24rodopi.com/Общество

Летните горещини не спират сватбите в региона. Всички салони и ресторанти са с препълнени графици до края на юли, а дори и почти през целия август, установи проверка на „Родопи voice“.

Средно по около 50 000 лева излиза масрафът за едно тържество.

„Менюто в ресторанта е по около 45-50 лева на човек. Музиката с оркестър е минимум 7-8 хиляди лева, камерата 2500 лева. Облеклата за младоженците 15 хил. лева. Злата, прически, всичко влиза“, споделя музикант от Кърджали.

Пазарен е за цялото лято. „Нашата работа започва в сезона на отпуските. Дори отказваме, търсят се хора от други региони“, допълва още кларинетистът. Сватба без жива музика за него е като… брак без булка.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/7/24 07:30

    Мангалите всеки ден правят сватба, че и затварят пъта за емона ....

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен19/7/24 08:43

      Не ги обаждай тези мангали и те са цигани

      Изтриване
  2. Анонимен19/7/24 08:43

    Нямам нищо против техните сватби, но тази гюрултия не се трае. На всичкото отгоре и фойерверки в този пожароопасен сезон! Мисля че отговорните институции трябва да се заемат с този ПРОБЛЕМ!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/7/24 09:50

    КЪДЕ СА ДАНЪЧНИТЕ ЗА МАСОВО НЕ ПЛАЩАНЕ НА ДАНЪЦИ ОТ МУЗИКАНТИ ФОТОГРАФИ ФРИЗЬОРИ БРЪСНАРИ И Т.Н. А ПОСЛЕ ПИЩЯТ ЗА ПЕНСИИ ЗАГУБИЛИ СЕ ДОКУМЕНТИТЕ И Т.НАТ. И СКУЛТУРА КОЙТО САВО ТОЙ СИ ГИ РАЗБИРА РАБОТИТЕ СИ ХОДАТАЙСТВА И ИЗПОЛЗВА СЛУЖЕБНОТО ПОЛОЖЕНИЕ ДА ИЗДЕЙСТВА ПЕРСОНАЛНА ПЕНСИЯ НА ТАКИВА КАТО ИБРЯМА МИЛИОНЕР И ДР ПАРОДИЯ НА ДЪРЖАВА.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/7/24 10:19

    АЛООООО НАП НАП НАП...КЪДЕ СТЕ ВЕ? САМО С КОКОШКАРИ ЛИ СЕ ЗАНИМАВАТЕ? ПЕЕВСКИ С ТЕБ МЕ...ЧИСТИ НЕКАДЪРНИЦИТЕ НА ВСЯКО НИВО. СЛУЖБИТЕ НЕ РАБОТЯТ

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/7/24 13:06

    То пък една жива музика, високо дрънчене под всякаква критика.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/7/24 13:55

    Аман от тия сватби, толкова банални и кичозни станаха, само за простаци, всичко е едно и също няма оригиналност, едни чалгаджии или диско жокер, така рака дъртака бъртака, надувай зурната, бой по дарамбуката аларма на макс гаден звук, некадърни ужким певци. Менюто на салоните същата боза, няколко едри парчета безвкусни домати краставици, миризлива пилешка пържоли от най евтиния вариант на химическите пилета. Баналнои украси. Накрая давай пачките и бягай, филма свърши.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен20/7/24 01:50

    Ей дерибейи собственици на сватбени салони кога ще почвате да издавате ФИСКАЛЕН БОН за извършена дейност на 100% а?
    Доколкото ми е ясно никой от вас не чука повече от 30% и това се знае от НАП !! Но не се взимат никакви решителни действия

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.