24rodopi.com/Общество/Политика

Досега всеки говореше какво иска да види, днес вече ДПС е принудено през по-важния дневен ред – този на Република България, да се разкрие с истинската новина. На 8 и 9 юли ще видим дали в ДПС се случва голямата буря или ще стане заявката за дълго участие на Движението в така нар. „Шампионска лига в политиката“, т. е. дали ДПС ще остане втора сила с амбиции за първа, или ще се свие до 20-тина депутата. Следете какво се случва на заседанията на колективните органи.

Това заяви Илхан Андай в студиото на Нова нюз.

„Рамадан Аталай иска да продължи да бъде фактор в ДПС и затова се стреми към зам.-председателското място в партията. Делян Пеевски е против. Той не желае изборни слабаци да бъдат начело, а да се даде път на отличниците по региони, каквито има например в Кърджали. Това е конфликтът“, заяви в студиото на Nova news журналистът и собственик на 24rodopi.com Илхан Андай.

Той коментира горещата тема „ДПС“ и случващото се в последните дни.

По думите на Илхан Андай, Движението в момента е в голямата буря. Днес обаче има председателски съвет и ДПС трябва да вземе важни решения, като има „реалния шанс да се настани окончателно сред политическите грандове в България“.

Според Андай, „драмата“ в ДПС е инициирана във фейсбук чрез натиск от страна на Рамадан Аталай към кметове, които да пишат декларации в защита на Ахмед Доган.

„Това е човек, който е врял и кипял във всички интриги. Той и неговите хора са облъчвали кметове за подкрепа на почетния председател с мотив, че едва ли не Делян Пеевски е възнамерявал да му отнеме партията. Конфликтът е единствено между желанията и амбициите на Рамадан Аталай и позицията на Делян Пеевски, че подобни постове трябва да се заемат от отличници“, посочи Илхан Андай.

Очаквайте подробности!

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

26 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/7/24 09:46

    Цветя посадих, а събрах коприва,
    отърсих истини – навред лъжи;
    любов разпръсвам – злоба ме облива,
    запаля свещ – тъма ме пак обвива...
    Глава тежи, душа тъжи –душа ми кой ще освежи?...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/7/24 09:47

    Дано Доган не се поддаде на тези далавераджии, които мислят само за себе си

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/7/24 09:49

    Колко са Алчни и Жалки, Язък за Бедните Прости гласоподаватели

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/7/24 10:30

    Кой не допуска Пеевски напред

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/7/24 10:50

    Отличници на избори но феодали и дерибеи нали искаме от дерибеите да се изчистим или само от неудобните.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/7/24 10:53

    Доган няма да посмее да тръгне срещу Пеевски. ДПС си остава, тръгват си тези, които искаха да "изгорят юргана заради една две бълхи". Битие бит, е.....е....

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен8/7/24 10:57

    Досега най успешните бяха най богатите... Мисля че няма да се промени нищо. Икономически силните диктуват правилата...

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен8/7/24 11:07

    Само ДПС и само Пеевски ! Аталай вън от партията към посока прокуратурата !

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен8/7/24 11:07

    Само ДПС и само Пеевски ! Аталай вън от партията към посока прокуратурата !

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен8/7/24 11:07

    Говорите както ви отърва.Кажете по същество за дерибеите в общините,за това ка се дават обществени поръчки.Как с кметски заплати се става милионери.Посочете ми една община в която няма дерибеи и кмета не е милионер.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен8/7/24 11:18

    Не е баш така, Илхане. Има разделение между Доган и Пеевски. Доган каза да не се подкрепи първия мандат. Пеевски и други 30 въпреки това гласуваха ЗА. Това е значително разминаване на позициите на Доган и Пеевски. Пеевски е шефът.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен8/7/24 11:21

    ДПС да посочи дерибеи те въюв всяка община. Хората ги знаят, но е важно ДПС да ги назове поименно.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен8/7/24 11:50

    На следващите избори ще видим отличниците дали ще изкарат поне тройки

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен8/7/24 12:11

    Какво спечелиха дерибеите? - милиони от поръчки и обръчи.
    Какво спечелиха хората? - най-бедните общини.
    Как може да се промени положението?
    С размахване на етническа карта и докарване на два-три автобуса в София или с делене на партията на автентични и нови депесари какво ще се промени? - нищо.
    Държавата има лостове да промени нещата. Ще сложи свестни свои хора на всички държавни служби в смесените райони - областни управители, шефове на МВР, шефове на горски стопанства, данъчни служби, прокуратура и пр. служби и изобщо всички държавни регулатори - те ще се справят с кранчетата и вредата от дерибеи и автентичните им избранници в парламента. Пеевски започна процеса.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен8/7/24 12:54

      Да, тези служби са тъпи да действат без политическа закрила и подкрепа. За това трябва да има първо редовно избрано правителство, т.е. хора, които да носят политическата отговорност. Така че никоя служба няма да тръгне към някой си, който утре или вдругиден може да му стане шеф. От тази цялата пат ситуация само дерибеите печелят...ся да видем, кой от ДПС каза да не се гласува за Правителство на ГЕРБ и.т.н. Пеевски каза ЗА. Доган -НЕ. Анладън му?

      Изтриване
  15. Анонимен8/7/24 12:35

    Както се казва: "Интересното предстои". Искам само да напомня, че навремето, някои с радост посрещнаха новината за възродителния процес, но после горчиво съжаляваха. Сега е същото, дават ти малко власт,за да се зарадваш, но после ще съжаляваш. Историята се повтаря. Дано да греша, но не вярвам. Идват лоши дни.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен8/7/24 12:50

    Готова ли е листата с т.н. дерибеи или само празни приказки на вятъра?

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен8/7/24 13:34

    Не съм привърженик на ДПС,но никой не е смеел да пипа местните велможи,освен Пеевски. Паживьом увидим...!!!

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен8/7/24 13:40

    другия път гласувам за друга партия...с ДПС и техните дерибеи + изселниците от Турция няма да има никаква чистка, никакво обновяване...същата работа

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен8/7/24 13:52

    Питайте българския народ кой е най-големия дерибей в държавата и слушайте внимателно отговора.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен8/7/24 13:52

    Аталай скоро ще е зад решетките

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен8/7/24 14:23

    Ърмадан Аталай е парашутист,Калинкаааа,дългогодишен вреден и алчен дерибей
    Браво на бат Пеевскиии и да ги разкара тези кърлежи от ДПС

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен8/7/24 14:56

    Тия същите тролове, какво ли ще започнат да пишат ако Догат накара вятъра да духа в друга посока. Сами се изядохте във вашата си партия все едно сте си чужди. Сами си правете сметка от страни как изглежда.

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен8/7/24 15:48

    Трябва да има мандатност за депутатите- президент два мандата, тези пожизнено. Този Аталай сигурно е мултимилионер и какво върши ,освен да мисли за собствената си облага. Хорицата по селата изнемогват,този депутат до край....................................

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен8/7/24 16:51

    Колко мандата изкара този Рамадан, да си ходи и стига е мътил главите на хората, вслушайте се в НАРОДА господин Доган. Ние Не искаме разцепление, искаме единство, напредък, развитие и всичко най-добро за хората ни, които с години са търпели унижение, двоен стандарт, недоимък, нищета. Уж се развиване , а 20 год. Кърджали бе в застой. Нещо почва да се прави и хоп, все се намират проблеми. Хора не останаха бре!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.