24rodopi.com/Регион

"Най-хубавото, което се случва на тези празници в Момчилград, е че сме заедно. Заедно празнуваме, заедно пеем и се смеем, защото сме на мястото, което обичаме и винаги ще обичаме. Това място е домът или споменът за него, който винаги е с нас, в сърцето ни", заяви кметът на община Момчилград Илкнур Кязим в последната вечер на 15-ата Международна среща на момчилградчани "Момчилград винаги в сърцето ми".

Както вече 24rodopi.com писа, българската попфолк дива Анелия и известният турски певец Челик пяха в заключителната вечер.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/7/24 12:41

    Всичко беше добре, само не разбрах това предизборен концерт на ДПС ли беше?! Хубаво викахте и скандирахте за ДПС ама сега Пеевски ще ви оправи хубаво!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/7/24 13:22

    Не е, само за някои като имат изгода

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/7/24 14:41

    Gospodin Peevski 6te gi opravi vsi4kite gospoda i gospojici saltanata svur6i

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/7/24 14:45

    Безплатен обяд няма никъде. Разбира се че е предизборен концерт

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен28/7/24 15:05

    Това не е никаква среща на Момчилрадчани, 80% от сеирджиите нямат нищо общо с Момчилград. Идват само за безплатния обяд, осигурен с парите на Момчилрадчани. Преди когато имаше истински Местанлийски панаир, Момчилградчани се събраха без да има такива прескъпи концерти подходящи за мегаполиси. "KURU KALABALIL"

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен28/7/24 15:14

    Тия скоро ще скандират за Пеевски

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен28/7/24 16:48

    Какво търсят Джиджи и компания на сцената ? Безсрамници!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен28/7/24 17:47

    Ппекъснаха концерта и от трибуната запачнаха да скандират партийни послания

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен28/7/24 18:21

    Живея и работя в зап.европа,местен съм,дойдох за празника на града и на концерта като видях как на сцената качиха разни тимуровци и събитието се обърна в съвсем друга посока,стана грозно и жалко

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен29/7/24 07:33

    ИСКАМЕ КРАЙ НА ФЕОДАЛНИЯ СТРОЙ. Мачкай Делян Победоносецо! От сега нататък и кметът и депутатите и министрите ще служат САМО и САМО на НАРОДА! С ПРОКЛЯТИЕТО за България ограбиха и поробиха цяла България цели 30 години. МАЧКАЙ...най-на края един, който да разкаже играта на тези местни феодали!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.