24rodopi.com/Спорт

Децата на футболния клуб „Юнак“ – Ардино се класираха на трето място в 10-ият юбилеен турнир „Champion Of Champions 2024“ (Шампион на шампионите 2024) в Златоград. В спор за бронзовите медали малките юнаци победиха силния състав на ДФК „Войводите“ от Панагюрище с 2:1. Юнаците поведоха в средата на първото полувреме с гол на Фахри Демир Даглъ. През втората част отборът на „Войводите“ изравни резултата с гол на Пламен Начев. Победният гол за „Юнак“ реализира Хакан Джила в края на мача. Шампион стана тимът на ФК „Кърджали“, а на второ място се класира отборът на „Розова долина“ от Казанлък.

В надпреварата участваха осем отбора, които бяха разпределени в две групи.

„Поздравявам младите футболисти! Истински юначета, играха, бореха се и показаха воля за победа. Заслужена награда. Това е само началото. Силно вярваме, че идните поколения ще стават все по-добри и по-добри!“, заяви Метин Мустафов, председател на УС на ФК „Юнак“. Той изказва искрените си благодарности към ръководството на община Ардино в лицето на кмета Изет Шабан за подкрепата за развитието на спорта сред децата и подрастващите.

ФК „Юнак“ игра в състав: Баяр Юзеиров, Борис Иванов, Бурак Сюлейман, Димитър Гавраилов, Метин Солак, Хакан Джила, Кристиян Капсъзов (кап.), Ефе Хаджъоглу, Дейвид Маринов, Ерен Кочев, Арас Джебеджи, Кристиян Бояджиев, Фахри Демир Даглъ, Енес Осман и Йоан Стоянов.

Гюнер ШЮКРИ, Ардино

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.