24rodopi.com/Общество

Тежка катастрофа е станала на главния път Кърджали-„Маказа“, предаде репортер на 24rodopi.com.

Два автомобила са се ударили в участъка в близост до разклона за Бенковски и Златоград. Нанесени са сериозни материални щети. Към момента няма информация за пострадали лица.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/8/24 15:26

    Всеки ден катастрофи с автомобили или мотоциклети . Всеки ден ранени или убити хора в страната . 52 км от гр.Кърджали до "Маказа" един път не можаха да направят . Хората строят пътища -магистрали и за бъдещите поколения . В Швейцария бяха прокопани два тунела от по 59 км. Между Хонг Конг и Макао беше построен мост 24 км. Да но у нас нищо не става и нищо качествено не се построява .

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен29/8/24 10:28

      На пътя нищо му няма, главите са проблема!!!

      Изтриване
  2. Анонимен28/8/24 15:34

    Еййй тапунгери прости да ви ева ма....та проста карайте разумноооо бееееее шибаняци човек да го е страх вече да излезе на улицата това не ви е писта аааа идиотииии страдат невинни хорааа

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен28/8/24 18:22

      И ти си тапунгер. Цялата вина за ежедневните произшествия по тази отсечка от междуконтиненталния път, са 90% по вина на българките изпълнители на този път. Които откраднаха половината от средствата за строежа на българския участък. Парите отидоха в джоба на някой дерибей. Защо в гръцката част на един и същи път няма проишествия, защото всички отпуснати пари са вложени в строежа и безопасноста на пътя. Може да не знаеш че при откриването на пътя българската страна имаше много ядове, комисията не одобри пътя, не подписаха акт 16. С година се протака откриването. После намериха уж компромисен вариант, по българската страна да се движат само малки автомобили, но после нашите далавераджии уредиха нещата да могат да минават камиони, автобуси, и бързи нормални коли. В повечето участъци два големи камиона едвам се размножават, десетки велосипедисти умряха заради крадците, не подозирайки за опасността, защото е международен път, велосипедисти тръгват по този път, и когато попаднат на. Два разминаване се коли, не дай даса камиони, нямаш никакво мястото за изтегляне. Пък ако попадне на разминавания се коли на отсечка с манттинели, 101% си за моргата.
      Тези които откраднаха парите за този път, са масови убийци.

      Изтриване
    2. Анонимен28/8/24 22:07

      недейте хвърля вината върху пътя, вината е в калпави и нервни, но затова пък със голямо самочувствие шофьори, и в гръцката част няма произшествия, защото се спазват правилата. А правилата се спазват защото гръцките полицаи не са гладни за някое евро и не ги интересува нарушителя кой и какъв е или на кого е човек

      Изтриване
  3. Анонимен28/8/24 16:00

    Vnimavaite kogato karate be hora,6te se samoizbiem bez da ima voina

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/8/24 16:25

    Защо катаджиите се крият зад радарите и не излезнат с колите на пътищата Поне ще има малко страх и ще спасят човешки животи Или важното са паричките от глобите

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен28/8/24 17:30

    Кат ко му к..а дебнат в храстите.Какво му е на пътя.Път като път.Ти като искаш да идеш на срещаното и летище да е пак ще то направиш.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен28/8/24 20:23

    Полицаите защо не спират мамалигарите👮‍♀️

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.