24rodopi.com/Политика

Направихме много грешки!

Това признание направил почетният председател на ДПС Ахмед Доган пред 3-ма от общинските кметове на партията, които на местните избори през есента на м. г. постигнаха забележителни резултати, научи 24rodopi.com. Те са от Южна България.

Доган изслушал тримата, които изразили загрижеността си от раздорите в ДПС и препоръчали на почетния председател да използва авторитета си за сдобряване на лагерите и постигане на единство. В противен случай на следващите избори ДПС ще бъде наказано от избирателите и ще се представи твърде незадоволително.

Припомняме, че Доган свиква заседание на Централното оперативно бюро на 20 август в летния „сарай“ в Росенец.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

34 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/8/24 21:48

    Предстоят още много разкрития и за двата лагера, ще има показни арести интересното предстои а за някои и фатален край...... Дано сега вече хората да си отвориха очите защото тази хунта ни лъга 35г. А те станаха всички милионери за сметка на изстрадалите хора. Но идва момента за някои да се прости с милионите си които не са спечелени с честен труд .

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/8/24 22:02

    Многото грешки,допуснати от сарая и дерибеите, ще бъдат наказани жестоко...Новото начало ще ви го начука...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен20/8/24 08:55

      "Много грешки" в подтекст - "Много кражби".

      Изтриване
  3. Анонимен19/8/24 22:06

    Резонира морфично. Ах!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/8/24 22:08

    Така е, наистина огромни грешки направи. Когато разпределяше порциите, за теб и обкръжението милиони, за нас турците трохи. За теб и обкръжение ТЕЦове, ВЕИта за нас турците дебели сметки за ток. За теб и обкръжение фирми, арси парси, обществени поръчки, за нас турците лутане по гурбет, далеч от бащино огнище, принудихте ни да оставим стари родители, малки деца и да тръгнем да робуваме на гурбет. Ти си ПРЕДАГЕЛ. Така ще ви помни историята.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен20/8/24 09:04

      Поздравления за коментара. Моля всички да помислят върху това

      Изтриване
    2. Анонимен20/8/24 12:42

      Евала.Точен коментар.Ходя из баирите на туризъм и виждам как живее обикновеният човек.Не съм симпатизант на ДПС,но ще гласувам за Пеевски.Благодапение на него града се отърва от вечния кмет.

      Изтриване
  5. Анонимен19/8/24 22:23

    И айди пак овцете ще изберат палачите си...35 години нонстоп копулиране...Колкото повече и по-интензивни са страданията и болките на офсете, толкова по-силна става досегашната етническа партия ДПС. Страданията, болките и пр. на офсетата са истинската сила на организацията! Истинската си сила ДПС черпи от болките, страданията, лишенията и пр. на офсете...Колкото повече офсетата реват, толкова по-силна става организацията ДПС.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен20/8/24 11:21

      Не е етническа в редиците има и чорбаджии

      Изтриване
    2. Анонимен20/8/24 12:06

      Да ама те не са от офсете...аз ти говоря за офсете...те гласуват по етническо направление.

      Изтриване
    3. Анонимен20/8/24 22:38

      Стига с тия офсе човече, това че една група свестни и доверчиви хора са се доверили на един измамник и той ги е подвел и излъгал, не ги прави овце.

      Изтриване
  6. Анонимен19/8/24 23:01

    Грешките ми те не опрощават,
    уча се да отговарям аз.
    Лек живот не ми и обещават,
    вестниците в утринния час.
    Щедри са на поздравите празни,
    пеперуди в пламък. Ден след ден,
    знаци ли, или поличби разни,
    не предричат лек живот за мен.
    Лекият живот не го познавам
    в чужди стихове видян, или,
    щом на опело съм, за забава,
    любя чак до третите петли.
    И лети снежецът, а и свети,
    огънчето отдалеч. Добро,
    носиш ли съдба? Товар проклети,
    лека си все пак, като перо.
    Остарявам вече, среброкоса,
    съжаля ли, ти прости ми! Пак.
    Тежко ми е, знаеш да те нося,
    но да те захвърля няма как.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен19/8/24 23:19

    Какво провидя държавата изведнъж ??
    Какво провидя държавата изведнъж ??

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен19/8/24 23:27

    Амедагааа, ДПС гитти битти 😉

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен20/8/24 06:26

    Грешката на Доган е че създаде тази крадлива корумпирана алчна вечна дептатска-дерибейска диктатура в ДПС....Защо досега не е показал червен картон на тази крадлива сган наречена Дерибейската хунта в ДПС...надеждата ни е в феномена Пеевскииииииииии и Новото начало в ДПС....никога няма да се гласува за кърлежите в движението

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен20/8/24 06:54

    Сега ли Разра Бай Хуй

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен20/8/24 07:21

    Какво от това, че са казали-битият бит, е.... .....! На мода са яламите, подмазвачите, хамелеоните, продажниците, готованковците и т. н и т. н!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен20/8/24 08:32

    Късно е либе за китка! Ограбихте общините с Депесарски кметове изгонихте населението в чужбина, отклоняват инвестициите от районите с турско население. Късно е чедо за разкаяние!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен20/8/24 10:26

      И къде го видя това , което твърдиш. Бил ли си на обсъждане на общински бюджет , а обсъждане на отчет за изпълнение на бюджет? Щом не си бил, не си се възползвал от правото си да редиш бюджет и да търсиш отговор къде са парите, махни се от компа, че там са публикувани отчети и даже проверки с констатации от държавни органи, че ще те удари някое число по голото теме. В заключение: ставаш или си съучастник в "ограбиха" , а аз хленчех пред компа.

      Изтриване
    2. Анонимен20/8/24 20:08

      А ти хленчещия пред компа, като си бил на обсъдбане на нещо си, какво си променил? Или всички, които имат право да гласуват там, са питани поотделно какво искат и какво им трябва, за да се гласува един общински бюджет така, че да е изгоден съгласно предварителните уговорки на Хасан Азис! Айде тези ми ги разправяй на феса. Всичко знаем как с единодушно гласуване се приемаха нерантабилни решения за бюджета на общината. Първо трябва там наистина да има грамотни и съвестни хора, знаещи от какво местното население има нужда, после да могат да мелят брашно и да удвояват заложените средства. Хасан Азис краде за световно! Напълни чобаните си барабар с кучетата си в бизнес инкубатора и ги нарече “бизнеспартньор”! Какъв е Моллахан- сульо пуло, с разклатено семейство! Какъв в Мустава Ахмед- НИКОЙ! Какъв е Лятив- джобовете на панталоните са му най-дълбики! Каква в Ембийе от скърбино- селска пръчка. Какъв е Бекир- някакъв даскал на диплома. Айде моля ви се! Това ли са най-подходящите хора за общински съветници?! СТИГА! Търпяхме ви целия регион простотиите. РАЗКАРАЙТЕ СИ ВЪШКИТЕ! И вече е време да се случват интелигентни неща с разум и замисъл. На хасанката жената някаква си köylü güzeli от чукарите на крумовград, много можеща шеф на банка! Алооо? Усещате ли се въобще. Д*йба селяните смотани, нещастни!

      Изтриване
    3. Анонимен20/8/24 22:13

      Недей така, това са интелигентни хора доц.инж.,д-ри,д-р философи,професори, може ли такива учени хора, които знаят и запетайката къде се слага, да са крадци на народната пара, не мозе да бъде. Държавните органи са проверили и са сложили печата, че всичко е точно - корупция в България няма, тя е само фантастика в главите на завистливите и злобни душмани.

      Изтриване
    4. Анонимен21/8/24 00:45

      Да, всички завиждат на Моллахасан! Колкото на ръст докарва, толкова и на манипулации. И тополите са високи, но щъркелите ги осират. Много му завидяхме, че с окрадени пари оборудва общинско помещение и благодарение на Хасан агасъ обра всички обществени поръчки, пряко с неговата и задочно чрез други фирми. Аууу от завист се пръснах, че живее в игрален филм- вечер жената, децата а през деня джи-джи биджи… цял град го знаем, колко има да му завиждамеее. А Муци той за завист даже не става! Да му смачкаш змийската главичка и да се отървеш от нещо отровно и лъжливо.

      Изтриване
  13. Анонимен20/8/24 08:39

    Абе господин Доган, защо Ви трабваше да направите тази вътрешнополитическа помия в ДПС. Рамадан Аталай и Чакъров вън от ДПС. Заради тези гьонове такъв лош имидж натрупахте, че репутацията Ви падна на кота нула. Махайте и Рамадан Аталай и Чакъров те вресят на ДПС.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен20/8/24 09:21

      Ще ги махне, а пари после откъде за сараи, пауни, уиски, прислуга

      Изтриване
  14. Анонимен20/8/24 09:04

    Както са тръгнали пак Бахри, Хасан Азис, Карадайъ и други антипатични типове да спасяват Доган и хунтата му - зор достум зор....

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен20/8/24 09:37

    Как можахте да гласувате за този агент Сава, предател на собствения си народ (независимо от етноса)? Той ви предаваше, а вие му подарявахте доверието си. Сега казвал тихомълком, че е допуснал много грешки. Забележете - не пред вас, тихичко в затворен кръг. Грешки като е допуснал, ще си носи последствията, никакво жалене! И той сега разбра, какво е да бъдеш предаден - стратезите от бившето Първо управление от бул. Черни Връх му дадоха шута. ДПС няма да е същата. Тези от Черни Връх няма на къде да идат... Путиня залявва, щат не щат ще действат под командата на янките и британците. Те искат чистка на руските мекерета от Балканите.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен20/8/24 10:52

    Крумовградската Лейля Едирнели общински съветник директор ОДК маша ще поткупи гласове обикаляйки семействата по селата

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен20/8/24 11:42

    Някой спомня ли си през всичките тези 35 години Доган да се снима с ръка върху рамото на друг,или прегърнати, аз не си спомням,а последните му снимки за какво говорят............

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен20/8/24 11:47

    Abe ostavete tia derebeyi tezi koyuto glasuvat za kradcite vinovni za da kredat povece ot naroda .

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен20/8/24 13:21

    Направил грешки ли??? Та той е най голямата грешка в България! 😡

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен20/8/24 15:06

    До 10.26 и кажи ми защо срещу един от одиторите на община Кърджали е подсъдим.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен20/8/24 23:05

      Общините за харчовете ги проверява Сметна палата, другите одитори са за предварителни консултирания и за предпазване от рискове

      Изтриване
  21. Анонимен20/8/24 18:01

    Който ял ял, който пил пил, който е**л е**л, никой да не чака справедливост, че такова нещо няма...

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен26/8/24 20:24

    Сега в ново начало ще се влеят и много честни българи. И Делян ще стане още по-силен и достоен политик. Смело България напред. А тия грабили с години къщи за тъщи, ще връщат на държавата.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.