24rodopi.com/Политика

Структурите на ДПС в област Кърджали се държат най-цивилизовано в дните на напрежение в партията. Изключение правят само близките до Хасан Азис собственици на фирми, които определено провокират към противопоставяне.

На другия полюс – „диваци и на погребение“, днес са били във Варна, откъдето тръгнаха скандалите в ДПС със задържането на милионера Сали Табаков.

„Независимият“ депутат от групата на Рамадан Аталай Джейхан Ибрямов е заплашвал активисти, че ако не подпишат декларации с посочен от него текст, когато „тези дни съставим правителство, ще видите какво ще ви се случи“. По-духовит активист се опитал да се пошегува „Какво правителство!? Ти да не слушаш радио „Ереван“?“, но виждайки яростта в очите на „мъжа на секретарката на Доган“, отстъпил с мълчание.

Друг се опитал да обясни, че вместо свикване на Централен съвет, „две седмици се занимавате с декларации като Тодор Живков през лятото на 1989 година, а накрая горкият падна от власт“.

Най-атакуван бил Хюсни Осман Адем, който е депутат едва от 27 юни, на мястото на Филиз Хюсменова. Заради заплахите и притеснения за здравето си, той приел да напусне ПГ на ДПС.

Агитиране и заплахи имало дори на погребението на Мерткан Ибрямов, дългогодишен представител на ДПС, бивш зам-кмет на Община Вълчи дол, бивш заместник областен управител на Варна.

„За ДПС това лято минава  под знака на декларациите – особено тези напоследък – декларации за подкрепа, декларации за отхвърляне. Въобще декларации летят ежеминутно в бясна надпревара за да докажат правоверността на всеки и всеки, който не е подвластен на този модел, бива заклеймяван и подлаган на масова атака.

Разбирам, че сработва механизъм свързан със себеизявата  и себеразвитието, но модела на реализация чрез създаване на масова психоза и дамгосване на всяко различно мнение не считам нито за демократичен, нито за правилен“, обяви областният лидер на ДПС в „морската столица“ Ерджан Ебатин.

„Всъщност независимо от математиката на гласовете  ДПС не може и не бива да върви по този антагонистичен път. Времето ще покаже колко неправилен е бил този подход – членовете на организацията да се подлагат на психологически натиск и то за личност, пред която всички организации изпадаха в екстаз и даваха като пример за най- успешният Председател на ДПС след почетния Председател“, посочи още той.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/7/24 22:03

    Всичкииииии Дерибеииииии,вечните вредни крадливи депутати,разни крадливи Калинкииииииии
    ВЪН ВЪН ВЪН от ДПС....само бат Пеевскиииии ще ги оправи

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен16/7/24 23:18

    Вчера във Варна е починал Мерткан Ибрямов, активист на ДПС, съвсем млад. Днес бе погребението. И на него депутатът от ДПС Джейлян Ибрямов, един от дерибеите, е притиснал Кадир Кадир от ДПС–Варна да принуди депесарите от Варненско да подписват декларации в подкрепа на Доган. Да подписват на погребение!!! Толкова за феновете на агент Сава.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/7/24 02:58

    Тоя рамадан, кючек,елван Атила, джейлян са се хванали здраво за кокал не искат да я изпуснат. Оправдателна се с догана,но той като си отде от тоя свят вие дерибеиите, на кого ще ....



    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/7/24 07:35

    в синтез за всички и всичко- О В Ц Е - С Т А Д О

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/7/24 07:58

    Който не слуша ще има шамари

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен17/7/24 13:38

    Ба си,тия само са крадяли и са се плюшали кат бабуини.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.