24rodopi.com/Коментари/Политика

Върната е усмивката на лицето на Бойко Борисов, а големият жест е от Делян Пеевски, който не е поискал като втора политическа сила и 47 депутати в парламента полагаемите между 6 и 8 министри.

Това заяви в ефира на Нова телевизия Илхан Андай от 24rodopi.com.

Какви са шансовете за редовен кабинет след връчването на първия мандат? Кой ще бъде кандидатът за премиер на ГЕРБ-СДС? Темата в студиото на „Здравей, България” коментираха политологът Румяна Коларова, медийният експерт Георги Лозанов и журналистът Илхан Андай, посочват от телевизията. 

Самочувствието, което демонстрират лидерът на партията, оперативният ръководител Томислав Дончев и най-авторитетният сред обществото човек на ГЕРБ в момента - Росен Желязков, и вкарването на много папки при президента, показва, че те не са си губили времето в последните дни. Преговорните дни на дамския екип са били протокол на демокрацията, а истинските преговори са вървели невидимо за нас. Това самочувствие дава основание да е смята, че правителството ще мине в пленарна зала“, каза Андай. Той допуска, че депутати извън ГЕРБ и ДПС също ще подкрепят кабинета и насочи вниманието към "Величие".

Според него, отказът на Борисов да представи кабинет би означавало неговата лебедова песен. При нови избори наесен всички партии ще загубят не само заради ниската избирателна активност, а защото ще взеле поне още една малка формация.

Въпреки заявеното пред медиите от Борисов, че могат да направят 3-4 неща и правителството да подаде оставка и да се ходи на избори, Андай каза, че вижда дълъг живот за кабинета „Желязков“ и, че други избори тази година няма да има.

За случващото се в ДПС Илхан Андай посочи, че влакът „ДПС“ се движи уверено и в него определено доволни са регионалните структури и хората. От партията си отивали хора, които от дълги години богатеели на гърба на структурите и избирателите.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/7/24 11:45

    Г-Н ИЛХАН ПРЕСТАНЕТЕ ДА ХВАЛИТЕ ДВАМАТА ПОСТОЯННО.ЩЕ СЕ СЕГИТЕ КОИ СА ТЕ.
    В КАБИНЕТА НА ЖЕЛЯЗКОВ ИМА ЯСТРЕБИ КАТО МИТОВ, АСКОВЛИЯТА ИТ.Н.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/7/24 12:27

    На времето като бяхме открили агенти от другите партии и Лютви Местан беше казал една истина,че във всички партии старите партии си имат техни хора

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/7/24 13:37

    Сега разбрахте ли ние защо намразихме ДПС,заради лапачите ,сега се вижда лъч на хоризонта

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/7/24 22:16

    fake news. pak ste vi izhvarlia. koito spekulira s pravoto za pismena prozrachna tochna yasna informacia na vseki bg izbiratel ot vsichki 6,8 miliona izborateli, she go obesim za radost na milleta.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен2/7/24 11:05

    Като не знае закъде е тръгнал влака на ДПС, няма значение кой път ще хване...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.