24rodopi.com/Политика

Имаме един Рамадан в София и един Рамадан в село Токачка – и двамата са турци, но единият е беден турчин. Тъжното е, че труден живот като този на Рамадан от кърджалийското село имат стотици хиляди и те няма как да повярват на партийния милионер.

Това коментира в ефира на радио „Дарик“ Илхан Андай от 24rodopi.com.

Според него тема „Доган срещу Пеевски“ или обратното няма. И двамата понасят щети, а най-голямата е за ДПС, а истината за напрежението е в интригите на партийните милионери.

На няколко пъти зададения въпрос „Кой ще спечели – Ахмед Доган или Делян Пеевски“, Андай отговори: Етносът губи!

Според журналиста единственият изход в полза на традиционните депесарски региони е разговор между почетния председател и председателя на ДПС и постигане на баланс. Огромни са интересите ДПС да бъде върната на позицията на слаба партия и затова се създават пречки за такъв разговор, хора с много пари подклаждат напрежението.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/7/24 09:19

    В името на големите пари обединете се...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен16/7/24 10:00

    А народа да духа, както винаги...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен16/7/24 10:51

    Dogan istemiyor güçlü bi DPS o istiyor ortada dursun malı götürsün

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен16/7/24 12:40

      Oteki dunyaya ciril ciplak gidiyoruz. Yolun sonu belli...

      Изтриване
  4. Анонимен16/7/24 11:11

    Токачка е центъра на Вселената

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен16/7/24 13:45

    ilhan, zasto ne pishete obektivno faktite za jivota na vsichki hora v vsiako kmetstvo ot regiona, vsichki tesi hora bez pat, voda, tok, posta, banka, magazin, policai, pojarnikar, doktor, zabolekar, bez mesta za recycling na bitovi otpadaci, bez autobus, vlak, lodka, samolet, tramway, troley, lift...te sa sasto danakoplatci v rbg...nemat peiki, parkove, gradini, muzei, galerii, biblioteki, kina, teatri, operi, klozeti, pristanista, gari, autogari ot bg darjavnia republikanski budjet, te samo plastat danaci...za da ima za sofiiskata partizanska korupt spekulant mafia...te ne se voziat v campera na dps, v busa na dps, v luks limuzini na partiinite fashistki fuhreri...te ne si vzemat kolko im dusha iska ot darjavnite budjetni pari...idi v sofiici i snimai publichnite mesta v seloto, dali kato v sofia, boyana ili park rossen?!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен16/7/24 14:34

    Народа да духа както винаги по избор, може супа, може таратор или може нещо по специално .

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.