24rodopi.com/Темата+

Трима са арестувани за инцидента в сватбения салон „Долче вита“, научи 24rodopi.com. Това са двама мъже и 46-годишна жена.

Както вече писахме, 7 сватбари пострадаха и бяха откарани в болницата след като върху тях падна таван от гипсокартон, състоянието им е добро.

Като престъпно деяние се определя случилото се - при строителството и стопанисването на базата за сватбени и други тържества. За съпричастност към извършеното деяние са задържани собственикът на сградата, както и двамата управители на дружеството, което стопанисва сватбения салон.

Около 300 души са присъствали на сватбеното тържество, 7 от гостите били откарани с линейки в болницата -  пет жени и двама мъже, които са най-тежко пострадали. Има хора са с повърхностни охлузвания, други пък са стигнали до болницата със собствените си коли.

Случаят се разследва от полицията и Инспекцията по труда.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.