24rodopi.com/Политика

Не лидерът на организацията „Балгьоч“ в Бурса Емин Балкан е притеснил Ахмед Доган и притиснатият от Турция почетен председател на ДПС е наложил формулата „съпредседатели“, а всичко е вследствие на кариеристична игра на евродепутата Илхан Кючюк, за да застане стане той един от шефовете на партията.

Кючюк се възползвал от позицията си в партията на либералите в Европа и от присъствието си в Европейския парламент и разговарял в Брюксел с бивш зам.-министър на Анкара, в момента с важна мисия в столицата на Европейския съюз. Българинът изразил тревогата си от позицията на Доган, че „Пеевски е феномен“ и настоял Турция да предприеме ходове, които да принудят почетния председател да приложи схемата с двамата съпредседатели, като самият Кючюк да е единия от тях.

Това разкриха за 24rodopi.com отлично осведомени източници от Турция.

След разговора на Кючюк с важния турчин в Брюксел, председателят на бурсенската организация „Балгьоч“ Емин Балкан предприе кампания под мотото „притеснително е турска партия да се ръководи от човек извън етноса“. На 3 януари 2024 година Доган обяви хода си със съпредседателите, но разочарова „сценариста на напрежението“ Кючюк, залагайки на Джевдет Чакъров.

Доган отчита, че Кючюк е основният виновник за превръщането на силната младежка организация на ДПС във функциониращо само на книга скромно звено, а освен това за него има много сигнали при почетния председател, че на гърба на ДПС се опитва да прави кариера, но носи щети на партията.

Един от сигналите е и за корупционни практики и вече е стигнал до „Обнови Европа“.

Защо в Брюксел вече гледат под лупа Кючюк – очаквайте по-късно само в 24rodopi.com

В момента Кючюк се надява Доган да върне положението от времето на Мустафа Карадайъ и Лютви Местан, като ДПС да функционира с оперативен председател и той да се казва... Илхан Кючюк. За другите мераклии позицията на Кючюк била "Аталай е алианин, Хасан Азис - вероятно клиент на прокуратурата, Чакъров се видя, че не става, а Джейхан Ибрямов е само мъж на секретарката на Доган".

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

28 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/7/24 12:01

    Недейте да опетнявате името на човека. Няма такива неща. Той е почтен и доблестен лидер на Алде. Не го интересуват другите постове във партията.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен6/7/24 15:53

      Ако съм на мястото на Доган ще закрия партията и да ги видя всички колко са велики без Дпс

      Изтриване
  2. Анонимен6/7/24 12:03

    BAHRI OMER LIDER

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/7/24 12:12

    Всички други са корумпирани, само ДП е чистият. Магнитски и американците ряпа да ядат. Те нищо не разбират, ние сме най-умните.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/7/24 12:29

    Гьотверен !

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/7/24 12:38

    Скандал е това, че чужда държава се намесва във вътрешните работи на България! Че Илхан Кючюк е подмолна личност - това отдавна ни е известно и въпреки ниският си ръст, има огромно самочувствие!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен6/7/24 20:00

      Taka e kogato glasuvahte za nego ne misllihte po tozi nacin

      Изтриване
  6. Анонимен6/7/24 12:48

    Браво Илхан! Разпад!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен6/7/24 13:02

    Ситуацията в ДПС е сложна, характеризираща се с вътрешни конфликти и разногласия. Делян Пеевски, влиятелна фигура в партията, е обект на критики за начина, по който ръководи партията. В същото време, 17 депутати изпратиха отворено писмо до основателя Ахмед Доган, призовавайки за единство и предупреждавайки за манипулации. Въпреки тези напрежения, Пеевски заяви, че няма да изключва членовете, които са гласували против правителството на Росен Желязков, което допълнително подчертава разделенията в партията. Тези вътрешни напрежения могат да доведат до сериозни последици за бъдещето на ДПС

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен6/7/24 13:04

    Кючюк джендър много иска да лапа. С подставени лица има кръчма в Кърджали.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен6/7/24 13:28

    Големия визионер как последния момент праща мейл за да се гласува против правителството.Като чели дпс не е в управлението от 10 години.Ако е против правителството герб дпс май е готов да подкрепи правителство с възраждане ,бсп,веселие и итн...визионер ми бил той

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен6/7/24 14:02

    Мисля че най-подходящата позиция за Илхан Кючюк е като разносвач на класьори, може и вода да носи и кафе да прави, или да посреща гостите на разни срещи както го правеше преди. Дано като му приключи мандата на евродепутат заеме освободения пост на секретарка на Доган , лошото е че и там ще мъти водата.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен6/7/24 14:07

    Колкото е дребен и толкова вреден...Простак такъв...

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен6/7/24 14:16

    З0 години не ви ли стига??Ново вино в стари мехове не се налива и нов бардак със стари проститутки не се прави, както и рибата се вмирисва от главата.Доган е за прокуратурата, не Хасан Азис,когото щяхте да изберете и за пети мандат, ако пак беше предложен от почетния председател.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен6/7/24 16:06

      Право казвш за петия мандат

      Изтриване
  13. Анонимен6/7/24 14:19

    Папкаджия...

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен6/7/24 14:47

    За разлика от нашите кюцюци, явно дори в страна като Иран с теократски управници има повече условия за появата на нов модел в управлението и повече критично мислене сред избирателите, отколкото у нас.
    Реформаторът Масуд Пезешкиан спечели президентските избори, побеждавайки ултраконсервативния теократ Саид Джалили. Пезешкиан мобилизира по-широка подкрепа. Той е от етническите малцинства в Иран, азърбейжанец по произход. „Ще направя всичко възможно, за да погледна онези, които не са били видени от силните и чиито гласове не се чуват. Ще направим така, че бедността, дискриминацията, войната, лъжата и корупцията да изчезнат от тази страна“, каза той по време на предизборен митинг тази седмица. Той обеща да преодолее това, което описа като „пропаст“ в Иран между народа и правителството.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен6/7/24 14:48

    Как така всички лекета и ялами се събраха в ДПС.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен6/7/24 15:54

    Ортак стока и кучетата не ядат...

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен6/7/24 16:39

    Тоя Кючук имал голям елемент някой го заболял само за него интрига се мъчи да прави.Но той е човекът който разваля такива на предатели шпиони

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен6/7/24 16:39

    Илхан Кючюк е ПОМИЯР!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен6/7/24 17:04

    Krıcmata se kazva bayramovic i grupata

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен8/7/24 07:57

    ТОЗИЕДИН МЕТЪР И ПЕТДЕСЕТ -ЧОВЕЧЕ Е ЕДНО КАРИЕРИСТЧЕ С ХРОНИЧНО ЗАБОЛЯВАНЕ В ТОВА ОТНОШЕНИЕ. ПО ГОВОРА Е ПОМАЧЕ

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен8/7/24 16:35

    Niakoi she specheli 30 plus deputati...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.