24rodopi.com/Коментари/Политика

Двама областни председатели на ДПС и бивши кметове си поиграха на областни управители за по-малко от месец и получиха „червени картони“. Ресми Мурад и Румен Пехливанов (в Кърджали и Смолян) бяха сменени. На тяхно място върнаха хората, чиито места заеха.

Сега и двамата ще реват, че всичко било политическо.

Ама тези назначения по принцип са политически. За тях няма конкурс, нито пък провеждане на избори. Можеха да попитат хората преди тях на тези позиции.

По време на краткия си мандат единият се захвана за Обходния път като кандидат-депутат парашутист, спуснат за първи път на избори в Кърджали, другият пък почна да отваря гранични пунктове. По между другото се занимаваха основно с политика и декларации.

Имаха две седмици да преосмислят собствените си персони и да проявят характер. Сами да подадат оставки, щом не са съгласни с председателя на ДПС Делян Пеевски, който ги назначи на тези постове. Забележете, при служебно правителство, в което Движението няма свой представител. Постовете обаче се оказаха по-важни от мъжкото.

И двамата са били кметове, и то не един мандат. И по време на двамата миришеше изключително относно дейностите, обществените поръчки и прочие в подопечните им общини-Ардино и Рудозем.

На единия щерката се прочу като студентката, която печели търг за земя за милиони. От другия пък Рудозем пропищя, докато местният кмет се сдобиваше с титлата „доктор“. Нещо да ви е познато?

По време на една предизборна кампания Пехливанов щеше да колабира след като разчете думите на тогавашния председател Карадайъ. Щото и последният бе схванал на какъв човек са залагали.

За другия „тихата екзекуция“ за край на мандатстването трябваше да му напомни някои страници от наказателния кодекс. Пък и тогава емен да влезе в ДОСТ, но бързо се освести, че вятърът на промяната е просто полъх от посолство.

Това са само едни прости примери.

За останалото май вече разследванията са започнали. Та, хич не е политическа работата. Не винаги партийното членство е ваксина срещу членове от наказателния кодекс…

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

26 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/7/24 19:19

    Какво чака тоя смотаняк Ахмед Доган. Загуби цялото ДПС и турците които подкрепиха Агент "Сава" тоест Доган. При Пеевски турците и помаците щяха да се почувстват хора но те избраха губещата страна. Овцете сами се бутат при Вълка. Честито овце тоест турци.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен25/7/24 07:43

      Заради Ресми Мурад нама да гласуваме за Аталай и Джевдет.

      Изтриване
  2. Анонимен24/7/24 19:19

    Какво чака тоя смотаняк Ахмед Доган. Загуби цялото ДПС и турците които подкрепиха Агент "Сава" тоест Доган. При Пеевски турците и помаците щяха да се почувстват хора но те избраха губещата страна. Овцете сами се бутат при Вълка. Честито овце тоест турци.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/7/24 19:21

    Aç köpeci i продажници. Това са..Мизата при тях е от милион нагоре. Съревнование има между кметове, депутати, бивши и настоящи кой повече да заграби, няма наяждане, няма насищане. За хората.., а те са рая, единствено са длъжни да гласуват, да гласуват за дерибеите и да ги аплодират и да не очакват нищо в замяна.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/7/24 19:31

    Уважаема редакция на Родпи 24х7 не е ли дошло време да посетите Окръжна прокуратура в Кърджали и да ги попитате още колко време ще им продължи зимият им сън и дали не е време да се събудят,също така и какво става в ТЕЛК и дерибеите...!?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/7/24 19:35

    Най-голямото зло за област Кърджали е последното 20 годишно управлвние на Хасан и обръча.Ама турците имат стар лаф че Харам пари до 7 поколения излизат дано от внуците и децата му повечето студени да ги целува ...!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/7/24 19:37

    Дано скоро и да им се тъси сметка за несметните богатства,които придобиха само за 10-15 години...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен24/7/24 19:47

    Членството в дпс бе само щит за безогледните кражби тези кърлежи трябва да бъдат съдени и цялото им имущество отнето в полза на държавата. Ограбиха народа както никога в историята. Бай Ставри ще има гости

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен24/7/24 19:53

    И двамата са чобани по принцип.но партията ги направи милионери!!!! Иначе си им личи за кво стаават.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен24/7/24 20:32

    Няма недосегаеми,има закони,Закона над всичко!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен24/7/24 20:44

    Нека дойде” Новото начало”!!!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен24/7/24 20:56

    Депесарите далавераджии, предадоха делото на истинските герои, които се жертвата за нас, по време на смяната на имената и религията на турците, от комунистите. Уж работеха за каузата за тюрклюка. А то работата се оказа съвсем друга.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен24/7/24 21:02

    Да поемат директно към централния кауш за Ала-Бала далаверите с крадливите и алчните Дерибеиииииииии...да живеееее Пеевскиииии и Новото начало

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен24/7/24 21:36

    Resmi sen kiminlen oldugunu bilmiyorsun.Dost partiye ramak kaldi sonra Peevski yin yanindaydin simdi ruzgar ters esti ve diganin yanina attin ..въртиш се като пумпал....

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен24/7/24 21:44

    Хващат главните счетоводители на обинитите в Ардино и Рудозем те знаят всичко.И ПОСЛЕ ЗА ЖЕНСКИЯ ЗАТВОР В СЛИВЕН. АНАДЪМУ.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен24/7/24 21:56

    Дано да получат за което заслужават

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен24/7/24 23:06

    Тези двамата ашлаци бая на важни се смятаха и почнаха да лаят срещу този дето им даде хляба .Житейски не писан закон не може да пишкаш срещу вятъра и да не се намокриш.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен24/7/24 23:44

    Apdinski hitretst

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен25/7/24 00:19

    Нали надграждахме заедно по изборите беее Ресми...Какво ще надграждате, дами и г-да от ДПСто? Личното Ви имущество в ущърб на народа ли? Колко апартамента и имота трябва да надбавите още за да сте задоволени? Всъщност Вие въобще имате ли правна собственост върху тези всички имоти или сте само задкулисните титуляри (класическият trust)?? Кво ще кажат мадам Кьовеши и колеги по въпроса?

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен25/7/24 08:20

    В България се краде законно.Попълват се фактури с невярно съдържание и до там.

    ОтговорИзтриване
  20. Стоян25/7/24 10:26

    Доган и Пеевски създадоха и изпълняват супер план за обезпаразитяване кърлежите от ДПС, депутати, общинари, съветници, кметове, чиновници и всякакви калинки, паразитиращи на гърба на най работливите но и най бедни граждани на България малко яваш я карат но доста капуши сами ще окапят.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен25/7/24 10:49

    Кога и в другите кърджалийски общини ще се завърти прокуратурата че има много за ровенеее

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен26/7/24 18:23

    От коментарите се вижда, че много хора желаят да има справедливи закони и някои да си получат това за които заслужават . Но с тези закони "демократични" които са по-големи от държавите в ЕС и за 35 години няма нито един осъден какво да се очаква друго . Приказки много ама на пазара .

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен29/7/24 11:09

    Ресми, Зюлфие чок Üzgün!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.