24rodopi.com/Общество

Изселник със средно образование кара автомобил за 4842 лева, а висшист, който е мениджър в компания в региона – мотопед за 1427 лева.

Превозните средства и стандартът на живот тук нямат нищо общо, обединяващото са промилите, с които са били управлявани.

42-годишен двоен гражданин бе спипан в „Мерцедес“ из улиците на Кърджали с 2,30 промила алкохол. Часът е 15,30. Мъжът получи 7 месеца условна присъда, 400 лева глоба, 22 месеца без книжка и правото да плати стойността на управлявания от него автомобил.

В два часа след полунощ пък мениджър управлява мотопед в областния град. Пробата за алкохол отчита 1,29 промила. Следва условна присъда от 6 месеца, 600 лева глоба и 11 месеца без книжка. Мотопедът е оценен на 1427 лева, които трябва да бъдат платени от мъжа.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.