24rodopi.com/Коментари

ДПС от втора стана четвърта политическа сила в Народното събрание. Това се случи, след като от 47 депутати в парламентарната група останаха едва 25. 20 души бяха освободени, а други двама сами пожелаха да напуснат редиците на Движението в парламента. Темата в студиото на „Здравей, България” коментира журналистът Илхан Андай, отбелязва Нова телевизия.

„Писмото на Ахмед Доган не е писано от него. Не се знае дали някой олигарх не му е шепнел в ухото, че му гарантира издръжката на сарая и парите за избори. Големият проблем е, че в последните години имаше недостиг на финансови средства. Доскоро се смяташе, че Делян Пеевски издържа Ахмед Доган. На него му трябва заместител и на хоризонта винаги има един, който е с прозвище на хищник, и който е готов да застане до Доган и да го допингира за всички процеси. Това е Вълка”, твърди журналистът.

По думите му до голяма степен бизнесменът дължи кариерата си на ДПС. „Гайтански е един от малкото, които влизат свободно в сарая”, подчерта Илхан Андай.

„Ако беше възможно събирането на мнозинство на Централен съвет за отстраняването на Делян Пеевски, щеше да се случи още миналата събота в летния сарай на Росенец”, смята познавачът на ДПС.

Доган и тези, които го манипулират, няма необходимата подкрепа и затова се премина към втория етап в осигуряването на такава – писмото, подписано от Доган. Третият етап, който да реши проблемите на Сарая, е евентуално правителство на ГЕРБ, ПП-ДБ и 20-те депутати от Сарая, но тогава големите губещи ще бъдат Бойко Борисов и Кирил Петков.

Илхан Андай разкри и порочни действия на бившия кмет на Кърджали Хасан Азис и бизнесмена Румен Гайтански – Вълка, със сметосъбирането и сметоизвозването в община Кърджали.

ДПС реално увеличи за една година подкрепата си в България с около 40 000 гласа, всяко друго твърдение е през призмата на интереса. Проблемът е, че ДПС се изложи в Турция на парламентарните избори и големият успех покрива загубите в изселническите квартали.

"Новото начало" са тези 50 милиона лева, които получи град Кърджали и там се реализират проекти, както и 100 милиона лева в цялата област, каза Андай.

Цялото интервю - тук

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

44 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/7/24 09:20

    До сега къде беше г-н Андай?.Всичко това,което казваш се знае и от обикновените хора.За Хасан и Вълка се говори и в детските градини,но институциите мълчат.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен12/7/24 10:02

      Андай си е винаги тук с лицето и името си, ти къде си? И преди и сега се криеш зад монитора и святаш , че някой е длъжен да отговаря на безмислените ти риторични въпроси.

      Изтриване
  2. Анонимен12/7/24 09:20

    Къде го чукаш, къде се пука!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен12/7/24 18:14

      Имаме период на политическо безвремие, през което в обществения, неизбежно и в политическия живот се настанява социално-психологическото разложение. Стига се до фрагментиране в политическия спектър, самоутвърждаване и общуване главно чрез непрестанно конфронтиране.

      Изтриване
  3. Анонимен12/7/24 09:33

    Ако групата на Доган станат повече от групата на Пеевски Или групата на Пеевски падне под 10 души какво казват законите на НС

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен12/7/24 14:10

      Ако дерибеиското ДПС не подкрепи евентуално правителство с Продължаваме промяната и Герб, отиваме на избори. Дерибейските депутати трябва да крадат под шапката на правителство, държава и общини. Лесни пари докарани от власт. Народа
      ще им гласува под страх, след избори кучета го яли.

      Изтриване
    2. Анонимен12/7/24 16:13

      Това ще реши победителя. Сега е на ход страхът на депесарите по места.

      Изтриване
  4. Анонимен12/7/24 09:34

    Няма за какво да се карат след месец два ще се отива на нови избори и Доган няма да запише нито един от групата на Пеевски и всички ще са аут

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12/7/24 09:37

    Точен и обективен анализ! Човекът е етнически турчин ( Андай) и е на терен вече повече от 30 години. Както се казва - в кухнята на ДПС.
    Журналист от кариерата! Защо го казвам? Всякакви познавачи, професори и психолози излизат да анализират кризата в ДПС и говорят небивалици. Например: ние сме били особени хора с други ценности и т.н.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/7/24 09:55

    Браво. Най накрая медиите започнаха да работят в името на истината. Те са нещо като коректив в Обществото, т.е
    4тата власт. Трябва да критикуват дерибействата на дерибейчетата-политици. Продължавай така Илхане!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен12/7/24 09:58

    За Хасан Азисчо си напълно прав. Схемите му са общоизвестни, забогатя страшно много, за сметка на данъкоплатците и град Кърджали. Излиза пак да се плюнчи по сутрешните блокове, гнус ме е от инженерчето, някой да го спре. Той пак потрива ръце и се радва, че някъде пак може да се внедри.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен12/7/24 10:05

    Да живеее бат Пеевскииии..
    ВЪН ВЪН ВЪН дерибеите-дерибейчетата,вечните вредните депутати и разни крадливите,корумпираните Калинкиииииииииоо

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен12/7/24 16:14

      Да и ние в Джебел обръщаме палачинката. Пак.

      Изтриване
  9. Анонимен12/7/24 10:15

    Поредната глупост която ръсиш. Единственият лидер който слезе до народа го ликвидирана.Явно от сарая и на дерибеите ги е страх че раята ще се почувства като бели хора.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен12/7/24 10:19

    Ще призная тези депесари, че мислят за Доган и партията ако работят за партията без да трупат пачки, само на една заплата, важи и за другите партии. Станаха милионери покрай бедния турски народ, децата им ,,най-умни” а те-най-богати. Има Виденов ден, рано или късно всичко се връща

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен12/7/24 10:20

    Аджаба на очертаващите се избори в края на септември или началото на октомври кои колко гласове ще получат, кризата политическата тепърва предстои - почвайте да целувате краката на кметовете на селата у тях е ключа ............

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен14/7/24 05:48

      Kmetovete na selata shte pochnat tseluvat krakata na glasopodavatelite........

      Изтриване
  12. Анонимен12/7/24 10:41

    Овцете пак се връщат при своя чобанин.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен12/7/24 14:14

      Не бе при вълка се връщат, да обере парсите и да ги връчи на чобанина в сараите.

      Изтриване
  13. Анонимен12/7/24 10:51

    :), :), :, :), :)

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен12/7/24 11:03

    Андай, не сте обективен, къде спахте?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен12/7/24 11:15

      Повече от обективен е, какво значи къде е спал? Той да не е партен член или член ва висшето ръководство на ДПС? Върши си повече от прекрасно журналистическата работа. И никога не е мълчал, писал е много критики за неправдите в ДПС и в други партии. Вие къде бяхте през това време, че сега му давате ей така хавая оценка, че бил спал?

      Изтриване
    2. Анонимен12/7/24 12:44

      Хасан като разсипа града за 20 години, къде беше великия журналист и критиките му? На сянка, ай не се правете на много праведни!

      Изтриване
    3. Анонимен12/7/24 22:08

      Браво друже! Прав си!

      Изтриване
  15. Анонимен12/7/24 11:31

    Защо не са в затвора

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен12/7/24 11:33

    Необвързаният в зависимости може да пише и критикува с право както тези палачинки с наведените кръстове ,така и останалите в парламентарната група.Като не сме им длъжници с нищо не могат да ни ограничат.А пък тези пунтамарщини със снемане на дорерия и тем подобни писания са от немай къде дай да понапишем някоя декларация за застраховане на оцапаните гащи.Е,на следващото избиране минете вкупом барабар с оня ''дъръндарския'' дъвен философ през онова село Торба лъжи за да заредите ''кушаците'' с още по-големи залъгалки и да видим дали ще успеете да докоснете кривата круша.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен12/7/24 12:16

    Погрешно е твьрдението че 'една птичка пролет прави'.Андай е много добьр познавач но не и човек -чудо, да улучи винаги шестицата. Има една истина :предстоят много трудни месеци.Та ка наречените вишши рьководители ,на тях дойде време да си покажат вьзможностите си. По вечето от тях последните години не бяха на терен и си плетяха своите златни кошници.Старото свьрши,предстои да се докажеш ,изпьлнявайки някакво порьчение на избирателите си..От славното Хасаново време никой не поемаше обещание кьм избирателите си. Един слезна при хората и видяхме какво се случи. Но живота ,никой не може да спре.Поколението вече е друго не са хората които деведесетте години отиваха пеша на митингите в Кьрджали,след като обшественият транспорт беше спрян..

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен12/7/24 12:24

    Доган наистина ако мислеше за доброто на ДПС,поне до предстоящите избори нямяше да го разбутва/мое виждане ,разбира се /

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен12/7/24 13:01

    Някои коментари не виждат бял свят колеги? Шиши ти ли си?

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен12/7/24 13:06

    Това което направи Пеевски за хората за до момента никой не е правил. Но на този електорат угодия няма. До сега кога е имало областен управител.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен12/7/24 13:26

    Виждате ли кои живнаха в Кърджали - ахмед моллахасан, който е черната каса на хасан азис и дойде с един чифт гащи от Крумовград а го направиха даже президент на Арда, мустафа ахмед с години яде и кра от ДПС първоначално беше срещу хасан но след едно кафе на което се разбраха стана върл негов фен не знам коя беше мотивацията, а забелязвам че и веляйтин от стремци започна да харесва публикации той пък е човек който най - много предаде доган първо с мехмед ходжа, после предаде сейфи неджиб, после беше в дост, после пеевски го спаси от КОМПИ, с години крадоха с хасан азис, имаше надежда и за ерол за милиони поръчки но не му се получи но да видят с основно образование какво притежава той и децата му.
    А да не забравим и големия "барон" /крадец/ хасан азис след 8 месеца се появи по телевизията ха честито че мустафата чрез рамадан абито му обещавал зам.председателско място в ДПС.
    Жалко за Ерол който се опита нещо да направи но в тази партия не може да се развие жалко

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен12/7/24 14:19

    КОРПОРАТИВНО МУТРЕНСКА ОРГАНИЗАЦИЯ (ДПС) ХОРАТА СЕ ЧУДЯТ КАК ДА СВЪРЖАТ ДВАТА КРАЯ, А ВОЖДА ЖИВЕЕ В САРАЙ.

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен12/7/24 15:44

    Заради този аталай стана бъркотията да се махне не го искаме к………..н зад гърба на ДПС забогатях а всичките

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен12/7/24 17:05

    Едно не мога разбера тези хора?
    До скоро БОГОТВОРЯХА Г-Н ПЕЕВСКИ И ОБКРЪЖЕНИЕТО МУ,БЯХА ГОТОВИ НА ВСИЧКО ДА СЕ ДОКОПАТ ДО НЕГО,ДА НЕ ПИША ДОРИ И ЗА КАКВО.
    СЕГА ИЗВЕДНЪЖ СЪЩИТЕ ПОКЛОНИЦИ НА ГОСПОДИН ПЕЕВСКИ БЪЛВАТ КАКВО ЛИ НЕ....!
    СИГУРЕН СЪМ,ЧЕ ДЯДОТО АКО МУ СТАНЕ"НЕЩО" СЪЩИТЕ ТЕЗИ ХОРА,ПЪРВИ ЩЕ ГО ОПЛЮВАТ!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен12/7/24 18:05

      Свикнахме вече да живеем сред двуличници. Най близките на Хасан в общината, които благодарение па него видяха пари и без лахни общински жилища, той като си тръфна пйрви се наредиха на вратата на Ерол да му се мазнят. А преди изборите какво ли не бълваха по негов адрес. Ероле нещата като се поуспокоят продължавай с чистката в администрацията бате на ръководно ниво

      Изтриване
  25. Анонимен12/7/24 17:22

    До като лудите се налудуват, мъдрите се намадруват .

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен12/7/24 18:58

    Почетният председател не може да говори ли? Защо не излезе пред хората и да даде обяснения, а написал едно писмо и готово

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен14/7/24 10:13

      Cok shube, zalegnal e pod krevata... treperi...🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

      Изтриване
  27. Анонимен12/7/24 19:40

    Илхане, я кажи сега за новата сглобка която е сглобена от ГЕРБ от Бойко Борисов, ПП-ДБ от Кирил Петков и Христо Иванов и ДПС но на Ахмед Доган срещу другото ДПС на Делян Пеевски . Балонът вече е надут, но малко хора още знаят . Нищо де, скоро ще научат .

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен12/7/24 23:12

    Anday za kakvi krizi govoris toya 35 godini nyamase pari vsyaka izborna agitatsiya v kircali bese tovo da doydem na vlast ste te4at pari obestavaha a ot obri4ite ot firmi i holdingi kide otivat anday4o obyasnini tovo

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен14/7/24 10:13

      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

      Изтриване
  29. Анонимен13/7/24 09:11

    dps spionski teroristki diktatorski spekulantski offshoren fake news. dps mafia out! dps mutri out! ste vi izhvarlia pak. pozdrav. bg narod.

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен13/7/24 09:38

    Спокойно,онзи ден видях едно деребейче да пьтува в междуселски автобус, оправия ще има.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.