24rodopi.com/Темата+

Конфискуват автомобили на Румен Гайтански – Вълка, луксозните возила били закупени с пари от кредита в размер на 150 милиона лева, отпуснат от Българската банка за развитие (ББР) за сделката с регистрираната в момчилградското село Груево фирма „Пътстройинженеринг“. Това съобщават националните медии, следящи топ новината на деня.

Съдът е дал разрешение да бъдат иззети 8 автомобила, посочва Българската национална телевизия. 3 от тях - "Бугати", "Ролс Ройс" и "Мерцедес" са открити. Останалите 5 се издирват.

Според оперативни данни, след като в петък Гайтански се е прибрал в България, два дни по-късно отново е напуснал страната в посока Гърция, пише Новини Бг.

Не е изключено лимузини на Вълка да има в гаража в Боянския сарай на Доган. „Два „Майбах“-а са подарени от Вълка на Доган, ако документално не са прехвърлени, то е възможно тези луксозни автомобили да са в така нар. „сарай“ и да се издирват“, сподели източник, запознат с „топ подаръците за Шефа“.

Самият Доган призна на 31 март 2018 година, че е получил „Майбах“ за рождения си ден.

Тогава 24rodopi.com отбеляза:

„Днес един бизнесмен ми подари история на Османската империя, издателство на Ватикана, ръкопис. В света има 2-3 такива издания. Много е ценно за мен.

Хиляди подаръци съм получавал, никога не съм говорил за тях. Може би имам най-голямата картинна галерия. Някои предмети още не са отворени. Подаръците не са изкушение за мен. Имам и…., брониран… Може да го карате“, казал Ахмед Доган, който спази традицията и за 64-годишния си рожден ден събра близките си приятели и активисти на ДПС.

Тогава, за да не прозвучи много рекламно, редакторът е заменил Mercedes-Maybach с многоточия.

Припомняме, че днес бяха обискирани имоти на Гайтански в столицата.

Действията на прокурори, служители на Комисията за противодействие на корупцията (КПК) и полицаи са във връзка с разследването на кредит, отпуснат на фирма на Гайтански от Българската банка за развитие. Под надзора на Софийската градска прокуратура КПК провежда разследване за присвояване на близо 150 милиона лева. 30 милиона от тези пари са дадени назаем от Гайтански на ТЕЦ-Варна, собственост на Доган.

Продължава и акцията в Кърджали, до края на деня екипите ще извършат проверки в офиси и бази поне на 5 адреса.

Със сигурност скъпи коли на Гайтански няма на територията на област Кърджали, където той печелеше в последните години най-апетитните обществени поръчки, сподели отлично осведомен източник.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

36 comments so far,Add yours

  1. Анонимен14/8/24 16:30

    НАЙ ПОСЛЕ ДА СЕ КАЖЕ ИСТИНАТА КОЙ Е ДОН КОРЛЕОНЕ В ДПС - ТОВА Е СУЛТАНА КОЙТО НЕ ИЗЛИЗА ОТ САРАЯ,КОЙТО РАЗПРЕДЕЛЯ ПОРЦИИТЕ В ДЪРЖАВАТА.КОЙТО Е ЗАМЕСЕН ВЪВ ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ И СТРУКТУРИ В ТАЗИ ОПОСКАНА ДЪРЖАВА,Т.Е. АГЕНТ САВА,Т.Е. АХМЕД ДОГАН ОТ ДРЪНДАРСКОТО СЕЛО. НО ОЩЕ Е НА СВОБОДА И ОЩЕ ДЪРПА И СЕ КАНИ ДА ГИ ИЗДЪРПА КОНЦИТЕ. ДОКОГА ПИТАМ ТЪЙ НАРЕЧЕНИТЕ МЪРТВИ ДУШИЦИ В ЦЕНТРАЛНИТЕ ИНСТИТУЦИИ- ПАРЛАМЕНТ ПРОКУРАТУРА СЪД ПОЛИЦИЯ И Т.Н. ПУБЛИКУВАЙ,ЧЕ ВЕЧЕ НЕ ТЪРПИ

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14/8/24 16:55

    Horata na Dırjavna sigurnost i KGB koito raboteha v dps poçnaha da se samopredavat za da si spasyavat zadnitsite dolni komunisti kopeleta 35 godini zaplaşvahte bednite BG Turtsi mamka vi boklutsi Gospod zabavya no ne zabravya Allah belanızı versin İnşallah vie zabravihte,çe ima Bılgarska Dırjava Dans i Prokuratura sega byagayte v Rusiya i tam ima voyna nyama kıde da byagate osven v zatvora v Pazardjik ili Stara Zagora.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/8/24 17:19

    Вълка и сокола са порода хищници,значи са ни управлявали кръвожадни същества...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен14/8/24 17:19

    OT 30 GODİNİ VSİÇKO PREVZETO S KUPONİ OT BG NAROD DA SE KONFİSKUVA İ DA SE PRODADE NA REALNATA TSENA DA SE OPRAVİ İKONOMİKATA NA BILGARİYA İNAÇE NYAMA OPRAVİYA NARODA DA ZNAE KOY KOLKO E KRAL KRADSİTE SA DIRJAVNA SİGURNOST KGB BİVŞİTE KOMUNİSTİ İ DPS

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен14/8/24 17:33

    Сигурно са в сина на Амед Дуван

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен14/8/24 17:36

    Акцията е предизборно чистене на имижд.За терените на водното огледало изчистиха и пуснаха пак да им носи

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен14/8/24 17:42

    безсрамници подли изроди а кърджалийци си потрошихме колите, давай Деляне ти си освободителят на Кърджали.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен14/8/24 17:46

    И яхта му е подарил, та сега има две.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен14/8/24 17:47

    Дали не са в Пловдивско

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен14/8/24 17:49

    Това направо заприлича на един известен турски сериал. Който се казваше, ВЪЛЧИ ДОЛ и там в главните роли имаше: Чакъров, Вълк, Дерибеи, Големия Бос, мвого подобни съвпадения с нашите герои.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен14/8/24 18:35

    ЩОМ НАЛАЗИХА ВЪЛКА,ПЕЕВСКИ ДЕ ФАКТО ПРАЩА СИГНАЛ НА ЧАКЪРА И АТАЛАЙ. "ДУМАМ ТИ ДЪЩЕ СЕЩАЙ СЕ СНАХО".ТИЯ СЕГА ИМ Е СТЕГНАТО МНОГО И ЗНАЯТ КАКВО ГИ ЧАКА СЛЕД ДЕПУТАТСКИЯ ИМ МАНДАТ.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен14/8/24 18:38

    Защо никой не коментира? май гледате накъде ще духне вятъра?!?!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен14/8/24 19:00

    ГАЙТАНСКИ И МАВРОДИЕВ ОБЯВЕНИ ЗА ОБЩОДЪРЖАВНО ИЗДИРВАНЕ.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен14/8/24 19:07

    Апък хората да бачкат за 1К лева цял месец

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен14/8/24 19:18

    Мале мале,какви скъпи подаръци получава вожда ,с какво е помогнал на тези милионери и срещу какво ги получава,а по интересното е, АДЖЕБА С КАКВО Е ПОМАГАЛ НА БЕДНИЯ ИЗБИРАТЕЛ ПРЕЗ ТЕЗИ 34 ГОДИНИ

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен14/8/24 21:08

    Вижте какви сделки стават в града.Под масата.. перат се пари.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен14/8/24 21:48

    Етническа партия етнически вот това е което задържа тези хора толкова дълго във властта не е луд този който яде баницата луд е този който му я дава гласи една българска поговорка ...ако искат българските турци да се освободят от тази зависимост да гласуват по политически убеждения

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен15/8/24 00:07

      А "турски българи" има ли?

      Изтриване
    2. Анонимен15/8/24 14:37

      Ако има българска диаспора,българи които да са родени и живеят в Турция да те са Турски българи.Има Бесарабски българи,Български евреи,Молдовски българи,Американски кубинци,порториканци и др.Има понтийски гърци,Руски евреи,Полски евреи.Всичи с Британски паспорти индийци,пакистанци,китайци са British ,Британци ще рече това е определение за гражданска принадлежност а не етнос.Български турци означава гражданство Българско,етнос турски.И това не е обида към етноса.Нека вече да спрем с тези комплекси.Всички които сме родени и живеем тук сме Български граждани с различен етнос Българи,Турци,Роми,Евреи и други.

      Изтриване
    3. Анонимен15/8/24 14:49

      То е едно и също!

      Изтриване
  18. Анонимен14/8/24 22:27

    Aferin na sokola i valka ama gosho ot kj nqma pari za ekmek

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен14/8/24 22:42

    Турците в България станаха жертви на Вълци, соколи, помияри и деребеии. Само бат Пеевски ще ви спаси от хищниците и алчни те боклуци наречени защитници на турците.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен14/8/24 23:23

    В област Кърджали ще бойкотираме изборите и няма да гласуваме турците за агент Сава и дерибеите му защото с избирането им за депутати искат да станат недосегаеми и да не бъдат съдени...
    Заставаме плътно единствено до Хасан Азис, Ахмед МОЛЛАХАСАН и останалите Кърджалийци с тях

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен14/8/24 23:29

    Демократична Република на хартия

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен15/8/24 03:35

    Ако Доган е получил майбах на 31 март 2018 г., а кредитът е изтеглен през 2019 г., това означава, че подаръкът му е направен от някой друг или от същия човек. Когато кредитът беше изтеглен, нямаше никакви новини за тази измама, но сега, след като двете страни се изпокараха, започнаха да се обвиняват взаимно.

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен15/8/24 06:53

    КОЛКО ЖАЛЪК НАРОД СМЕ...НЯКЪВ ТАТАРО-ИТАЛИАНЕЦ ОТ СЕЛО ДРЪНДАР НИ РЪКОВОДИ ОТ 35 ГОДИНИ. РАЗДАВА ПОРЦИИ И СИ ГО ПРИЗНАВА НА ЖИВО. А НИЕ КАТО ОВЦЕ СИ ТРАЕМ И БЛЕЕМ...НАРОДЕН СЪД ЗА ДОГАН!!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен15/8/24 08:17

      Доган на когото преписаха създаването на ДПС,е продукт на ДС,с определена цел,от което той се възползва,за лична облага.

      Изтриване
    2. Анонимен15/8/24 09:37

      Ей не накърнявай агент Сава той не е татаро-италианец а е ТАТАРО - ЦИГАНИН или ром както искаш така му кажи но думата свята ИТАЛИАНЕЦ всеки си обратно накърнява италианците

      Изтриване
    3. Анонимен15/8/24 11:07

      Измислена и мулти тиражирана от ДС турко-ромска легенда. На принципа "Разделяй и владей". Наивните ватандаши да вярват на ДПС-Корпорация за раздаване на държавните средства на партийни дерибеи и приближени порочни бизнеси.

      Изтриване
  24. Анонимен15/8/24 08:18

    След дъжд качулка, те вече си натрупаха достатъчно богатство от общинските поръчки

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен15/8/24 13:08

    Турците обичат да са стадо, обичат и да са жертви. Толкова време гласувахме за крадците, знаейки какво правят.Пак за такива ще гласуваме, ние не се интересуваме от личностите в кандидатските листи, за нас е важно Ахмед агата как ги сложил.
    Боли го фара Ахмед Доган за нас.
    Доказахме, че сме едни глупаци , нищо повече.
    Сега, ако издигнат Хасан , пак ще вземе много гласове. Турчина не може да мисли, а и си обича крадците.

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен15/8/24 20:58

    Ей хора,стига сне се дели ли на българи,турци, помаци. ТЕ СИ НАОРАВИХА ПАРИТЕ.ЗА НАС,СРЕДЕН. ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ ДА ПОКАЦЕМ ЧЕ НАРОДА Е ЕДИНЕН БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ЕТНОС.ДЕЦАТА НИ ИЗБЯГАХА.ВИНАТА Е НАША

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен16/8/24 13:23

    С тия крадени пари,колко моста щяха да се направят в града.Ба си сокола,курта и другите бешове и крадци.А върите пак хвърляйте гласа си за една шапка,или химикал.ЦИНИЗЪМ!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.