24rodopi.com/Политика

Един от шефовете на парламентарната група на ДПС бе неприятно изненадан от топ журналистка, която го принуди да коментира скандални разкрития, касаещи евродепутат и нов народен представител.

Агенция „Пик“ анонсира журналистическата находка така: „Хамид Хамид сгащен от Соня Колтуклиева: Гей скандалът между Илхан Кючюк и Васил Тончев не е драма за ДПС“.

Запитан за версията, тиражирана от столичен вестник, че в основата на раздора в ДПС е гей скандал, свързан с Илхан Кючюк и Валентин Тончев, Хамид отговаря: "Ние в ДПС не се интересуваме кой какъв е - хомосексуален, хетеросексуален. В ДПС ги приемаме всички, които са различни. При нас този проблем не стои. Не търсете драма, че някой е такъв или онакъв. Ние приемаме най-различни хора при нас. Това за нас е нещо нормално".

Колтуклиева го репликира, че това е проблем за партията, която твърди, че се връща към изконните ценности, ако е имало гей скандал между Кючюк и Тончев, който е работил 5 години за него. "Имат семейства, моля ви, недейте да се ровите в мръсното им бельо. Ние сме ДПС, не се интересуваме от това", заключава Хамид Хамид.

Соня Колтуклиева потърсила за коментар замесените в гей скандала Кючюк и Тончев и сега всички са в очакване на продължението.

Въпросната публикация е в най-тиражния български вестник – „Уикенд“, и е със заглавие „Гей афери с депутат и мароканец превърнаха Илхан Кючюк в агент на турските тайни служби. Концертът на Лили Иванова – подарък за 10-годишнината от връзката му с Валентин Тончев“.

Хамид е трябвало да отговоря и на други въпроси.

„Няма война между Ахмед Доган и Делян Пеевски. Има война между ДПС и Делян Пеевски, от една страна, и няколко дерибея, които се крият зад д-р Ахмед Доган. Мисля, че той много добре го разбира“, заяви пред журналистката Соня Колтуклиева депутатът от ДПС Хамид Хамид, отбелязва агенцията. Той беше изловен от водещата на ПИК TV на път за студиото на БНТ.

"Виждате кои са дерибеите. Тези, които структурите пожелаха да бъдат изхвърлени от ДПС, тези, които натрупаха милиони на гърба на избирателите на ДПС. И в момента не искат да излизат от партията, това е цялата драма", посочва Хамид.

Колтуклиева попита дали до раздора се е стигнал след семеен скандал, тъй като Делян Пеевски е освободил дългогодишната секретарка на Ахмед Доган, която е съпруга на Джейхан Ибрямов.

"Няма такова нещо. Според вас това може ли да е проблем между хора като Ахмед Доган и Делян Пеевски. Според мен това са глупости", добавя Хамид Хамид.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

20 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/7/24 10:16

    Бе нека да се обичат младежите щом ги влече еднополовата любов. Но това води и до зависмости, когато трябва да остане в тайна. А нищо скрито не остава на този свят. Иначе нищо ново под слънчево не се случва. От години се говори, че Кючюк е любител и на мъжките ласки. Като чета Хамид и той не отрича писаното в Уикенд.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен16/7/24 10:33

    „Няма война между Ахмед Доган и Делян Пеевски. Има война между ДПС и Делян Пеевски, от една страна, и няколко дерибея, които се крият зад д-р Ахмед Доган. Мисля, че той много добре го разбира“

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен16/7/24 10:48

    Köydeki insan için bence farkediyor ibnelere mi kaldı parti gidin bi sorun bakalım ne diyecek Memet amca

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен16/7/24 11:01

    Не разбрах кой е жената кой е мъжът в тая гей връзка между Илхан Кючюк И Тончев??????????

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен16/7/24 11:16

    Да заповядат всички от древната професия или кочекчиийки

    ОтговорИзтриване
  6. Стоян16/7/24 11:21

    Каква я мислихме каква стана оказа се че сме гласували за дерибей, любители на еднополовата любов за мен са пеераси и тук таме някой свестен.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен16/7/24 15:06

    Хората вече са над тия неща,никого не го интересува интимния жевот на който и да е,включително и на Илхан Кючюк.Що се отнася до Кючюк той е спечелил доверието и любовта на хората такъв какъвто е.Много над нещата е,не може да го свалите с пикантерии.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен16/7/24 15:35

    ОТВРАТ и ГНУС

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен16/7/24 16:19

    Всяко чудо за 3 дни. Лошото е, че стават зависими....

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен16/7/24 18:52

    нямам думи боже боже ще вали камъни вече….

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен16/7/24 19:45

    Искаме истински мъже да ни представляват в Европарламента,а не ибнета...

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен17/7/24 08:00

    Сектата на педалите завзема помалко по малко власта

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен17/7/24 08:10

    Кой от двамата е отгоре?

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен17/7/24 08:33

    Не ви стига, че ограбихте народните пари, а сега почнахте да се онождате взаимно...супер сте!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен17/7/24 10:42

      на ротационен принцип са ..

      Изтриване
  15. Анонимен17/7/24 09:55

    единия от кърджалийските депутати също е от другия бряг!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен17/7/24 10:57

    женките вече в партията не са ли ви интересни, че почнахте помежду си бре хайвани?

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен17/7/24 17:44

    Като гледам съпругите на някои от кърджалийските политици, не ги виня за ориентацията им, който и да е ще стане гей с такива жени

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.