24rodopi.com/Общество

Родители зад граница, децата завършват училище и въртят любов. Той „разбил вратата“, тя пък искала да „скача от прозореца“, за да не бъде изоставена…

Тийнейджърските драми в малкия град, които стигнаха до съда, наемане на адвокати, разпити на свидетели и в крайна сметка разходи и главоболия, съобщават колегите в новия брой на „Родопи voice“.

Всичко се случило през юни м.г. Двамата са ученици, навършили пълнолетие. Връзката им била изпълнена с постоянни караници. Момичето решава да отиде с автомобила си от родния Мадан до Смолян, където да излезе на дискотека с приятелки от училище. Семейството й имало жилище в областния град, в която тя живеела докато учи, а заедно с нея бил гаджето от Смолян, което дори имало ключ от апартамента й.

Били скарани и разделени, но в бара се срещнали.

Девойката разказва, че момчето s хванало за ръцете, извело я навън, за да се разберат, да се съберат отново. Тя не искала, той бил агресивен. Хванала си такси, за да се прибере, той я последвал. В 3 часа сутринта разбил вратата на апартамента и влязъл вътре. Карали се часове наред, накрая тя се обадила на своя приятелка да дойде на място…

Версията на братовчеда на момчето, който бил с него в заведението обаче е съвсем различна. Девойката дори не ги поздравила, минавайки покрай масата им. После обаче не спирала да зяпа гаджето си. Ядосана от това, че не й е обърнато внимание, отишла до компанията, взела чашата с уиски на дванадесетокласника и я изляла върху него. Излезли навън и след 10 минути той се върнал сам. Тя пък започнала да му звъни постоянно по телефона. Когато решил да вдигне отвън, братовчед му чул истерични крясъци, с които девойката искала да го накара да дойде при нея в жилището.

„Отключи ми врата и влязох. Покатери се на отворения прозореця и каза, че ще скочи, ако я изоставя. Притесних се да не направи беля. След това пък започна да ме блъска да излизам, ту отваряше врата, ту аз я затварях, за да не чуват скандала съседите и накрая бравата се развали. Тя грабна отвертка и започна да ми нанася удари“, разказал на следващия ден момчето на братовчед си, а по ръцете му имало белези, някои от които от нокти. Историята пък била скалъпена, за да се оправдае счупената врата за пред бащата, който работил в Германия…

Младежка драма, свидетели и разпити, а в крайна сметка съдът реши: младежът не е виновен за счупването на вратата. Но пък ще трябва да понесе санкция затова, че след покана да напусне, е останал в чуждо жилище. Глобата е в размер на 1000 лева.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.