24rodopi.com/Коментари

"От 2022 година ДПС има много проблеми. Конфликтът е между Пеевски и Аталай, част от т.нар. дерибеи. Съпредседателят на ДПС ясно заяви, че не обявява война на Доган. Почетният председател мълчи, защото го вкараха в интрига, без той да иска това. Доган няма голям интерес към партията, на него му се живее. Сега изчаква да види как да се изниже от интригата, без да има вреди за ДПС“, коментира в ефира на Нова нюз Петър Бояджиев, политически емигрант и дисидент отпреди 1989 година, който в момента живее във Франция.

„Големият дисидент на турците в България е Нури Адалъ. Ако той беше жив и днес се обърнехме към него с въпрос „Доган или Пеевски“, той щеше да ни коригира, че правилното питане е „Дерибеите или хората?“ и, естествено, да избере хората“, добави журналистът Илхан Андай.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/7/24 22:15

    Уникална смес от “владетеля” на Макиавели и нашенски дерибей. Образът му обаче би бил непълен без зловещата му аура от Приближени, безлични сенки, раболепни, кривящи се около Него…

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/7/24 22:17

    Интерпретацията е изцяло в условно наклонение ,сиреч "А дали е така ?"

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/7/24 22:28

    Askolsun KUME
    Taka se govori s kuraj
    BRAVO

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/7/24 23:17

    То е ясно, че дерибеите. Въпросът е какво е дерибей и най-вече кои са дерибеите? На лов за вещици ли ще ходите?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/7/24 23:26

    Дельо войвода, вожде наш...махай и прокурорите-дерибеи, които не си изпълняват задълженията против дерибеите от сорта на Асан и сие. Не щеме прокурори-дерибеи, спящи съня на Спящата Красавица. Целуни ги по челата да се събудят, дерибейте-прокурорчета.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/7/24 09:18

      Такава целувка ти трябва на тебе човече.Събуди се!Не е време да се мисли ДПС да е основен фактор .Не виждате ли какво става.Не мислете за целувката,а за шамара.

      Изтриване
  6. Анонимен8/7/24 23:35

    Има ли Съдии, Прокурори и Следователи, които са пасивни дерибеи? Аз мисля, че има такива. Не защото имат апартаменти, а защото не действат срещу дерибейската банда на Асан.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен9/7/24 07:57

    Не само дерибеите се ухлашиха от възможностите на Пеевски, които ще превърнат ДПС в основен фактор в управлението на страната. Паниката е повсеместна.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен9/7/24 09:44

    Аха има дерибеи а? А кой ги сиздаде а?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.