24rodopi.com/Темата+

Председателят на ДПС Делян Пеевски изпрати сигнал до и.ф. главен прокурор Борислав Сарафов с искане за проверка на думите на председателя на ДПС Джевдет Чакъров за “масирани проверки”, срещи с представители на Министерството на финансите и Комисията за противодействие на корупцията (КПК), от които е получавана информация за действия, насочени срещу изключените от ПГ на ДПС депутати.

Това съобщиха от пресцентъра на ДПС, посочват от Българската телеграфна агенция.

В искането се изразява тревога и необходимост от установяване на фактите и обстоятелствата, свързани с евентуалното допускане от съответните органи на нерегламентирани взаимодействия и контакти с отделни политици, както и създаването на предпоставки за използването на институциите за решаване на вътрешнопартийни лични амбиции, пишат от формацията.

Всеки политик е длъжен да носи отговорност за думите и делата си и всички думи и дела трябва да бъдат пред очите на обществото. Отговорност на институциите е да съхранят своята независимост и авторитет от личностните домогвания на тези и онези провалени политици, става ясно от думите на Делян Пеевски.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/7/24 19:26

    Ударно и Мощно БРАВО на Пеевскиииии и Новото начало..мястото на крадливите и алчните дерибеииии е в централния кауш при бай Ставри.....народа сме с Пеевскиииииии,мачкай тези мушмороци крадливи и стига са живеели на гърба на бедния и болния народ.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/7/24 19:55

    Мачкай Деляне с теб сме
    Ма много от рано почнаха да реват, като ощипени моми
    Иначе се правят на мъже недосегаеми и куражлии
    Плачете на рамото на почетния,
    Да не мислите, че амуджите ще излезнат да защитят вашите несметнати богатсва и поколенията ви некадърни

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/7/24 21:39

    Ако си чист няма проблеми...проблемите са ако си (не)чист.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/7/24 22:40

    Nie BG Turtsi sme s Peevski deribeite naçelo s Ahmet Doğan da gi sıdyat i da gi vkarat v zatvora az sım nadziratel v Pazardjişkiyat zatvor çakame gi s netırpenie tam şte gi ojenim po Evropeyskite zakoni mıj s mıj moje da sklyuçi brak.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/7/24 16:12

      Кой ти дава пълномщно да говориш от името на Турците ахбаб? Много от интелигентните турци не са нито от пеевски нито от доган.

      Изтриване
    2. Анонимен27/7/24 17:40

      Напротив...с Пеевски сме. Той ще разчисти феодалите.

      Изтриване
  5. Анонимен26/7/24 23:01

    ИСКАМЕ КРАЙ НА ФЕОДАЛНИЯ СТРОЙ. Мачкай Делян Победоносецо!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/7/24 00:23

    Ана ще падне много работа на проКУРатурата Дали ще си изпълнят както трябва работата или ще си играят на трите маймуна не видях не чух не казах !!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен27/7/24 08:27

    Честит рожден ден г-н Пеевски

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен27/7/24 08:58

    ДИЛЯНЕ дай и ХАСАН АЗИС на прокурор да разнищят участията му в Рител парк Кърджали строитеството на на две сгради в Кърджали при садът и Грубсо и бетонов възел още не са платили 12000000 лв пари за терена на Емил Младенов .Изекли са една гора и подготвят терена за фотоволтаничен парк,

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен27/7/24 10:02

    ЧРД! Мачкай! Имат много уязвими места. Затова вият като чакали.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен27/7/24 12:18

    Кервана си върви , кучетата си лаят и нищо ново не очаквайте в България.
    Бъдете здрави и си носете новите дрехи, че животът е твърде кратък,2 поколения бяха ликвидирани от тях, 35 години

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен27/7/24 15:56

    Да проверят и сараите на Ахмедчо .Един живот стигали да градиш два сарая и много хотели и тецове .Това е невъзможно. Как мисли правосъдната система ,че това е възможно.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен27/7/24 23:09

    Да проверят момчилградските феодали собственици на фирми НАП ДАНС кнопк и всички останали институции

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.