24rodopi.com/Коментари/Политика

На няколко пъти зададения въпрос „Кой ще спечели – Ахмед Доган или Делян Пеевски“, журналистът от 24rodopi.com Илхан Андай отговори: Етносът губи!

Темата бе основна в 20-минутния разговор в предаването “Без претенции” по радио „Дарик“.

Журналистът изрази притеснението си, че заинтересовани лица вкарали етническата тема във войната между Рамадан Аталай и Делян Пеевски. До етнизиране на решения на Централен съвет на ДПС не бива да се стига.

Според него още няма аритметика, която да осмисля свикването на заседание на Централния съвет.

Опитът за предизвикване на война между почетния председател Ахмед Доган и председателя Делян Пеевски е щета за ДПС, а ако се стигне до такава губеща ще е не само партията, но и смесените региони за много години напред.

Журналистът обяви, че Пеевски е “издействал” 7 областни управители и служебният кабинет “Главчев” чува ръководеното от него ДПС.

„На въпрос как се “издействат” областни управители, Андай обясни, че е използвал тази дума журналистически, за да е атрактивно за слушателите, но уточни: “Издействане - говорим за едно служебно правителство в момента, което има чуваемост откъм партия ДПС за решаване на проблеми в определени райони на страната. Този кабинет чува ръководеното от Делян Пеевски Движение за права и свободи”, каза Илхан Андай.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

33 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/7/24 19:33

    Какво има да губи етносът! Етносът ще спечели, ако не са управлявани от тези дпс престъпници!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен14/7/24 09:06

      Nisto v prirodata ne se gubi. 🪂🪂🪂🪂🪂🪂🪂🪂🪂🪂🪂🪂

      Изтриване
    2. Анонимен14/7/24 12:17

      Като почнете да гледате нещата от Геополитическо положение, само тогава ще разберете,че нещата не стоят както вие си мислите

      Изтриване
    3. Анонимен15/7/24 11:38

      Е, кажи тогава как стоят!

      Изтриване
  2. Анонимен13/7/24 19:43

    Губят яламите от етноса ! Някои няма да ги сайдисват и да ги викат по телевизиите!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/7/24 19:46

    Назми Кърмъзъ е винаги бил истински. Беше си комунист, казваше си го по онова време. Не криеше, като някои други. Не се правише на плъх и не шпионстваше кат Доган против етноса си. Назмито си беше открит, хората внимаваха какво говорят при него, щот го знаеха. За разлика от бандата доносници от сорта на агент Сава и сие.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/7/24 19:47

    Стари курви нов бардак не става. Илхан остави ги да си повярват че са фактор.Ахмед Доган Предаде младежите . İhanet affedilir bişey olsaydı Şeytan Allah’ın yanında oturuyor olurdu.Sadakat tartışılmaz.🙏🏻

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен13/7/24 19:53

    Печелившите са ясни дерибеите, губещите също избирателите.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен13/7/24 20:11

    Много добре знаем през годините с какви методи управляваше ДПС. Валерия Велева да престане да лиже задника на Доган...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен13/7/24 20:16

    Пеевски е номрр -1 ,да живеее
    Пеевскиииии...долу долу долу дерибеите,вечните и алчни депутати крадливи,разни Калинкиииииио по общините и селата...Ново начало и Прокуратура за тези крадливи дерибеииии и феодалии

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен13/7/24 21:01

    sas ahmed agata sme

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен13/7/24 21:12

    Дерибеите и Ясладжиите губят, етноса винаги е губил, само на изборите изселниците са на Аванта

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен13/7/24 22:22

    Видяхте ли наглия и алчен Аталай как се гърчеше по БНТ. Абе амсалак, поне не излизай пред камери, че много си прозрачен. Така все едно крещиш " аз започнах интригата, понеже Пеевски ми спря авантата и тлъстите комисионни. Спря ми потока от пари" Така вредиш на ДПС много. Мимиките, тона и начина на говорене го издаваха, че лъже като м...л

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен13/7/24 22:44

    Аз залагам на Пеевски!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен14/7/24 06:10

    .долу долу долу ,вечните и алчни депутати крадливи,разни Калинкиииииио по общините и селата...Ново начало и Прокуратура за тези крадливи дерибеииии и феодалии

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен14/7/24 08:02

    She doidat drugi etnosi, moje da sa po-umni i po-krasivi, s sarce i mozak i s poveche chuvstvo za humor.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен14/7/24 08:07

    Последно време Байдън и Доган се надпреварват кой по- голяма глупост ще изръси . Тяхното място , вече не е в политиката. А до това кой какво губи -- кърджалийският регион отдавна се превърна в резерват за мечки ,вълци и пенсионери. Къде са младите

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен14/7/24 09:59

      🏥🏦🏨🏦🏩🏦💒🏦🏪🏦🌐🚗🚘🚙🛻🚚🚗🚘🚙🛻🚚🚑🚒🚓🚔🚕🚖🚗🚘🚙🛻🚚🚜🏎🏍🛵🛺🚕🚔🚓🚒🚑🚐🚎🚍🚌🚋🚞🚝🚊🚉🚄🚅🚆🚇🚈🚖🚕🎡🎠🚂🚃💺🛥⛴️🛳✈️🛩🚦🚥⛽️🛢🛤🛣🛶🚤🧳☔️⛱️⚓️⛵️⛽️🚨

      Изтриване
  15. Анонимен14/7/24 08:47

    Не стават, пък за политик да не говоря, не я носят каузата в сърцето си. С влизането единствената им цел е да са началници някъде и Как и по какъв начин.........!?!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен14/7/24 09:26

    Bu Atalay gerçekten aptal

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен14/7/24 09:30

    Мислех,че партийните ясладжии,селските деребеи,общинските велможи/кмет и общ.педседател/има собствено мнение,че мислят със собствениците празни глави,а тя каква е била работата,ДПС лидера се обажда на областния лидер,и им казва,че всички организации трябва да номинират Пеевски за депутат от кърдж.многомандатен район.
    Изброените по горе със свалени гащи казват да ,съгласни сме.Същите тези пак по команда от горе,казват, не ние непоткрепяме Пеевски. Всичко това,не е от това,че обичат Доган,а защото ако се размине на Пеевски и остане начало на партията,всеки забоготял благодарение на ДПС ще усети голото.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен14/7/24 09:41

    КУМЕ прав си
    Много точен анализ на ситуацията
    Не спирай да пишеш и да коментираш

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен14/7/24 10:06

    Повечето инвестиции в област Кърджали идват заради Пеевски! Ако Пеевски се махне от ДПС имайте в предвид, че ще станем като Област Видин! Щом не се подкрепя властта в държавата (в случая ГЕРБ) паричките за Област Кърджали ще се пренасочам там, където е подкрепата към Пеевски! Колкото и да продължавате да гласувате за ДПС, щом силния на деня го няма смисъла се губи! Не напразно Пеевски е в списъка Магнитски!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен14/7/24 13:16

      Доста глупости в 3 изречения си казал.

      Изтриване
  20. Анонимен14/7/24 10:30

    Тъкмо нещата в ДПС бяха почнали да се оправят от икономическа страна в гр.Кърджали Ахмед Доган не можа да издържи на успехите на Пеевски.Тъй като 20 години в Кърджали освен блокове нищо не се правеше.Тротоарите са от комунистическо време и много други неща.Това нещо не се забелязваше от Ахмед Доган. Срам и позор за него.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен14/7/24 13:18

    Ahmed ste iskara oste edna partiq s lidera Peevvski za sledvastite izbori za da iskara povece glasove vtoriq variant da iscisti zabogatelite v girba na DPS pocvat da stavat opasni za DPS

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен14/7/24 17:25

    Yırtık çıktı bu daul ba. Yeni daul alınsın lâzım arkadaş.

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен14/7/24 18:06

    Прав е Илхан,етноса губи! Губи защото ситуацията е етническа- турци срещу българи ДПС-ари!И ако българите напуснат или бъдат отстранени от ДПС,движението вече ще е 100% етническо а това според Конституцията означава край за ДПС!

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен15/7/24 08:01

    какъв етно какви права и свободи.какви права и свободи повече от останалите в страната.защото това разделя общностите и не забравяйте кои са повече.търпението е къв края си. стига с етноси и т.н. който може и знае той да просперира а стига партийни некадърници

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.