24rodopi.com/Коментари/Политика

Яваш яваш Ахмед Доган ще нареди пъзела и ще разбере, че е жертва на интригите на едни хора, които той отгледа от амбициозни бедняци до милионери и многоимотници, които искат да се случи рестарт на софрата и усвояването на публични финансови ресурси.

С тази констатация журналистът Илхан Андай започна коментара си за случващото се през последните дни в ДПС в предаването „12+3“ по „Хоризонт“, информира Българското национално радио.

„Още от резултата от гласуването в пленарна зала на проекта за кабинет на ГЕРБ на Доган му светна жълтата лампичка, че нещата никак не са така, както му се представят. Тези създадени от порочни практики партийни богаташи твърдяха, че каквото и да предприеме Доган, на 99 процента ще получи подкрепа. Вярно, представиха се 6 декларации, повечето с липсващи атрибути, за да не ги изхвърлиш в коша за анонимки, но в залата излезе друго - от 45 гласували, едва 15 подкрепиха волята на Доган да не се подкрепи проектокабинета „Желязков“. Същото е било съотношението и на заседанието на ЦОБ на ДПС.

Т. е. резултатът е 2:1 в полза на Пеевски срещу Доган, макар, че този мой поглед не е коректен, но пък точно на тази плоскост поставят нещата милионерите, които искат да скарат идеолога Доган и оперативният ръководител на ДПС Делян Пеевски“, подчертава Андай. И още: „Нека вметнем, че с посещението си в парламента турският посланик Мехмед Уянък даде знак, че подкрепя единно ДПС, но с Пеевски. Посланикът не отиде да пие кайве с Доган, а се срещна Пеевски и Чакъров“.

Той подчерта, че в нито един момент Пеевски не каза лоша дума за Доган.

„Убеден съм, че и от Доган има премереност в оценките за човека, когото той нарича феномен. Предадените от Рамадан Аталай определения вероятно са негово творчество.

До няколко дни Доган ще разбере, че е бил подведен и двамата с Пеевски ще седнат помъдрели да разговарят“, каза Андай.

„От последните часове смея да кажа, че нещата вече са под контрол, и да отбележа, че дефектът става ефекта на раздрусания чувал с плъхове. Разликата е, че този път чувала го ръзтръскват двама – Доган и Пеевски, за да не бъдат изядени от плъховете, които после да се самоизядат“, каза Андай.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/7/24 19:20

    много ще е интересно за следващите избори кой ще определи кандидат Депутатите и кои ще останат

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/7/24 19:26

    Много плъхове в чувала...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/7/24 19:58

    Доган не е вечен,всеки човек има край,но какво ще стане с ДПС това ми е интересно

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен4/7/24 21:37

      Доган е бита карта, Пеевски е ДПС лидера.

      Изтриване
  4. Анонимен4/7/24 20:36

    Аз не мога да разбера защо на тоя свят са нужни интригите.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен4/7/24 20:58

    Хората искат новото начало, хората искат европейско бъдеще! Не ни трябват марионетки като Джейхан Ибрямов и Чакъров, които нямат мозък да решат сами, а чакат някой да им подхвърли какво да правят. Писна ни от избори и дано тези 15 гласуващи против кабинета не видят никога парламента.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.