24rodopi.com/Политика

Централният съвет на ДПС ще направи опит да проведе заседание следващата седмица, потвърди новината на 24rodopi.com председателят на Областния съвет на партията в Кърджали Ресми Мурад пред местни репортери.

Както вече писахме, след няколко неуспешни опита, заради липса на квалифицирано мнозинство, групата на Рамадан Аталай и Джевдет Чакъров ще се опитат да съберат членовете на ЦС на 23 или 24 август.

„Заседанието ще бъде най-вероятно след издаване на указ от страна на президента на Р България г-н Румен Радев. На това заседание ние ще вземем всички организационни въпроси и решения, които касаят подготовката на партията за явяване на изборите и разбира се, ще обсъдим и поисканите оставки“, каза Мурад след среща на съпредседателя Джевдет Чакъров и част от изключените от ПГ на ДПС депутати с част от Областния съвет на партията и активисти, дошли с бившия кмет на Кърджали Хасан Азис.

До заседание на Областния съвет не се стигна заради липса на кворум. За отбелязване е, че само един представител на ОбС на ДПС-Кърджали в ОблС присъстваше на сбирката. Присъстващ в офиса на Ресми Мурад коментира, че „гостите са повече от местните активисти“.

На сбирката се потвърдила и другата новина на 24rodopi.com – Доган ще води кърджалийската листа, но все още не е ясно под каква форма групата на Аталай и Чакъров ще участват на изборите на 20 октомври.

На 19 август трябва да стане ясен съставът на новото служебно правителство, а на следващия ден се очаква и указът на президента.

Защо Областният съвет на ДПС не може да събере кворум, кой от присъстващите на сбирката се обяви за най-голям противник на Пеевски и защо - четете по-късно тук

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

35 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/8/24 16:02

    Г- н Чакъров, дайте повече информация за неуспешния ви опит за прехвърляне на партията на един човек

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен13/8/24 19:07

      ОТ ВСИЧКО КОЕТО СЕ СЛУЧВА ДОТУК,ЗАКЛЮЧЕНИЕТО Е ЧЕ НАЙ ГОЛЕМИЯ БОКЛУК Е СОКОЛА.

      Изтриване
  2. Анонимен13/8/24 16:03

    Всички да горят в ада.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен13/8/24 19:05

      Тези мушмороци да не се надяват ,че някой ще гласува за тях.

      Изтриване
  3. Анонимен13/8/24 16:14

    Гниди няма отърване.Яко стискат кокал много е сладъг .

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/8/24 16:22

    Нямате работа в Кърджали ,искате с камъни ли да ви изгоним бе гадове...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен13/8/24 16:43

    Какво предлагат за хората 2000евро минимална заплата ще имаме ли и или си мислите за вашите си депутатски заплати и краденото

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен13/8/24 16:52

    Дерибеите се прегрупират. Не пускат кокъла.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен13/8/24 17:39

      Ще държат до дупка! Няма да има спасение от агентите на ДС скоро!

      Изтриване
  7. Анонимен13/8/24 16:57

    Жалми е за вас бе миндили,елем за ресмито.Срам за хората от този прекрасен край.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен13/8/24 17:00

    Abe boklutsi Atalay Çakırov Doğan Tatarski siganin Çakırov Asenovgradski siganin ya se mahayte ot Kırdjali i Rayona be vaşta mama dolna siganska koi ste vie şte ni opredelyate listata ot Kırdjali nie sme s Peevski dps 35 godini zaplaşvat bednite BG Turtsi mamka vi boklutsi koyto e umen da stoi daleç ot dps poçna voynata mejdu Peevski i Doğan şte pobedi Peevski toy şte predade na Dans i Prokuraturata vsiçki dosieta i sıd i zatvor za Doğan i deribeite vaşta mama dolna siganska v Kırdjali nyama li umni hora a vie dolni kopeleta komunisti şte ni sıstavite listata a be Resmi ti kakıv pedal si ne mojeş da gi izgoniş tezi kopeleta ot Kırdjali i Rayona tozi izrod Tatarski siganin zatvornik Ahmet Doğan şte izbyaga v Rusiya kakto na vremeto Sultan Vahdettin izbyaga v Angliya a drugite balıtsi deribeite şte gi predade na Dans i Prokuraturata za da si spasi zadnika dolen Tatarski siganin zatvornik mrısnik. Gospod Allah zabavya no ne zabravya Allah belanızı versin İnşallah pislikler.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен13/8/24 17:14

    Господин Ресми Мурад знаешли и ти можеш да вървиш с тях на десета глуха с деребеите заедно отивайте от където сте дошли избирателите не ви искат не ви ясно махайте се всичките от Кържали Чакъри ,Ърмъдани ,Джейхани ,Тимури ,разни паразити ВЪН ВЪН ВЪН от града хората не искат да ви видят вас като видят лошо лошо му става на избирателите махайте се от града само Пеевски в ДПС то…….

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен13/8/24 17:35

    Щом Доган ще води, аз няма да гласувам ! Той първо трябва в изявление на живо да поиска прошка от депесарите за днешното състояние на партията и кадрите. нх

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен13/8/24 17:43

    Искате, не искате, турците са дадени на Доган от ДС!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен13/8/24 22:55

      Турците са свободни хора, в свободна държава и имат свобода на избор. Какви са тия глупости, тия хора да не са чувал картофи, че някакви си комунистически интриганти да ги дават, на които си преценят.

      Изтриване
  12. Анонимен13/8/24 18:03

    Само Пеевски само той е добре дошъл в Кърджали

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен13/8/24 18:19

    Дерибейската хунта е в голяма паника...но вече си имаме бат Пеевскиииииииииии и Новото начало

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен13/8/24 18:47

    Doganın işi biti zaten 10 senedir Delyan götürüyordu DPS yi parada onda çevreside çok salam Hasan ço Atalay Çakır versinler biraz para Dogana belki ozaman biraz daha dayanıra oda 2 sene en fazla Bursa Delyaçola

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен13/8/24 19:00

    Д-р ,енженер, Агата президент да го направят на следващите избори 20 години окраде Кърджали селата сметище не остави непродадено та вече отесня и държавата да продаде боклука мръсен.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен13/8/24 19:06

    Чакъров твоята резиденция е по-голяма от тази на Ахмед Доган. Страх те е да не има проверки от финансовото ведомство за това настоявяш да има ЦС на ДПС. Движиш се и с охрана. Не те ли е срам менталното състояние ти говори, че имаш вина, пороци, оплел си се във корупционни схеми и не можеш да намериш изход от тази долна и порочна ситалуация.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен13/8/24 19:22

    Kepaze herifler, crypto ahmetdoğanci sinsi kisiler. Hala ortam yaratarak, karşımıza çıkma yüzü buluyorlar, kendilerini masum göstermeye çalışıyorlar. Insanliktan çıkmış nankör aç köpekler sizi. Şahsi çıkarları uğruna gençlerin yıllarını çaldılar, insanlari gurbete mahkum ettiler, bütün bir nesli karanlığa sürdüler. Yetti be! DPS sizin partiniz değil. Yeni parti kursalar oy orani %1'i geçmez.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен13/8/24 19:37

    Само Пеевски искаме в Кърджали тия дерибееи вън от Кърджали да живее новото начало с пеевски

    ОтговорИзтриване
  19. Стоян13/8/24 19:42

    Родопи моля Ви представете да ни занимавате с тези продажници, толкова ли държите на тях , недейте превръща България в бойно поле това си говорим с моя комшията турчин пиейки си ракията заедно, да си ...ба.. майката агентите на Турция и Русия, комунистите не успяха да ни насъскат един срещу друг та тия дерибей ли имали пари и имоти нищо нямат ако продължават така за една вечер нищо няма да им остане, я да си майката всички алчни политици, че не могат да спът от комбинации проблема си е техен. ЛАКОМ ГЪЗ ГЛАВА ЗАТРИВА.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен13/8/24 20:08

    От Крумовград кои бяха 😂😂😂

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен13/8/24 20:18

    Бягайте от Бастиона безсрамници

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен13/8/24 20:28

    Кога ще дойте ред на крадците яламите около ОБЩИНСКИТЕ КМЕТОВЕ ах ах

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен13/8/24 20:31

    Ахмедага дай по един парцел в ада на всички дерибеи иначе яндън в джехендема .ТИ ГИ СЪЗДАДЕ И ПРЕЯЖДАНЕ С ВЛАСТ!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен13/8/24 21:22

    Всички дерибеи във затвора. Конфискация на имоти и парични средства спечелени на гърба на бедния народ. Искаме ДПС да изчезне като БСП от картата на България.

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен13/8/24 21:30

    Да живеееееее Новото начало с Пееевскиииииииииииииии.....крадливата корумпираната алчната хунта на дерибеитеееее еее ВЪН ВЪН ВЪН от ДПС......господа алчни Дерибеииииии благодарни сме на Пеевскииииии че ви осветли и излиза че досега сте живуркали на гърба на ДПС и на бедния народ......не ви искаме

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен14/8/24 02:15

    Браво на Пеевски Той е нашият спасител Няма по добър и умен от него Ще гласуваме за него

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен14/8/24 06:28

    BOG DA GO PROSTI, DERIBEITE NEKA DA SI SPONQT MIJKATA SEKRETARKA na DOGAN....Alah rahmet da mu dava

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен14/8/24 07:47


    Членове на Централното оперативно бюро са известни и са почти по равно разпределени между Доган и Пеевски. Освен това дерибеите не разполагат с време за свикване на национална конференция и регистриране на нейните решения от съда преди изборите, заради дългите срокове около организирането ѝ, каквито изисква и Законът за политическите партии. На конференцията има вероятност дерибеите да си вкарат фатален автогол.

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен14/8/24 09:50

    Какво мислиш кара кара бе Ресми слушаш тия деребеи като млад боец щом си дал газа под наем така е ушите са виснали.,.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.