кърджали. Затова че 20 години ни натресе най некадърния, алчен и безсрамен кмет Асан . Да дойде да види град Кърджали бастиона на ДПС в какво гето го е превърнал неговият "успешен"кмет дерибей. Да поживее 3 дни в някой квартал примерно Възрожоденци да види дупките по улиците, разбитите тротоари, преливащите боклуци, да види липсващите парко места, блоковеге блок до блок, без инфраструктура, зеленинка, без неотсечено дърво, праха, шума , най вече болните и гладни улични кучета. Тогава искам да чуя за морфичния резонанс да видим къде ще му го навре. Да види кръговото на Автогарата, да види и входа на града и да прецени 20годишният успешен мандат на кмета, който само се возеше по влакчета, правеше си снимки, ближеше сладолед и много успешно си нареди паричното и имотно състояние за един век напред.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/7/24 20:51

      Какъв морфоичен резонанс бе аркадаш.
      Резонанс има в главата му след бутилка и половина уиски на този мошеник дръндарски.
      Бизнесмен се вживява хахаха ще падна от смях. Каквото захвана изсъхна
      Еба майката на ТЕЦ Варна за 2 години като не може да цоца студен резерв
      Така и баба Айше може

      Изтриване
    2. Анонимен27/7/24 21:34

      Много точно казано !

      Изтриване
  23. Анонимен27/7/24 19:31

    Доган на Пеевски!

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен27/7/24 20:52

    Айде стига ги дъвчихте тия, национални герои ги направихте

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен27/7/24 21:02

    Един дол дренки

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен27/7/24 22:00

    До 12:02.Всичко се знае но прокуратура ги пазеше.Те назначава ха законодателната власт и си траеха.Меришеше силно на корупция но стадото си е старо овце.

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен28/7/24 08:23

    Близък е денят в който всички те мразещи се в момента,ще седнат под сянката на финикийските знаци,ще си простят и в името на доброто стара време ще продължат ръка за ръка напред.Естествено ще има малко преразпределение на някои неща,но толкова може.Дано да е за доброто на хората.

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен28/7/24 14:56

    Даган дължи извинение и да изчезне веднъж за винаги но,и това не управя нищо ,за съжаление
    загубите са ужасно големи и непоправими

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен28/7/24 14:58

    Предизборните събрания на дпс започват с"възр.процес" и завършват с "възр.процес",абе стигате вече бе,овцете вече такав трева не ядат

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен28/7/24 17:03

    Дпс без чакъровци.

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен28/7/24 22:05

    Някой дължи много пари на някого , а не извинение.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.