24rodopi.com/Регион

Където има воля, там има и път. А в Джебел – още повече ремонтирани улици. За работата по подобряване на инфраструктурата няма ваканция.

Стартираха дейностите по реконструкция и рехабилитация на 11 улици, с обща дължина 3 км.

Финансовите средства са осигурени от държавния бюджет със съдействието на парламентарната група на ДПС.

Ремонтните дейности включват и подмяна на 4000 кв. метра тротоарни плочи, както и полагане на 770 кв. метра тактилни плочи и ивици, които отговарят на наредбата за достъпна среда. На всички новоизградени тротоари пък ще бъдат положени гофрирани тръби и ще се монтират ревизионни PVC кутии за обслужване на новоизградената тръбна мрежа, което пък от своя страна ще способства при необходимост да се извършва „ревизия“ или подмяна на съществуващата подземна инфраструктура.

За осигуряване на безопасност на движението е предвидена доставка и монтаж на 70 пътни знака, както и полагане на пътна маркировка.

„Проектът ще подобри инфраструктурата и безопасността в града, осигурявайки по-добра среда за движение и достъпност за всички жители на града. С други думи, продължаваме да работим с пълни обороти към постигане на поставената цел – бутиковият Джебел да се превърне в малката перла на Южна България. Всичко това става възможно благодарение на подкрепата от страна на парламентарната група на ДПС“, посочи кметът на общината Неджми Али.

Едновременно с извършващите се строителни дейности и на ул. ,,Кирил и Методий“, пък се премахва оградата от метални пана, която ограждаше бившата казарма.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/8/24 18:17

    Неджми може да е благодарение на парламентарната група на ДПС но мисля ,че най вече е благодарение на теб защото такъв кмет като теб Джебел не е имал до сега ,респект и уважение

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/8/24 18:56

    Откакто Д.Пеевски стана съпредседател на ДПС се вижда промяната и в Джебел, и в Кърджали!
    Трябва паметник на благодарността да му издигнете!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/8/24 19:49

    ХОРАТА ГО ЗАСЛУЖАВАТ.30 ГОДИНИ САМО ЛАПАНЕ.САРАИ, ЛЮБОВНИЦИ, ЛИМУЗИНИ

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/8/24 20:56

    Bravo na Necmi Ali

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/8/24 21:34

    Само кмета на Джебел работи в полза на хората, останалите работат в полза за тях си

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/8/24 21:50

    Където има воля, има път, и пари, и Делян Пеевски ...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен20/8/24 10:03

      Къф ти д.пеевски бе,кмета не краде и резултата е налице,такива хора ни трябват

      Изтриване
  7. Анонимен19/8/24 22:12

    За да ти дадат,трябва да поискаш и да знаеш как да поискаш.
    Имаме голям късмет че ТОЙ ни е кмет.Жив и здрав да е.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен20/8/24 10:10

    Интелигентност, воля за работа за обществото и морал - печелившата формула за кмет, това е което Джебел има.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен20/8/24 10:36

    ima asfalt za6toto sme zad ahmed dogan zato va ima asfalt

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен20/8/24 23:10

      Зикими има дейо,
      Аамед 34 години има дейо, защо до сега няма асфалт? Амма идва Пеевски идва асфалт за един година дейо. Отивай тука, Аамед асфалт правил, хаха голям смешно.

      Изтриване
  10. Анонимен20/8/24 10:42

    Само че, кмета е пропуснал да ни информира от коя група на Дпс са отпуснатите средства, на доганчо или Пеевски?!! Моля да отговорите.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен20/8/24 11:00

    Никой не може да отрече това,което е очевадно и си е факт,Но??!!! Не смятате ли, че смяна на тротоари и улични осветления са една от най-малките задължения на една община?!Да, върши си работата,безспорно е,но не и до такава степен че е за хвалене и за модел,образец и т.н.
    Уловката,това ,което не е ясно на хората тук е следното:бившия кмет понеже спа,не направи нищо за града,ама абсолютно нищо, но въпреки това изглеждаше че е преуспял и бурно се ръкопляскаше за него, и сега , това което се прави сега от Неджми, се вижда че е нещо много и е над нормата дори. А така ли е наистина???

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.