24rodopi.com/Криминале

Около 14 часа на 11 август в Кърджали 23-годишен с тротинетка при пресичане на светофарна уредба бил блъснал от 43-годишен с „Фолксваген“, съобщават от полицията.

Двамата участници в произшествието напуснали мястото, без да уведомят контролните органи. Издирени са по-късно, тестовете за алкохол са с отрицателни резултати. Съставен е акт.

На 9 август малко след 22 часа в село Комунига 42-годишен с товарен автомобил „Рено“ ударил изскочило на пътното платно домашно животно. Направеният тест за алкохол на водача е с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/8/24 12:42

    НЕ МОЖАХ ДА РАЗБЕРА КАКВО Е УДАРИЛ КАМИОНЪТ?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен12/8/24 16:25

      Сигурно и животното и камионът са били без катализатори

      Изтриване
  2. Анонимен12/8/24 13:28

    Става ПТП имате протокол, не ни занимавайте нас ченгетата. Ако ни викнете трябва да ви пишем актове. Става някакво ПТП и водачите и на двете средства са избягали :D може да са се разбрали, сега става интересно от къде полицията за първи път има информация, че нещо се е случило и защо обвияняват човека, че им е спестил работа. Все пак всички знаем какво е отношението и какво се сличва ако не дай си боже стане някакво ПТП.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/8/24 13:45

    Кат да престане да пиши актове за блъснати животни.Актвове за чобаните.Пътищата не са пасища,те са за автомобили.За тия скапаняци с тротинетките нямам думи Да видят в другите градове как постъпват...!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен13/8/24 09:30

      Като си видял в другите градове как постъпват тъпите тронеткаджии,видял ли си,че имат велоалеи, къде са те във Кърджали глупако?

      Изтриване
  4. Анонимен12/8/24 16:21

    Ако караш с 40 извън града е несъобразена скорост ако нямаш технически проблем! Но ако ти изскочи нещо пред тебе на 2 м и го блъснеш, пак ще си с несъобразена скорост. Кажете сега какво да правим

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.