24rodopi.com/Коментари/Политика

 „Парцелната дружка“ на бившия кмет на Кърджали Хасан Азис – Мустафа от „Възрожденци“, обикаля тези дни из селата и изрича на глас странностите „не трябва да позволим на един гяур да ни вземе партията“. Странен талибанин с „чудновати“ разбирания!

Когато спират кражбите, това се нарича „спиране на кражбите“. Дали Мустафа се облажва с парцели или Методи, имената нямат никакво значение, вярата също. Порочните практики в „Белия кораб“ (Община Кърджали) нямат етнос, нямат религия.

Иначе Мустафата на Рамадан Аталай е прост като израза „газ пикае, че повече не може да краде“, но пък вади етническата карта и продължава да разсъждава на глас, че „ПГ на ДПС са били предатели“. Явно така са му казали от „умния“ щаб на Рамадан Аталай и Джевдет Чакъров. Много елементарно ниво. И опасна плоскост, по която може да се хлъзне една част от обществото. Да извадиш етническата карта, само защото те оставиха без хранилка?! Защото за подобни хора партията бе именно това - възможност беднякът да стане милионер. Без участие в „Стани богат“. Защото за там знания няма. Както и за други неща. Но пък „докторантурата“ по далавери е налице.

Фактите показват друго – ПГ на ДПС работи за хората, а групата на Аталай, Чакъров и Джейхан Ибрямов се опитва да разцепи Движението с измисления скандал „Доган и Пеевски са скарани и няма връщане назад“.

Тема „Доган срещу Пеевски“ или „Пеевски срещу Доган“ няма.

 

***

 За второто място на последните парламентарни избори и присъствието на 47 народни представители, като количествен израз на успеха „новото начало в ДПС“, в 50-ото Народно събрание ДПС следваше да ръководи 8 парламентарни комисии.

Движението получи 3, „аталай-чакъровците“ дори гласуваха и това да не се даде на ПГ на ДПС!? Просто защото са готови да рушат, не да съграждат. Последното те го разбират в чисто личен план. Партията като начин на употреба - за пълни джобове, макар и с празни глави. Етносът също. Електоратът е начин за лично забогатяване. Без да осъзнават подсъзнателната мъдрост на тези отрудени хора, върху чиито гърбове едни хора съградиха охолството си. А, тя не е конфликтна. Тези хора не мразят Иван и тази омраза няма как да бъде продуцирана от хора, чиито муцуни виждат единствено на предизборни плакати.

 

***

Кърджалийският депутат Байрам Юзкан Байрам е избран за председател на Комисията по бюджет и финанси, Станислав Анастасов ще ръководи парламентарни екип по околната среда и водите, а Халил Реджепов Летифов (Хасановците как ли обясняват, че и Халил е „гявур“!?) е №1 в комисията по транспорт и съобщения.

Новината „Байрам Байрам – парламентарен шеф на бюджета и финансите“ е положителен знак от ПГ на ДПС, ръководена от Делян Пеевски, за общините, за хората в депесарските региони, за трудните зони на картата на България по време на демографска криза. Особено за Кърджали, откъдето е Байрам. Знак, който групичката на озлобените отказва да разчете, осмисли, дори да направи опит да анализира. Това е и послание, че утвърденото от Ахмед Доган „ново начало“, което върна диалога „избиратели – ДПС“, ще продължи. Сиреч, има надежда за депесарските райони.

Знак, който утвърждава модела на ДПС. Който други, вътре в партията, всячески се опитват да разрушат. Защото на старото така му харесва.

Апропо, Хасан Азис бил твърдо убеден, че на 80 на сто той ще стане председател на Движението. Пълна загуба на реалност. Не го пускат в селото, той пита за къщата на попа…

Байрам гради, Хасан пак руши!

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

36 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/7/24 09:24

    Какъв гяур? Какъв помак! Има ли значение??? Бъдете хора! Всички казаха, а и усетихме за 6месеца бе направено толкова много за Кърджали!!! Вие слепи ли сте? Искате пак да се върнат старите крадци и да работят само за себе си ли? Вижте какво става в града? В другите градове от областта? Има пари за инвестиции, които никога нямаеше да получим, ако бяха старите дерибеи на власт! Не връщайте старото!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/7/24 09:37

    А, Мустафата като направи кинти, кака Айше каква файда видя?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/7/24 09:39

    Господин Доган, озаптете тези дерибеи.В нормална правова държава ако е тези които създават етнически проблем ще са при бай Ставрев.Последно като алианин при пропорционално избиране измежду;Аталай,Адлен, Мустафа и Барам ще гласувам за Байрам.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/7/24 09:40

    Не еважно колко депутати имаме Важното какво са свършили за 35г не за тях си а за народа си Но народа кучетата са ги яли Имаше малко нещо ново в хоризонта но и тава ге

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/7/24 09:41

    Кой разделя ДПС

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/7/24 10:00

    Абе мама ви крадлива, как така ще клалифицирате хората на верска основа, бе! Какви са тия определения, бе миндил! Гявур бил, къзълбашин или сюнетлия. Ако иска ще се обрязва, или ако иска пък ще си маже главата с речел от къпини, бе! Това е братче, балкански манталитет! Ние видим ли малко свобода и демокрация, всички ставаме професори, доктори, инженери, архитекти, абе разбираме всички и от всичко! Хайде останете със здраве, а Бъйрам Байрам трябва до го пазим, щото той е общонародно богатство - у н и к а т !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен18/7/24 10:36

      А бе кой си бе, човек? Пиши си по някакъв начин координатите. Като ти чета коментара, разбирам, че не си от пъзльовците. С този коментар ми възстанови и зрението, и слуха, и апетита, и глътката! Така скоро не съм се смял. Жив и здрав да си!

      Изтриване
  7. Анонимен18/7/24 10:35

    Къзълбаш Мустафа иди да разменяш гащи

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен18/7/24 14:32

      Те нямат гащи бре Салибрям...това е старомодно

      Изтриване
  8. Анонимен18/7/24 10:40

    Само интригантстват, за 10ст работа не са свършили, сега плюят по работещите за народа. Напред Байрам!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен18/7/24 10:40

    Успех на господин Баирям.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен18/7/24 11:02

    Тази банда е за прокурор за подбудване на омраза но етническа и верска основа. Нали има свидетели, съобщете ги на прокуратурата. Няма жалене за такова нещо, защото е опасна и недопустима игра с огъня.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен18/7/24 11:37

    Selskite kmetove poçnaha da zaplaşvat bedniyat narod po selata ako ne glasuvate za dps şte vi smenyat imenata detsata vi şte izgonyat ot rabota sotsialnite pomoşti şte vi sprat tempodobni intrigi i lıji nasıskvat omraza mejdu Bılgari Turtsi i Pomatsi kıde e prokuraturata.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен18/7/24 11:54

    İSKAT DA SIZDAVAT ETNİÇESKA OMRAZA MEJDU BILGARİ BG TURTSİ POMATSİ İ SİGANİ POSLE NYAKOYİ ŞTE ZAPALYAT FİTİLA RUSİYA AMERİKA İ EVROPA NE İSKAT DA İZTIRVAT BILGARİYA ZAŞTOTO BG E NA STRATEGİÇESKO MYASTO OT ANADOLA ZA EVROPA PIRVATA VRATA E BILGARİYA İ GRANİÇİ S ÇERNO MORE ZATOVA TRYABVA DA BIDETE UMNİ DA NE SLUŞATE POLİTİKANTİTE.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен18/7/24 11:57

    КОЙ е Този гнусен и мръсен индивид дето разделя обшеството...на Прокурор и при бай Ставри посока централния кауш...ВзъН ВЪН ВЪН вечните крадливите депутати и крадкивите дерибеииии

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен18/7/24 12:15

    Много ги е яд дерибеите мръсни!! В затвора всички,които унищожиха Кърджали!! Само Ерол Мюмюн!!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен18/7/24 12:42

    Байрам, ние сме с теб. Не се огъвай. Хората те подкрепят. Изривайте тези пиявици там, където им е мястото, и повече да не се мяркат сред хората с гнусните си физиономии.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен18/7/24 12:58

    Да живееее Пеевскииии-...
    Всички дерибеииии и хищниците на Доган ефенди са за прокуратурата...но тези мръсни крадливи дерибеи имат имунитет-??? Да ги изгоним с камъни и сопи...33 години не се наядоха тези крадци

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен18/7/24 13:12

    Ние живеем в мир с всички етноси,тази мантра за етническия мир е изтъркана и бай Мехмед и бай Иван са еднакво бедни и само Пеевски и Ерол Мюмюн

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен18/7/24 13:13

    Нека дерибеите са си направят нова партия, че да видят колко ги обича народа. Ние бедните избиратели, които десетилетия бяхме мамени и потискани сме с Лидера на ДПС Деля ПЕевски. Крадците да не се крият за верски и етнически изрази, това няма да ги направи по-бели. Хората не са слепи.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен18/7/24 13:16

    Мъстафа наеми си охрана ,положението енапечено, става опасно при теб

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен18/7/24 13:34

    Делян Пеевски за премиер и бая измет ще избяга в чужбината или в затвора, само Пеевски браво момче, Байрам също е един честен човек заслужава това място.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен18/7/24 13:40

    Мустафа играеш си с огъня, ще изгориш много бързо, не се крий мишок, при бай Ставри има места, ако няма, Делян ще ти осигури.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен18/7/24 14:03

    Прокуратурата да се самосезира за насаждане на верска основа.Живеем спокойно и някои си да си запази поста и краденото се е самозабравил.Какво още чакат?!

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен18/7/24 14:17

    Много хубави неща се случват в партията,радвам се и.спокойно отивам на работа,г.н-Пеевски наистина е бил мъжко момче.и всеки вижда,какво се прави за града.за мен след него идва кмета,г.н.Мюмюн.и байрам байрам,да са живи и здрави

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен18/7/24 14:18

    Кърджалийските депутати начело с Делян Пеевски работят за хората. Крадливите и шубетата избягаха при Чакъров, Джиджи и Биджи (Бат Рамо)🤑🤑🤑

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен18/7/24 15:19

    Спокойно бе хора. Кораба потъва бавно!!!

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен18/7/24 15:39

    На тия двамата им трябва ревизия

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен18/7/24 15:43

    Тоя Мустафа гъзълбаша си играе с огъня тои до сега трябваше да изгори мръсния помияр ач копек е тоя само яка ревизия за гъзълбаша само баирям и Пеевски и ерол напред

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен18/7/24 17:07

    Визията на Хасан говори ясно за умствения му капацитет; потаен, хитър, алчен интригант.
    Насъсква и изпраща кьопеците си по селата да всяват омраза сред хората. Хасан Азис е за прокуратурата.
    Байрам Байрам е момче с топки и не го е страх от мишоци, като Хасан.

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен18/7/24 18:22

    Каква етническа омраза бре та ние си живеем прекрасно Повечето ми съседи са турци ,пием си ракията заедно веселим се заедно помагаме си гледаме си децата заедно тия които ни управляват май живеят в някакъв друг свят българи,турци.помаци всички сме заедно и се уважаваме и подкрепяме тия които ги говорят тия глупости явно нямат представа къде живеят пълни тъпотии

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен18/7/24 19:04

    Сигнал към Главна Прокуратура (не тука Окръжна) и към Министъра на Вътрешните работи няма да е лошо. Родопи24 действайте, щом има свидетели за това етническо-верско насъскване, нека институциите да си вършат работата. Ако не направят нищо, това ще е в тяхна отговорност. Мустафа А. си играе с опасен огън. Родопи24 подайте сигнал, щом познавате свидетелите. НИКАКВО ЖАЛЕНЕ за такива деяния.

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен18/7/24 19:09

    Къзълбаши, алиани, сунити, християни, невярващи, вярващи, сини, зелени и т.н...това няма значение на този Свят...Единствено значение имат ДЕЛАТА! Хванете я тази банда, насъскваща омраза измежду хората. ОПАСНА ИГРА играят тези мошеници. Спрете ги докато има време!

    ОтговорИзтриване
  32. Анонимен18/7/24 23:49

    Аве родопи,тва многу зехте.да ма кефите бре,дайте газ се така

    ОтговорИзтриване
  33. Анонимен19/7/24 00:39

    АЛООО ДАНС, ТАМ ЛИ СТЕ? КОЙ СЪН СПИТЕ ВЕ? ВИЖТЕ КАКВО ПРАВЯТ МЕКЕРЕТАТА НА ДЕРИБЕИТЕ В КЪРДЖАЛИЙСКО БЕ? НЕ ЧЕТЕТЕЛИ ВЕСТНИЦИ? ВЪОБЩЕ ВИЕ ЦЯЛ ДЕН С КАКВА РАБОТА СЕ ЗАНИМАВАТЕ? ДА ЛОВИТЕ КОКОШКАРИТЕ Е ЛЕСНО. ВЕДНАГА СЕ ЗАЕМЕТЕ СЪК ТОЗИ СЛУЧАЙ ТУКА И СИ ВЪРШЕТЕ РАБОТАТА, ЗА КОЯТО ХОРАТА ВИ ПЛАЩАТ И ЗА КОЯТО СТЕ ДАЛИ СВЕЩЕНА КЛЕТВА. СЪБУДЕТЕ СЕ ВЕЧЕ ВЕ.

    ОтговорИзтриване
  34. Анонимен19/7/24 07:49

    Hasan i Mucito ne doprinesoha sas nishto za dobroto na grada ot mnogo godini.Tezi dvamata prosto ne trqbva da im se dava duma za nishto i edna reviziq da im pusnat na lajlivite firmi i da im vzeme darjavata cqloto imushtestvo. Kakvi sa tezi gluposti za etnicheska omraza? V pandiza i dvamata i da ne se chuva poveche za tqh!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.