24rodopi.com/Политика

Сабри Мутлу беше преизбран за председател на Конфедерацията на румелийските балкански турци (BRTK) от делегатите на 7-мия конгрес, който се проведе днес в Бурса. Организацията подкрепяше партия ДОСТ преди години, но за този форум изпрати две отделни покани на ДПС - до ръководената от Делян Пеевски ПГ на ДПС и до групата на независимите депутати, начело на които е Джевдет Чакъров.

В конгресната зала освен съпредседателят Чакъров, зам.-председателят Хамид Хамид, зам.-председателят на ПГ на ДПС и кърджалийски депутат Байрам Байрам, евродепутатът Илхан Кючюк, беше и съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Николай Денков.

Депесарите седнаха на първия ред, но между представителите на двата лагера места заеха турски политици, Денков беше на втория ред.

Сред гостите на конгреса беше и лидерът на опозиционната Народно-републиканска партия Йозгюр Йозел.

Чакъров си тръгна от Бурса към 17.30 часа, но няма да може да стигна за насрочената тази вечер сбирка в Кърджали.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/7/24 18:51

    Крадливия дерибей-талибанин е СРАМ и ПОЗОР и няма.място в такива събфания

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/7/24 20:38

      Че той кураж има ли или въобще желание да присъства на сбирка в Кърджали. Че защо да губи време, докато може да изгради няколка панела ВЕИ.
      За Чакъров мошеника говорим.

      Изтриване
  2. Анонимен27/7/24 19:40

    Имаше ли покана на БСП

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/7/24 20:37

    Много труд положиха тези изселници, за майка България, оставиха си здравето, младините по българските ниви и поля, по фабрики, заводи и строежи. Но майка България ги прогони, като зла мащеха, и ги принуди да си намерят друга майка, и да започнат от нулата. А тези ръководители на всякакви изселнически и други организации, са забравили какво са преживели техните: бащи, майки, дядо, и бабите им. Ако помнеха добре миналото си, не биха посрещнали така сърдечно, тези милионери, крадци на съдбата на изстрадалите турци на България.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Абе тия в Турция са едни фасонджии и лаладжии,позитивизъм и нещо полезно оттам да не чакаме.

      Изтриване
  4. Анонимен27/7/24 20:38

    С какво помагат на хората освен да се представят в Бг за големи председатели искат борчове и после не връщат парите

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/7/24 21:54

    Твърде скромно представителство, за да бъде конференция. Гостите повече от делегатите.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/7/24 22:25

    Хората на Чакъров опорочиха концерта на момчилградчани на градския стадион и бяха леко освиркани.Скандираха на певицата за "още,още и тя каза по микрофона-тука сега на сцената трябвало да се качат гостите

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен27/7/24 22:28

    Чакъровците се качиха на сцената в Момчилград и развалиха настроението на хората дошли на концерт,по микрофона крещяха дпс дпс но много малко хора ги последваха

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен28/7/24 08:44

      те са като лешояди първи на мевлиди молебени при имамите а нито един от тях не знае и една молитва, какво остава за концерт и байрам

      Изтриване
  8. Анонимен28/7/24 00:06

    Гласувах за ДПС не че много ги обичах, просто нямах друг избор. А ма те прекалиха . Ние се подигравахме че Бау Ганьо е нау велик ама ние. Станахме по велики от Ганьо по Далавери.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен28/7/24 08:26

    На следващите избори, чакри максимално, ще видят че хората не са будали, за каквито ги имат.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.