24rodopi.com/Политика

Джевдет Чакъров, който заедно с Рамадан Аталай е начело на бившите депутати от ПГ на ДПС, прехвърля партийното напрежение от столицата в Кърджали, научи 24rodopi.com.

С паролата „Обажда се секретарката на Доган“ областният председател на партията Ресми Мурад получил заповед „двата офиса в Кърджали да осъмнат с плакати „ДПС без Пеевски“, а в събота да насрочи заседание на Областния съвет, на което указания щял да даде съпредседателят на ДПС и независим депутат Джевдет Чакъров.

За плакатите Ресми Мурад потърсил помощ от бившия кмет на Кърджали Хасан Азис, понеже за офиса на областния съвет разполага с ключ, но за залепването на провокативните надписи от външната страна на офиса на общинската структура имал нужда от среднощна помощ от партньор на Азис.

За да не допусне присъствие на кърджалийски депутати от ПГ на ДПС, Ресми Мурад може да приложи план Б – да покани само определени лица на сбирка с Джевдет Чакъров.

Припомняме, че ДПС спечели всички 5 депутатски мандати в 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район. Само Павлин Кръстев от квотата на помаците, и избор на Ресми Мурад за разчистване на сметки с настоящия кмет на Ардино Изет Шабан, подкрепя групата на Рамадан Аталай и Джевдет Чакъров.

Освен това кърджалийски активисти са неприятно изненадани от последните сензационни разкрития на медии за богатството на семейството на Джевдет Чакъров. Оказва се, че докато ДПС в продължение на години бе в битка с ГЕРБ в Кърджали, по същото време синът на Чакъров полагал основи на енергийна империя в партньорство със спонсора на идеолога на ГЕРБ за пробив в смесените региона Цветан Цветанов – енергийния и застрахователен биг бос Асен Христов.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

37 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/7/24 21:53

    Напоследък наблюдавам как лицето на Джевдет Чакъров се е изкривило от злоба...Жалко, все пак е лекар!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Турчина26/7/24 22:24

      НЕ ЛЕКАР,А НАПРАВО НАРОДЕН ЛЕЧИТЕЛ. ТАКА ХУБАВО ПРЕЗ ГОДИНИТЕ Е ЛЕКУВАЛ РАЯТА С ПРИСПИВНИ ПЕСНИ ,А ТОЙ СИ ПЪЛНЕЛ ДИСАГИТЕ С ТЕЖКИ МАНГИЗИ.

      Изтриване
    2. Чекич кафалия26/7/24 22:48

      Аджеба що ли не иде никакъв звук или резонанс откъм Росенец,нещо се стреснахме май. Не е като да командориш балъците Али,Вели,Хасан,Масан. Упоява се с алкохол и мисли, че проблема ще се реши от само себе си на късмет.Сокол ли си гарга ли си,излез пред гласоподавателя си без който не струваш и стотинка и кажи какъв е проблема.

      Изтриване
  2. Анонимен26/7/24 22:10

    Крадливите дерибеииииии-талибанииии нямат място в Кърджали....мястото им е в централния затвор при бате Ставри....имат запазени килиииии там.....да живеееее Новото начало с Пеевскиииии на ДПС.....ДПС без крадливите,вечните вредни депутати-дерибеииииии

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен26/7/24 22:27

      Чакър бей леко е настръхнал от проверките и нервничи и става все по неадекватен. Срещу него не е неква гъдулка,а тарикат от висока класа-Пеевски. Лошо му се пише.

      Изтриване
    2. Анонимен28/7/24 09:47

      Абе ти нормално може ли да дращиш тука

      Изтриване
  3. Анонимен26/7/24 22:12

    ДПС с Пеевскииииии...ДПС без алчните дерибеииииии-талибанииии....да живеееее Новото начало

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Тия кюлийчета Аталай и Чакъров дори нямат бегла представа срещу каква скала от гранит са се изправили.Пеевски такива шаранчета ги яде за закуска.

      Изтриване
  4. Анонимен26/7/24 22:16

    Кърджали без чакъров звучи по добре...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/7/24 22:24

    Преди изборите агитирахте,номинирайте Пеевски,гласувайте за Пеевски,сега не за пеевски,не гласувайте за Пеевски,без Пеевски,г-да политици направихте ни на маймуни нас избирателите.Излезсте от офисите,кабинетите от сараите и ни обяснете с какво навреди за шест месеца Пеевски на областта,на общините и електората,ние нищо незнаем

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/7/24 04:44

      Hayde da vidim dali imat topki da izleznat pred naroda........

      Изтриване
    2. Анонимен27/7/24 15:31

      Аз не съм от ДПС, но се радвам, че моите съграждани вече знаят за какво става въпрос и си го казват. Поздравления, но на изборите мислете, тази власт не им е по право на тези хора.

      Изтриване
  6. Анонимен26/7/24 22:25

    Да не забравяме,всички общински организации от област Кърджали номинираха г-н Пеевски за водач на листата за народни представители...чакъров да си ходи в долни воден...Не бъдете късопаметни...🥂

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен26/7/24 22:34

    Samon napret Delyanço niesme nafseki kilometır

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен26/7/24 22:39

    чакъра,ресмито,асана,аталайа вън от Кърджали

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен26/7/24 22:49

    Кво става на новото начало бай бай Пеевски после останките от общината

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен26/7/24 22:56

    МАЧКАЙ ПЕЕВСКИ. Джевдет Олигархов да не се праи на чук. Двамата ги е гуз с Ресми, та правят безпомощни опити да се изскубят от грозящата конфискация на имуществото им. МАЧКАЙ. Няма жалене (виж. Макиавели).

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен26/7/24 23:00

    ИСКАМЕ КРАЙ НА ФЕОДАЛНИЯ СТРОЙ. Мачкай Делян Победоносецо!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен26/7/24 23:16

    ИСКАМЕ КРАЙ НА ФЕОДАЛНИЯ СТРОЙ. Мачкай Делян Победоносецо! От сега нататък и кметът и депутатите и министрите ще служат САМО и САМО на НАРОДА! С ПРОКЛЯТИЕТО за България ограбиха и поробиха цяла България цели 30 години. МАЧКАЙ...най-на края един, който да разкаже играта на тези местни феодали!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен27/7/24 02:23

    Мястото на дерибеите и милионерите забогатели чрез дпс им е в затвора. Който подкрепя от Кърджали и областа крадци и дерибеи също да бъде пратен в затвора в Пазарджик и Стара Загора . Ресми Мурад не заслужава този пост като председател на дпс за област Кърджали и той също е един от дерибеите милионери и мястото му е в затвора. В Кърджали област иска народа да вижда чисти лица и младежи като Кадир Мустафов трудолюбиви които се трудят с честен труд ден и нощ и в неделни дни и са ръка за ръка с народа и не са алчни за власт. А инж. Фахри Идриз заслужава да е областен председател в Кърджали като представител на майоритета в областа и населението като цяло които никога не ги е делял

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/7/24 09:02

      От кога на сводниците казват трудолюбиви и честни младежи , а тези с купените дипломи малко да посвият мишници , че таралежите им ще избягат

      Изтриване
    2. Анонимен27/7/24 10:17

      Точно такъв е, но който не знае или не помни едни неща да не коментира смело колко е чист и работим. Куха лейка е и той.

      Изтриване
  14. Анонимен27/7/24 04:39

    Пеевски си е много добре даже да исчисти крадците и луробаджанащината от ДПС ! Само проверки на крадците Азис , Молахасан, дебелия Нурай сщо да го проверяват !

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен27/7/24 04:47

    До 22;16не само Кърджали дпс без Чакъров, Аталай и цайса звучи най добре.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен27/7/24 07:51

    Абе този бай Ставри от централния защо ги чака там,ще му платим командировъчните да дойде направо да ги прибере барабар с бонуса "разпердушинен сарайски сокол",който и без това вече мухлясъл .

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен27/7/24 09:11

    ДПС е недосегаема феодална корпорация с милионери на гърба на обикновените турци.
    За корпорацията, обикновените турци са стадо мизерстваш електорат, държан на каишка.
    Целта на чакъровци е автентичното крадене да продължи.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен27/7/24 09:17

    Благодарение на БКП и ДС доган положи основите на феодализма, наречена ДПС...

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен27/7/24 09:20

    Не им се врьзвайте депесари.С МУРАВЕТИ ЩЕ СЕ ЗАЩИТАВАТ.ДА СИ ПОНЕСАТ ОТГОВОРНОСТТА ЗА ОГРАБВАНЕТО НА НАРОДА.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен27/7/24 10:03

    Вън вън на площада с камани по главите им хората мизерстват заради такива

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен27/7/24 12:01

    Чакъров е умряла риба, Аталай бурушук ташаклията също.
    Не се страхувайте от тях.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен27/7/24 13:50

    Настояваме ресми да си подаде октавката като областен председател на ДПС,незабавно

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен27/7/24 21:06

    ДПС се борило с ГЕРБ……и си вярвате, евала!

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен28/7/24 09:16

    Няма какво да крадете, хазната я изпразнихте, станахте милиардери с парите на народа, максимум подигравка с народа.Вън от КЪРДЖАЛИ!

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен28/7/24 14:53

    РЕСМИ ОСТАВКА, нямаш право да насаждаш омраза в Кърджали. Няма да позволим са използваш курджалийския електоват. Байрам да вземе нещата в свои ръце и нека като истински депесар спре тъпите постъпки на тоя мазник

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен29/7/24 07:53

    ДОБРЕ ЧЕ СЕ ПОЯВИ ПЕЕВСКИ. РАЗРОВИ ПЧЕЛНИЯ КОШЕР И ЗАПОЧНА УЖАСНО ДА ЖУЖИ И ДА МИРИШЕ НА ОТВРАТ. МРЪСНИ И ДОЛНИ ГРАБИТЕЛИ-МАШЕНИЦИ-ОЛИГАРСИ- ВАЗМЕННИ КУХИ СУБЕКТИ ОБЛЕЧЕНИ В БЕЛИ ОМЪРСЕНИ ЯКИЧКИ. ПАРВЕНЮТА ЗАБОГАТЕЛИ ОТ КРАЖБИ ЧРЕЗ ООД-ТО ДПС МАСКИРАНО КАТО ПАРТИЯ. СУЛТАНА КОЙТО НЕ ИЗЛИЗА ОТ СУЛТАНАТА И САМО ГИ ПРИВИКВАШЕ ЗА ДА ПРИБЕРЕ ПАРСАТА И ДАДЕ УКАЗАНИЕ ЗА СЛЕДВАЩАТА ДАЛАВЕРА И ТРАНШ. ПАРОДИЯ НА ДЪРЖАВА ЗАЩОТО И ОСТАНАЛИТЕ Т.НАР.ПАРТИИ СА СЪЩИТЕ И ГИ ТЪРПЯТ А НЕ ГИ ИЗОЛИРАТ .АЩОТО НАСТРАНИ ОТ ХРАНИЛКАТА ЩЕ ПРОСЪЩЕСТВУВАТ ЕДИН МЕСЕЦ.

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен30/7/24 13:58

    Ардинските ДПСари са за ДПС без Ресми и Пвлин гея.... да се ЗНАЕ. Оня мухльо в парламента нищо не вършеше освен да слуша прищявките на жена си по gsm a, знам го от кулоарите на НС.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.