24rodopi.com/Политика

„Да се сетим какво правеше Христо Иванов преди 4 години. Смятам, че е намерил един компактен скут на „Росенец“ да си пие мазно турско кафе. Той обича да минава по скутовете. Преди 4 години това е било бутафория, както се видя. Той е родствено обвързан с Ахмед Доган. Всичко си дойде на място“.

Това коментира пред журналисти в парламента председателят на ДПС и на парламентарната група на партията Делян Пеевски.

„Също така скоро ще разберете и кой разцепи ДПС. Това е „Мистър Кеш“, добави той, визирайки Румен Радев.

"Има ДПС на мистър кеш. Другите са пионки. Има и ДПС на Пеевски. Друго ДПС няма. Другите са служители на Радев", обясни той.

"Шефът е "мистър кеш" - Радев. Той командва всички, всички в тази игра са пионки на Радев. Както вчера опита, през пионките си в ПП-ДБ да организира сваляне на шефката на парламента по заповед на "мистър кеш", който иска да се сложи удобен премиер по Конституция за него. Но най-важното е Копринков и Узунов да получат МВР.

Първо трябва да осигурят на ПП-ДБ нова „ала-бала“ през нов министър на електронното управление и нов МВР министър. И също така тайната малка партийка на „мистър кеш“ – ще я видите, трябва да влезе в парламента, да подготви удобно къде да седне като му свърши мандата. Защото той няма куража да излезе сега", посочи той.

По повод твърденията за готвен преврат срещу Рая Назарян Пеевски коментира: „Проверете вчера колко са звънели Божо Божанов… Те си говорят из парламента. Христо Иванов не знам както какъв пазари смяната на шеф на парламента. Той нали е един пенсионер? Може би са двама на „Росенец“.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен31/7/24 09:37

    Да живееее Пеевскииии и Новото начало в ДПС...BASTA на крадливите дерибеииииии и партииите еднодневки на Мистър Кеш

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен31/7/24 11:02

    Браво Пеевски! Истеризирай болните евроатлантически кокошки до дупка!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен31/7/24 12:18

    много ентилигентна личнос, вазхитен съм от личостта на гсподина, истенски лидер е

    ОтговорИзтриване
  4. Стоян31/7/24 12:22

    Пеевски е на прав път независимо че доскоро всички му казваха магнитски, този младеж ако продължава така ще остане в новата история, а тези които реват българите и помаците искат да ни откраднат партията, като гражданин на България им казвам @..те си мамката крадлива, чантата куфара и терминал 2.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен31/7/24 14:21

    Само пееевскии

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен31/7/24 16:01

    peevski vkarai fk arda vav 6ampionska liga i 6te glasuvam za tebe

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен31/7/24 17:16

    Освен Пеевски някой нещо прави ли за етноса в тази държава? Не могат да се сравнят с малкия му пръст. ДПС дерибеи на гърба на етноса задкулисно трупат милиони. Всички други политици взети заедно са големи неможачи, лаладжии и лапачи на гласове. Не искат и не могат да обединят народа, заедно за една силна нация и просперитет. За собственото си нежелание и неможене се оправдават с Пеевски. Ако не е Пеевски, космоса ще им е виновен.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен31/7/24 17:51

    Бягай бе

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен31/7/24 20:54

    Ристьо, га търсеше мнозинство за предложенията за промени в Конституцията, Пеевски ти оказа пълен съпорт и получи мнозинство. Гласувахте промените. Не седна в скута на никого за да минат. Политик е от класа, има топки да каже истината. Не сплетничи, не се увърта и отърква ту в радевия ту в догановия. Не прави дебилна политика, че и похлупена с проруски ярем.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен31/7/24 22:46

    Какво прави за етноса ,драги наивници. Всичко е с цел белким американските служби го харесат и извадят от списъка Магнитски. Милиарди има ,замислете се как ги е спечелил, а това са наши пари.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.