24rodopi.com/Политика

Областните организации на ДПС в страната масово гласуват доверие на Ахмед Доган, Делян Пеевски и Джевдет Чакъров, става ясно от проведените днес заседания на регионалните партийни органи.

„Област Кърджали постигна резултат най-добър за последното десетилетие - резултат, с който преодоляхме системата „Хеър-Ниймайер“, реализирайки пет от пет мандата.

Този резултат  естествено е функция на колективното тяло на организацията на всички нива, на ръководството на партията ни и на каузата, която е движеща сила в умовете на нашите членове и симпатизанти.

Отстояването на тази кауза изисква ЕДИНСТВО и СПЛОТЕНОСТ! Тя не може да бъде реализирана и отстоявана естествено без своя идеен създател и учредител в лицето на почетния председател д-р Ахмед Доган, както и без доказалото се на последните парламентарни избори, оперативно ръководство на което беше гласувано доверие от почетния ни председател д-р Ахмед Доган в лицето на г-н Делян Пеевски и г-н Джевдет Чакъров.

В новото съвремие, всички ние, имаме нужда от тази синхронна работа, защото тя ни дава усещане за СИЛА и УВЕРЕНОСТ“, се посочва в гласуваната от Областния съвет на ДПС в Кърджали декларацията.

Припомняме, че водената от Делян Пеевски листа на ДПС в 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район получи подкрепата на 55 127 избиратели и за първи път партията спечели всички 5 мандата, „счупвайки“ системата на големия остатък.

„В този преломен момент, в името на бъдещето на организацията и нейния просперитет повече от всякога имаме нужда от това да намерим пътя на ЗАЕДНОСТТА и ЕДИНСТВОТО. Партията ни е била поставяна на изпитания не еднократно, но винаги сме намирали сили да преодолеем тези изпитания.

С оглед на актуалната ситуация и предстоящите поредни предсрочни    парламентарни избори сме задължени да намерим пътя един към друг и да излезем   по-сплотени и по-силни, за да може да отстояваме каузата ДПС в името на хората“, отбелязва още отличниците на ДПС.

„Синхронът в действията на почетния председател д-р Ахмед Доган и председателите Делян Пеевски и Джевдет Чакъров даде изключително добри резултати. За ДПС в обществото вече се говори с респект“, отбелязва от Областния съвет на партията в Хасково.

„Областният съвет, всички общински структури, членове и симпатизанти на ДПС от област Благоевград, категорично заявяваме, че заставаме зад  почетният председател  д-р Ахмед Доган и г-н Делян Пеевски, като призоваваме обединени и сплотени, така както показахме на последните парламентарни избори да продължим  заедно напред.

Фактът, че ДПС стана втора политическа сила в страната не се хареса на много хора, но ние категорично призоваваме за единство вътре в партията, за което винаги сме се борили и отстоявали. Нека не допускаме разделение и разцепление! Нека докажем, че сме силни и единни, че на евентуални следващи предсрочни избори ще излезем и ще  покажем, че ДПС е  по-силна от всякога. Заявяваме, че ДПС ще продължава да защитава интересите на хората, ще решава проблемите им и ще бъде близо до тях така, както досега“, гласи друга декларация.

Почетният председател д-р Ахмед Доган е идеолог и основател на ДПС, а г-н Делян Пеевски притежава решителност и прагматичност, отбелязват от организацията в Благоевград.

„В лицето на нашия идеолог и основател д-р Ахмед Доган и председателя Делян Пеевски ние имаме своето лидерство, на което вярваме“, подчертава Областният съвет на ДПС в Шумен.

Подобри декларации са приети от останалите структури в страната.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/7/24 23:14

    Любовницата на изключения от парламентарната група на ДПС депутат Джейхан Ибрямов – Виолета Ивайлова е председател на Младежката организация на ДПС – Ловеч, както и общински съветник от ДПС и председател е на комисията по екология, гори и земеделие към общински съвет – Тетевен.

    Фаворитката на депутата от ДПС, който вече е изключен от парламентарната група, дори е била гласена от него за областен председател на ДПС – Ловеч, но плана не му успява.

    Виолета Ивайлова става млад фермер и прибира много добра субсидия още през 2015 година с проект за отглеждане на краставици, но … краставици никога не е имало. При проверките за ползването на субсидиите е проверяна фиктивно и така без краставици усвоява субсидията.

    Краставиците обаче не стигат за напористата млада депесарка, нежна до сърцето на Джейхан Ибрямов и тя наема … пасища и ливади в Община – Тетевен без обаче да има животни.

    По онова време цялото село Глогово, Тетевенско, се вдига на бунт срещу нея, като хората събират и подписка до ДФЗ Ловеч за да се жалят, че Виолета Ивайлова им чертае имотите без те да знаят. И по този начин им прибира субсидията от имоти, които всъщност не са нейни – тя само очертава, но друг обработва.

    Любовницата на Джейхад Ибрямов обаче и тогава минава метър, като прави фиктивни договори и подписва съселяните си.

    Виолета Ивайлова наема и земя с договор от Община – Тетевен, договор, който и трябва по мярката за младите фермери. Този договор е с по-кратък срок от изискуемото, но за да не връща пари на ДФ Земеделия, тя подправя договора и сменя датата.

    След като става председател на Младежкото ДПС – Ловеч и става общински съветник от ДПС, тя поема комисията по земеделие и гори. Така получава достъп до земите в общината, като максимално се възползва от това.

    Любовницата на Джейхад Ибрямов има регистрирани 3 коня, но … фиктивни, които не съществуват, но пък и несъществуващи са и нужни за да получава достъп до пасищата в Община – Тетевен.

    Към момента е земеделски производител и очертава няколко стотин декара пасища без да има право на това, но понеже по документи е изрядна, а теренна проверка не е правена, успява да ги взима и очертава пред ДФЗ за субсидии.

    Като председател на комисията по земеделие към Общински съвет Тетевен умишлено е свалила цените на пасищата, включително участва в гласуванията за отдаване също и на имоти.

    Въпреки тихия ропот срещу нея и това, което върши, Виолета Ивайлова плаши с името на любовника си Джейхан Ибрямов и всичко остава без последствия.

    Afera.bg

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/7/24 23:22

    Да живеееее бат Пеевскиииии...политик и управник с топкииии....да разкара Всичкииииии Калинкиииииииии от ДПС

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/7/24 11:51

    Аз съм за единство и сплотеност в партията и за бат Пеевски. За разлика той яко работи на терен и прави това, което искат хората. Аз съм за разчистване на партията от корумпирани, които работят за лични интереси, независимо дали са или не са приближени на Доган. Всички партии се страхуват от бат Пеевски и се обединяват срещу него, защото Пеевски има потенциал да интегрира кадърни турци да определят дневния ред на правителството. В резултат популистки партии няма да могат да печелят определящ брой гласове от електорат с отрицателна нагласа към турците.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/7/24 12:34

    Няма ли да излезне един да каже какво точно се случва

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/7/24 07:18

    ПЬРВО ДА СЕ ИЗ4ИСТИ ДПС ОТ ОНБАШИИТЕ

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен6/7/24 09:37

      Ти на Земята ли живееш? Кой не е онбашия в ДПС? Гледай ги на снимката какви са ми критички, горките.....

      Изтриване
  6. Анонимен6/7/24 16:34

    Аз съм за Пеевски. А Джейхан е змия, интригант гаден

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.