24rodopi.com/Спорт

„Арда“ победи в Кърджали „Хебър“ с 2:1 в мач от четвъртия кръг в Първа футболна лига.

„Арда“ – „Хебър“ (Пазарджик)     2:1 (1:0)

голмайстори: 1:0 Станислав Иванов (37 минута), 2:0 Илкер Будинов (52), 2:1 Набил Макни (71)

пропусната дузпа: Тонислав Йорданов (Арда) (19 минута)

„Арда“: Анатолий Господинов, Баран Аксака (73-Стефан Статев), Борислав Цонев (88-Пламен Крачунов), Илкер Будинов (73-Густаво Каскардо), Джелал Хюсеинов, Тонислав Йорданов (65-Чинонсо Офор), Емил Виячки, Иван Тилев, Димитър Велковски, Феликс Ебоа Ебоа, Станислав Иванов 

„Сините от Кърджали“ имаха възможност да откриян рано резултата – съдията отсъди дузпа в 19-ата минута заради нарушение на Уилям Фонкеу в наказателното поле срещу Борислав Цонев, но ударът от бялата точка на Тонислав Йорданов беше спасен от стража на "гробарите" Дебърлиев.

В 37-ата минута домакините логично взеха аванс в резултата. Борислав Цонев подаде за Станислав Иванов, който отблизо се разписа за 1:0.

В 53-ата минута „Арда“ отбеляза втория си гол, точен от разстояние бе Илкер Будинов.

В 71-вата минута Набил Макни  получи от Уилям Фонкеу, след което шутира към горния десен ъгъл и намали – 2:1.

„Арда“ има 6 точки след втория си домакински успех и е шести във временното класиране.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен10/8/24 00:10

    Тунчев Тунчев радвай се на тези победи че всеки малко грамотен отбор ще направи Господинов безпомощен и отиди при Белия за те научи как се гради отбор ти си кръгла нула кой те излъга че ставаш за треньор не знам не знам. Феновете сме безсилни срещу твоето окопаване на треньорския пост най слабия и некадърен треньор

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен10/8/24 07:35

    Много ценни точки,но отново много мъка и треперене до края.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен10/8/24 07:38

    Само с Боби Цонев няма да стане,трябват попълнения!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен10/8/24 10:16

    Играем слабо и то срещу един от най-слабите отбори в групата,но след нулевата лятна селекция и може би най- слабия треньор в групата-Тунчев победата е много ценна.Очертава се серия от три поредни загуби-Спартак Вн.,Славия,ЦСКА.Без КЛАСНИ попълнения и с тази игра Арда не я очаква нищо добро.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен10/8/24 10:31

    Слаб мач между слаби отбори.Единственото добро за Арда са трите точки,а отново стана ясно,че смяната на Н.Киров с Тунчев е "Кон за кокошка".Престоят 4 мача от които с тази игра едва ли ще вземем точка.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен10/8/24 10:53

    Догодина в Б група

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен10/8/24 14:20

    Вземете още нови.Освободете
    Тилев,М.Стоев и Хюсеинов.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен10/8/24 23:00

      Казваш и последните от добрите години на Арда да изгонят. За какви нови говориш разбиха златен отбор Мартинов ни беше крив нашия Джунейт Али ни беше крив и още колко Желев го пуснаха ей така Делев също Коконов и Лозев сега като гледам новите плаче ми се от мъка по момчетата и треньора които направиха Арда фактор .

      Изтриване
  8. Анонимен10/8/24 14:23

    ЦСКА и Славия няма да ни простят с тази игра.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.