24rodopi.com/Политика

Парламентарната група на ДПС изключи от състава си Джейхан Ибрямов.

Решението бе съобщено от председателстващия заседанието Росица Кирова. Според протокол от днешното заседание, решението е било взето с 30 гласа "за", без против и въздържал се.

От днес Ибрямов е независим депутат.

Както 24rodopi.com вече писа, ден по-рано Областният съвет на ДПС в Търговище сне доверие от народния представител.

Ибрямов, който е по-известен като съпруг на секретарката на Ахмед Доган – Биршен, гласува „Против“ проектокабинета на ГЕРБ. В извадката на Народното събрание той бе посочен като депутата, гласувал с "въздържал се", но малко по-късно Ибрямов призна, че е бил "против".

ДПС в Търговище настоява Ибрямов да напусне парламента.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/7/24 23:14

    Любовницата на изключения от парламентарната група на ДПС депутат Джейхан Ибрямов – Виолета Ивайлова е председател на Младежката организация на ДПС – Ловеч, както и общински съветник от ДПС и председател е на комисията по екология, гори и земеделие към общински съвет – Тетевен.

    Фаворитката на депутата от ДПС, който вече е изключен от парламентарната група, дори е била гласена от него за областен председател на ДПС – Ловеч, но плана не му успява.

    Виолета Ивайлова става млад фермер и прибира много добра субсидия още през 2015 година с проект за отглеждане на краставици, но … краставици никога не е имало. При проверките за ползването на субсидиите е проверяна фиктивно и така без краставици усвоява субсидията.

    Краставиците обаче не стигат за напористата млада депесарка, нежна до сърцето на Джейхан Ибрямов и тя наема … пасища и ливади в Община – Тетевен без обаче да има животни.

    По онова време цялото село Глогово, Тетевенско, се вдига на бунт срещу нея, като хората събират и подписка до ДФЗ Ловеч за да се жалят, че Виолета Ивайлова им чертае имотите без те да знаят. И по този начин им прибира субсидията от имоти, които всъщност не са нейни – тя само очертава, но друг обработва.

    Любовницата на Джейхад Ибрямов обаче и тогава минава метър, като прави фиктивни договори и подписва съселяните си.

    Виолета Ивайлова наема и земя с договор от Община – Тетевен, договор, който и трябва по мярката за младите фермери. Този договор е с по-кратък срок от изискуемото, но за да не връща пари на ДФ Земеделия, тя подправя договора и сменя датата.

    След като става председател на Младежкото ДПС – Ловеч и става общински съветник от ДПС, тя поема комисията по земеделие и гори. Така получава достъп до земите в общината, като максимално се възползва от това.

    Любовницата на Джейхад Ибрямов има регистрирани 3 коня, но … фиктивни, които не съществуват, но пък и несъществуващи са и нужни за да получава достъп до пасищата в Община – Тетевен.

    Към момента е земеделски производител и очертава няколко стотин декара пасища без да има право на това, но понеже по документи е изрядна, а теренна проверка не е правена, успява да ги взима и очертава пред ДФЗ за субсидии.

    Като председател на комисията по земеделие към Общински съвет Тетевен умишлено е свалила цените на пасищата, включително участва в гласуванията за отдаване също и на имоти.

    Въпреки тихия ропот срещу нея и това, което върши, Виолета Ивайлова плаши с името на любовника си Джейхан Ибрямов и всичко остава без последствия.

    Afera.bg

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.