24rodopi.com/Общество

Шофьор на бус шокира останалите водачи в района на кръговото на автогарата в Кърджали.

„Какво се опита да направи никой не разбра. Както и не е ясно дали изобщо е адекватен. Бусът се качи на тротоара на пешеходната пътека до бензиностанцията, затваряйки изхода към булевард „България“ в посока бившия завод ОЦК“, посочиха очевидци.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/7/24 11:41

    Аман от тия шофьори в Кърджали, един прост шофьор на кмета открадна милиони друг прави цирк на автогарата няма ли кой да озапти тия бандити и накрая един въпрос функционира ли въобще държавата наречена "България"?????

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/7/24 17:12

    Всяка сутрин минавайки през кръговото се чудя как така няма един патрул с адекватни служители да отбиват неправилно преминаващите през кръговото…някои не знаят, а други явно се мислят за по-големи тарикати и от лява лента си влизат в дясна, взимат ти предимството без капка свян..а служителите на реда ако са там, то са все едно, за да пазят бостана.. гледат, без да вземат никакво отношение..пълен потрес!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен22/7/24 20:34

      За какво да се напрягат, тя заплатата си върви, стажа също...

      Изтриване
  3. Анонимен22/7/24 18:18

    Не функционира...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/7/24 14:36

    Ами събрали са ги от барчинката,така е и в Пожарната.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.